Header

FRIENDS AND FAMILY

Hejsan! Idag tog jag och Toris en tripp till stan och åt välbehövlig lunch på Tures. Jag tog en chèvre chaud sallad och Tora tog caesarsallad. Därefter gick vi runt lite i gallerian och Tora hittade två par byxor som satt som en smäck, jag å andra sidan hittade inget som föll mig i smaken. Nu skall jag dock smälta in i datorskärmen för att hitta något som känner att jag verkligen vill ha!

Likes

Comments

OUTFITS

Tröja - HM / jacka - jofama / undertröja - J.Lindeberg / byxor - g-star / armband - balenciaga / halsband - WOS

Likes

Comments

FASHION

Igår var jag på Lars Wallin fashion stories på artipelag. Alltså gud va den människan är begåvad, så fint och så sjukt mycket! Jag, Agnes och Tora gick runt och tog MASSA bilder och trodde att det var slut men då hittar vi fler rum där ännu mer klänningar fanns. Jag gick seriöst med öppen mun och typ dreglade över hans kreationer.

Likes

Comments

FRIENDS AND FAMILY

Nu sitter jag på Nacka forum med Toris efter lite shopping. Köpte ett par örhängen och Tora köpte lite smått och gott! Några tröjor, en klänning och två par örhängen så vitt jag vet. Avslutar rundan med kaffe och smoothie från J&J! Har på mig min nyinköpta skjorta från replay och örhängena jag köpte för kanske 30 min sen...

Likes

Comments

FRIENDS AND FAMILY

Hejsan! Jag blev inbjuden till babyshower hemma hos Jessica i söndags. Det var jätte trevligt och är så glad över att jag fick komma ❤️ Köpte en söt liten pyjamas och underkläder till lilla Mimmi som kommer i juli!

Jessica har en blogg där hon skriver om mamma livet, ta en titt vet jag! AnnaJessica

Likes

Comments