Header

Bästa natten på länge, allt slit gjorde det värt de! Blev klassens diktator..... Rimmet var legendariskt, kanske delar med mig av det?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bästa Iris fyllde år igår <3 Det firades med en picknick på Tanto, hade det så mysigt!

Likes

Comments

Nu är jag, kära läsare, tillbaka i Sthlm. Landade runt 14 och var hemma efter 15! Idag var planen att gå på skiva men eftersom jag har varit sjuk i två veckor och inte är super taggad så skippar jag de :/ Får spara mig och ladda batterierna till onsdag då min skiva är!!! Yeeey

Likes

Comments

Andra dagen i Nice bestod av plugg och hitta en ny och bra restaurang. Vi virrade runt inne i Nice små kvarter men ingen restaurang gav oss feelingen high quality... Det slutade med att vi åkte tillbaka till Ville Franche och åt på Le cosmo, andra dagen i rad. Sen tog vi såklart en snabbtitt på huset och njöt lite av vår utsikt.

Likes

Comments

På le cosmo, i kära Nice :::))) Egentligen skulle jag till Tyskland denna helgen men efter att ha varit sjuk två veckor(är fortfarande sjuk) så kom jag och päronen överens om att det var onödigt att åka och tävla, halvt skadan och sjuk. Istället åkte jag och pappsen till Nice igår kväll och idag kommer H-L ner. När jag satt på flyget ner slog det mig att denna helgen kanske inte var den bästa att dra ner, har nämligen sju saker jag måste plugga till... Aja är här nere nu och ska få lite plugg gjort för sedan kunna jobba lite med huset utan stress!

Likes

Comments