Welcome to my new job.


Nu är jag happy ska ni veta - an employee in Los Angeles!
Knappt så jag är med på villkoren själv. Pang på rödbetan var det kan man allt säga. CV in - inkallad på intervju - test-jobba - nyanställd, allt under en vecka, och som sagt - jag är redan igång.

Jag jobbar på ett Fashion & Lifestyle company i Malibu där jag kombinerar fashion and computers som jobb. Pretty awesome to be honest.
Kan verkligen inte ens förklara vad det är jag gör since I get 100 olika och nya arbetsuppgifter varje dag- the only think I can tell you is that is amazing, truly.

En liten look för er på mitt office och vårt showroom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så organic som det kan bli. Jordgubbsjuice samt apelsinjuice - about to be en riktig rutin. 

Likes

Comments

Såhär spenderades den här underbara söndagen. På ett cafe called ​ALFRED coffee & kitchen ​with my roomies.
Har lite catching up to do since syrran spontanade och kom och hälsade på i några dagar. Perfect paus och breathing at this cafe.

Likes

Comments

Att dra på sig ett adidas set i LA just nu är rena rama not happening.
​30 grader har det varit i en vecka nu, time for my set åker endast på vid 06 på morgonen och kaffestund nere i lobbyn på Palazzo. Works pretty fine to me.

Likes

Comments

Since jag har varit helt skämmigt dålig på att uppdatera när boysen har varit här så kommer lite allt i ett as a starter.
3 veckor har gått sedan jag kom till LA, the 2 first ones var som en dröm. Killarna var här and we had the best possible time.
Den senaste veckan har varit all about komma över depressionen att boysen dragit, och nu startar vi om på ruta ett. Laddad.

Ihop breakfast - the real american deal

Ananas-dopp-i-pool när graderna slog 37 i LA

Min älskade kusin

Bland det bästa i mitt liv - hockey vid poolen

Bye-bye lunch på Toast för boysen

Hike i Runyon at 7 am.

Varje dags ultimata - donuts by the pool

Showing up my bey-slay baddräkt

Solnedgång i Venice

Our daily rutine, donuts

Utgång hela gänget i Santa Monica

Kussen ♡ & jag på Venice beach

Poolhäng - som vi för övrigt kört varje dag hehe

Breakfast at Toast med dessa finingar

Hike at Runyon Canyon

Världens stiligaste boys

SK donut stuff

Poolhäng - ahhh miss this one

Likes

Comments

Free fallin. I fredags hade jag mig en riktigt magisk morgon. Last day at work på torsdagen, vilket innebar sovmorgon och en riktigt utdragen frukost i sängen på fredagen.
​Nescafe med rostade mackor och Game of Thrones. Rena rama lyxet för mig.

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig, och verkligen några veckor tillbaka. Men kräftis, one for the books. Obligatoriskt i Svealand helt klart och tack kompisar som fixade det, weeii.

Likes

Comments

Där satt den. En liten summering av mina olika resor under sommaren.
Resa är helt klart det bästa jag vet, och nu har jag denna sommar haft lyckan att besöka två nya länder jag inte besökt tidigare. Hälsat på min syster i Schweiz, och besökt Paris som alltid varit en dröm - för att inte tala om London som jag bara adoooore. Thank god for my friends som är up for typ everything hehe. Hade inte varit lika lätt att dra en spontanare utan dem. Enjoy people.

Likes

Comments

Paris day 3.

Hotellfrulle hade vi båda dagarna, men samlar ihop det as we go through day 3. Jag ger hotellfrukosten riktigt bra betyg. Nyttigt värre var det kanske inte, men mumsigt och bra energifyllt. En hel del efterrätt till frukost om man säger så hehe.

Dagens första och enda mål innan vår hemresa var att ta oss till Sacre-coeur. Hur vacker som helst var det, både insida och utsida. Mäktigt är ordet.

Stopped by at Les Deux Palais för lunch i Notre Dame och lyxade till med glass från Amarillo - vilket var my last wish before leaving Paris.

Världens snyggaste glass, och så galet god.

​I truly love Paris. Så otroligt vackert precis överallt. Språket är fantastisk. Tillbaka hit blir det. Magiskt. 

Likes

Comments