Header

Drog en spontanare till Sickla för att se Wonder Woman! Har velat se den länge och nu har jag äntligen möjligheten till att göra de. Har hypeat lite över den, varför har jag ingen aning om. Tycker bara att hon är så cool, håller tummarna för att filmen inte ska göra mig besviken!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan svejsan, första frukosten hemma fick bestå av ägg, protein shake och ett stort fruktfat. Ville överaska med lite gott på sängen så jag gick upp lite tidigare för att åka till Ica och köpa frukt. Allt blev som tänkt men kokosnöten fick jag inte upp och konstigt nog köpte jag en gul vattenmelon och inte en vanligt?! GUL VATTENMELON. Jag ville ju ha en vanlig :/

Likes

Comments

Mot kallare breddgrader! Klassisk badrumsselfie fick det bli men men. Hur annars ska man lyckas ta en bild på en flygplats ensam? Iallafall verkar flyget vara i god tid, till skillnad från andra, *host* Toras. Ni kanske märker en ny liten detalj runt midjan? I lördags införskaffade jag mig det efterlängtade Gucci bältet. Så nöjd, har kikat på de i hundra år så det var nog dags hehe. Det kommer komma till god användning! Jag ser framför mig en hel svart outfit med en färgklick aka bältet. Innan flyget drar iväg till kära Sthlm måste jag tillägga Joyeux Le Quatorze Juillet! (Ja, jag kopierade från Google)

Likes

Comments

Gårdagen spenderades på plage de Mala. I måndags när vi drog till Promenade des Anglais var tanken att dra till Mala men eftersom man måste boka i förväg slutade det ej så. Iallafall var jag, pappa och mamsen där igår och njöt av solen, frukter och det ljuva havet. Bästa stolplatserna fick vi också, yeey. Plage de Mala ligger på Cap d'ail och de som kan ta vägarna förbi, tycker jag ska göra det!

Idag ska det fixas lite inför morgondagen, packa, hämta lite saker i huset och kanske(förhoppningsvis) dra till centrala Nice för att införskaffa ett par jeans! Runt lunch drar jag hemåt, vilket är lite små trist men ändå skönt. Some peeps know y ;)

Likes

Comments

Hejsan folks! Igår åkte jag, mamsen och pappsen på roadtrip till lavendelfält efter att vi släppte av Toris på flygplatsen </3 Först ställde vi in GPS:en på Castellane där vi åt lunch, vägen dit åkte vi genom Grasse centre ville vilket var hur gulligt som helst så det förtjänade en bild(den 1:a). Sedan kom vi upp på Napoleon vägen. Slingan kan klassas som en av världens vackraste och det kan jag verkligen hålla med om! Jättefin natur hela vägen vi åkte på den. Sedan efter sammanlagt tre och en halv timmes bilfärd kom vi fram till lavendelfälten i Valensole. Även dem var super vackra! Trist att vi var lite sent ute då flera fält redan var skördade :(

Efter några klick på mobilen(hade inte med mig kameran) drog vi hemåt. Även den turen blev tre och en halv timme... Direkt när vi kom fram till Nice åkte vi raka spåret till Col de Villefranche, där vi åt middag. Senare runt nio-tiden kom vi tillbaka till hotellet och vår lilla roadtrip på elva timmar var äntligen klar!

Likes

Comments