Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på södra latin på deras öppna hus och jag och min vän Alva stannade till klockan halv 8 från kl halv 4. Det öppna huset stängde kl 5 men vi hittade ett rum med en flygel o stod därinne & sjöng o spela. Det var så härligt. Södra är verkligen en nice skola. Vi va inne i biblan också och deras bibliotikarie va så härlig hahah.

Nu är jag påväg till skolan och köpte en juice på vägen.

Kram!

Likes

Comments

Tycker Ullrike Falch för hon är verkligen sig själv på insta. Hon lägger inte på någon fasad utan hon står o dansar exakt som hon vill och hur hon vill i underkläder och bryr sig inte ett dugg om vad andra kanske tycker. ÄLSKAR HENNE!

Man lär sig att inte judga en person efter kläder och utseende. Det är så mycket som gömmer sig under ytan.

Vad ska jag säga förutom att det är Kanye doing things.

Fett nice och cool. Hela Amandla är amazing!

Selena har verkligen växt så mycket i mina ögon för hon är verkligen sig själv och verkar njuta så mycket mer av livet nu när hon gör mer som hon vill.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är helgen snart slut men det är lungt för jag känner mig utvilad och redo för skolan efetr denna toppen helg. Jag har egentligen inte hittat på så mycket förutom att fira farsdag. Jag har mest tagit det lungt och bara njutit av helgen.

Jag såg nyss en film som heter Me before You. Den va så bra så den filmen är verklugen ett tips till alla som gillar romanriska komedidraman. Jag älskade varje sekund av den eller jag älskade kanske inte allt som hände men jag tror ni fattar. Om ni inte har sett den filmen är det ett måste!

Kramis!

Likes

Comments

Finally home!
Har haft en fantastisk liten roadtrip i Sverige.
Idag åkte vi hem men det som skulle ta 3 1/2 timme tog istället runt 7-8 timmar eftersom att vi besökte vänner och häftiga ställen.
Först stannade vi på mammas kompis landställe och tog kaffe och sedan åkte vi vidare in till Gränna och åt och köpte polkagrisar. Mamma ville super gärna in på en loppis så vi stannade även på två loppisar.
Sedan åkte vi till ett kloster som det va lite bitar kvar av och gick runt där o kolla. Jag hade även en liten photoshoot med mamma.
Men nu är vi äntligen hemma och det känns så skönt så mina planer för veckan är att hänga med så många vänner som möjligt för att sedan åka till Skåne om en vecka.

Likes

Comments

Dagarna i Smögen på min lilla Sverige tripp har varit amazing! Det blev ett kort stopp men hann med att gå på restauranger, bada, träna och upptäcka öar.
Kommer sakna Smögen.

Likes

Comments

Hej!
Igår/inatt åkte jag och min syster till mall of scandinavia.
Vi kom dit 20:40 men trodde inte att det fortfarande skulle vara så mycket folk utanför.
Efter 50 min sa de att de inte kunde släppa in några i gallerian förns om en timme så många gick men vi stanna.
Medans vi vänta så var det massa folk på ena sidan längst fram som försökte att slita upp dörrarna och de fick upp dem. Cirka 50 pers rusade in och polisen kom och tog fast några.
Vi stannade utanför och efter ytligare 10 min utanför så kom polisen och sa att de inte tänkte släppa in några fler i gallerian.
Där hade vi stått i 2 timmar och tänkte inte ge upp även om de sa att de va stängt för oss utanför.
Gallerian stängde ju eftersom några personer var inte kunde vänta och ville komma in. Men vi som väntade och stog där i lungn och ro utan att göra något vi förtjänade inte att inte få komma in.
Så jag och min syrra såg att folk kom ut från sidan av gallerian och gick mot hållet där alla människor kom från.
Där stod vi i ytligare 10 min och försökte komma in men fick inte.
Tillslut blev vi och 4 andra insläppta av några som var i garaget och vi kom in i gallerian.
Det var ändå en väldigt bra kväll och vi kom in 22:15 och lämnade 00:10.
Jag köpte en mysig tröja från pull & bear.

Ha det bäst, kram!

Likes

Comments