Header

Me, myself and I

Hejsan svejsan! Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Senaste gången jag skrev ett inlägg var huvudämnet skaldjur. Nu är det slutskedet av september månad och Sverige har lyckats på något sätt hoppa över den perioden på hösten som vanligtvis består av 13-16grader och hoppat direkt till 10.

Just nu står jag i köket och dividerar med stora syrran om vilka jackor som ska få hänga i hallen. Nämligen flera "tidighöst" jackor är för kalla, svider lite i hjärtat när man inte haft någon chans att använda dem. Jag införskaffade mig en Ben taverniti unravel project jacka i början av sommaren för användning av tidighöst ändamålet... Får väll bita i det sura äpplet någon dag och frysa ihjäl för att kunna använda den!

På bilden är jag i provrummet på Urban Ourfitters för att fördärva tiden innan jag begav mig till Fredrik Eklunds boksignering igår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Smarrigheter

Hejsan! Trots mina (snart)19 år gick jag på min allra första kräftskiva igår. Jag vet, det är lite små knasigt. Anledningen är väll att jag inte har varit värsta "kräftätaren" eller om man ska vara ärlig så minns jag inte om jag har blivit bjuden på någon innan ;) Augusti brukar bestå av resor, födelsedag eller karatetävlingar. I början av hösten brukar jag alltid åka iväg på läger och tävlingar för att komma igång och det slutar med att mina helger är ganska uppbokade... När jag senast kollade brukar skivorna äga rum på helgerna. Iallafall för att komma tillbaka till ämnet var det jättemysigt att träffa några från klassen igen, det var ett tag sen! Fick med mig riktigt kräftor från Sveriges framsida. Tillsammans med dem blev det vitlöksbröd och aioli. Riktigt mumsigt var det!

Likes

Comments

PLATSER

MAGISKT.

Nu är träningslägret klart och vi sitter i bilen påväg till flygplatsen. Dags att dra hem för att åka till Karlstad på lördag för landslagsläger. Summering av de tre dagar vi hann med att träna med stora karate-stjärnor, är att det var sjukt jobbigt för mina stackars lår. Varje förmiddagspass började med en timmes fys och sedan en timme karate. Varje pass var två timmar och om det var två pass per dag i tre dagar kan ni räkna ut summan träningstimmar.

Eftersom vi bodde på ett hotell i Arcachon, en timme bort från träningshallen hann vi inte göra något annat mellan passen än att duscha, göra sig iordning och äta för att sedan åka tillbaka. Igår hade pappa hittat en restaurang i Biscarosse, 20 minuter från Arcachon. Förväntningarna var höga då restaurangen var 4-stjärnig men kraschade snabbt då stället först var invaderat av campare och att servicen rent ut sagt sög. Iallafall, det gjorde att vi drog snabbt som tusan därifrån och då hittade vi dessa stora sanddynor som säkert var över 50 meter höga. Jag måste bara säga att det var en riktigt upplevelse, det var så sjukt fint och fantastiskt. Rent magiskt. Dock var det inte lika kul att ta sig upp men när man fick se utsikten över Atlanten glömde man snabbt värken i benen. Däruppe kändes det som man besökte en mini-öken.

OBS! Bilderna gör inte platsen rättvisa.

Likes

Comments

Hejsan svejsan! I onsdags åt jag och mamma lunch på Sovel(inte lång tid sen senaste besöket). Jag blev så sugen på ceasarsallad till lunch och mamsen hade inte varit där på länge så jag tänkte varför inte? Till middag blev det sallad med bland annat vindruvor, jordgubbar, valnötter och grönmögelost samt parma skinka(mycket ovanligt med sallad ellerhur?).

Förutom min "matonsdag" blev det träning och dagen avslutades med ett misslyckat kvällsdopp... Tidigt imorse(om man kan kalla 10 för tidigt) drog jag tillsammans med min älsk till Täby C för att fixa min skärm på mobilen. Olyckligt nog spräckte jag den senaste gången jag besökte Nice. Stolen jag satt på var hård och böjd, super smart att sätta mobilen under låret då. För er information lägger jag mobilen oftast under låret(¿Qué?), kanske för att inte hålla på med den eller för att pappa inte ska se den? Iallafall åkte vi dit och fick vänta i två timmar och nu kan jag äntligen ta selfies igen utan att skärmen skuggar!

Likes

Comments

Sovels poké bowl och ceasarsallad för den delen, är riktigt goda! Tanken var att jag skulle ta ceasar när jag var där i lördags men ändrade mig illa kvickt till poké bowl. Jag mindes att mamma tog den när vi var där senast och att jag tyckte om den väldigt mycket. För er som är närheten av Sickla rekommenderas detta ställe!!

Likes

Comments