Header
View tracker

Efter park guell cyklade vi till hotellet, stannade och köpte en tröja till Toris på Zadig et Voltaire på vägen. När vi väl kom fram till hamnen så köpte jag och Elin var sin dricka och njöt av sista kvällen i Barcelona. När vi cyklade ner så lyckades vi inte hitta någon cykelväg så vi cyklade i motsatt riktning för gående, kan tänka mig att det var ett flertal arga spanjoren efter vår lilla cykelresan :/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

PLATSER

Efter La Sagrade Familia cyklade vi till Park Guell. Herregud va det var jobbigt, uppförsbackar hela vägen!!! Kan ni tänka er att jag och Elin, hurtiga som få, cyklade hela vägen från hamnen upp till Park Guell. När vi stod där uppe så kunde vi bara påminna oss själva om hur långt det skulle ta att åka hem... Tack gud och lov att det för mestadels var nedförsbackar, cyklade fel x antal gånger.

Park Guell var jätte mysigt, speciellt när man gick ut ur "turistattraktionen" och gick en bit upp där man kunde äta picknick och njuta av utsikten.

Likes

Comments

View tracker

Alltså Sagrada Familia är en av de coolaste och häftigaste jag har sett. Det var så mäktigt att vara inuti, alla detaljer, fönster, ljus är mind blowing.

Ångrar lite att jag och Elin inte köpte guide som berättade om kyrkan och biljetter till de andra våningarna. Det är ett måste att gå in och få se allt de fantastiska, rekommenderar och uppmanar er att åka till Barcelona och besöka Sagrada.

Likes

Comments

PLATSER

Under första dagen i Barcelona besökte vi först Citadelle parken. Vi köpte en kaffe och en croissant var och satt med denna fantastiska utsikt. Efter frukosten gick vi till Arc de Triumf och senare till Picasso museet och chokladmuseet MX(museu de la Xocolata).

Därefter gick vi till katedralet och vidare till La Rambla, som ärligt talat inte var något att hänga i julgranen. Jag trodde att La Rambla skulle vara en bättre version av birger jarlsgatan... Det var den dock inte(!!). Efter mycket vandring åt vi lunch och sen "hittade" vi Passeig de Gracia. Jag köpte en fin tröja från Zadig et Voltaire och efter det tog vi tunnelbanan tillbaka till hållplatsen Barcelonta som låg nära hotellet.


Likes

Comments