Header

Man känner verkligen att vintertiden snart är här, "Winter is coming" 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Smarrigheter

​Från en av mina ikke dietdagar! Super gott med banan, blåbär och kokosflingor! För tillfället lever jag på kokoskvarg med blåbär. 

Likes

Comments

PLATSER

Älskade gymnasium<3333 Även igår var en riktigt bra dag. Den började med draknäste för UF vilket gick som vi hade hoppats! På eftermiddagen åkte jag till mässan för att spendera 3h där tillsammans med härligt folk! Det är verkligen jätte kul att få prata om min erfarenhet från SIG, om hur det fungerar och vad som är alldeles extra med denna härliga mysiga lilla skola! Dessutom var det grymt bra träning för senare situationer i livet, redan nu efter endast två dagar känns det lättare att gå fram och prata med främlingar om något ämne som man verkligen har koll på.

Idag på mässan klättrade bl.a. jag och Love(den långa...) på realgymnasiet, en trevlig tjej på tyresö gjorde en inbakad fläta på moi och så fick Love prova på att klättra i en ställning(vet ej hur jag ska förklara men det var typ en pelare som var ihålig...).

Kort info om SIG om ni är sugna på att börja på detta gymnasium!

SIG startades år 2007 och drivs av Athlete Sports Academy. Skolan ligger ca 5min gångavstånd från KTH och har ett samarbete med GIH. Skolan erbjuder möjligheter till att kunna få mer tid att utöva sin sport. Vi har sju NIU(Nationell idrottsutbildning) idrotter varav pingis, rugby, gymnastik och handboll(killar) är några av dem. Alla klasser på hela skolan börjar kl 12 på både tisdagar och torsdagar och under förmiddagarna på dessa dagar har samtliga NIU elever träning med respektive tränare. De som inte går i en NIU sport(som jag) tränar under dessa tider med egen tränare som har kontakt med skolan och man skriver en träningsdagbok som lämnas in till ansvarig lärare.

Som sagt skapar skolan mer tillfällen för elitsatsare men det finns minst lika många som går på SIG som inte elitsatsar utan bara gillar att idrotta och gå på ett bra gymnasium. Just nu är vi 320 elever, vilket är ganska lite men det är en av sakerna till varför just jag älskar SIG. Förut var jag helt bestämd på att gå på ett större gymnasium men nu känner jag i princip mer än halva skolan vilket skapar en samhörighet för mig.

Om du vill satsa på din idrott och samtidigt kunna kombinera din studier utan att behöva känna press på att lägga mer tid på det ena eller det andra, är Stockholms Idrottsgymnasium något för dig! Vi har öppethus för NIU 10 november och vanligt öppethus 6 december, roslagstullsbacken 35. Ta en titt på hemsidan för mer info! :)


Likes

Comments

PLATSER

Extrem rolig dag! Fick "förklara" skolan för så många nya människor, det var verkligen övning inför draknästet med UF imorgon. Förutom att stå och prata mesta delen av tiden så fick jag och Felicia våra hår iordning på Tyresö gymnasiet och vi hann även med att klättra på reals klättervägg!

Kommer stå igen imorgon vid ståndet på eftermiddag då Toris kommer. Tar med mig kameran så ska ni få bättre bilder. Tackar för dagen till alla underbara människor som stod samtidigt som mig på SIGs stånd!

Likes

Comments

Smarrigheter

Gårdagens mellis! Lätt kvarg med smak av kokos, jordgubbar samt chiafrön! Nyttigt och gott!

Likes

Comments

FRIENDS AND FAMILY

Tre bilder från utgången i fredags! Bara tre dagar kvar tills fredag då jag tillsammans med bästisen kan gå ut igen!! Wiiiihooo

Likes

Comments

Smarrigheter

Sista dagen innan dieten börjar igen firades(sörjdes) med en hamburgare på Phil's, blev absolut inte besviken! Loved it :))) Tillsammans var jag med min Toris och Elliot, hade en jätte trevligt kväll!

Likes

Comments