Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nytt favorit album att somna till. Perfekt för sömnlösa nätter.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej hej! Det var ett tag sen. Känns som evigheter sen jag skrev ett inlägg. Har inte alls kännt för att uppdatera då vi har haft så mycket problem här nere på Malta. Vi hade problem med att få en lägenhet då den vi skulle hyra inte längre gick att hyra längre. Så våran första dag här nere fick vi bo på hotell och allt var kaos. Ni förstår ju själva chocken att inte ha någonstans att bo när man kommer ner med varsin 20kg väska... Dagen efter så fick vi äntligen en lägenhet men tyvärr så var denna lägenhet under all kritik. Skolan hade fixat en nödlägenhet. Den låg 2 minuter från bar gatan. Vilket betyder att vi hörde väldigt mycket och vi bodde där i 2 och 1 halv vecka. Sen byte till en annan lägenhet. Vi tyckte han den förra var nära bar gatan men denna låg verkligen i centrum i Paceville, vi såg bar gatan och det är verkligen inga tysta kvällar här. Men det positiva med denna att den är jättemycket fräschare men dock bara 1 sovrum.

Nu idag så har det gått 28 dagar här nere på Malta och vi åker hem om 7 dagar. Det ska bli så skönt att få åka hem och sova i sin egna säng.

Ni får hade bra tills vi hörs nästa gång!

Kram

Likes

Comments

Nu är första dagen avklarad! Eftersom det blev problem med lägenheten vi skulle bo i så fick vi på 1 natt på ett hotell. Men idag är det löst och vi har fått en ny lägenhet som ligger väldigt centralt. Väldigt bra lägenhet!

Tidigare idag så bestämde vi oss för att ta bussen in till Valletta för att köpa busskort. Det hela började med att spöregna hela förmiddagen, inte riktigt vad vi hade förväntat oss. Vi hade inget paraply och endast sommarklädda. Men vi löste allt vi behövde, stolt över oss.

Men vi hörs, kram!

Likes

Comments

Nu sitter vi äntligen på planet! Om några timmar befinner vi oss på Malta! Vi hörs efter vi har landat!✌

Som ni ser så ligger första blogg inlägget uppe på våran blogg. Följ gärna våran blogg om utlandspraktiken! @eskiliterpåmalta

Likes

Comments

Hej alla! Nu har vi äntligen kommit in i september och med denna månad så startar hösten på riktigt! Älskar hösten och har verkligen längtat. Det enda negativa är att jag inte kommer att få uppleva hösten i år då jag kommer att ha utlandspraktik i 5 veckor. Är så taggad inför att få åka till Malta i 5 veckor, helt sjukt. Det kommer verkligen att bli en riktig upplevelse och en bra erfarenhet.

Hoppas att ni alla har haft en bra dag!

OBS! Bilder tagna från weheartit.

Likes

Comments

Vaknade upp till regn imorse. Nästan att man ville vända och gå lägga sig i sängen igen. Men som sagt bara att bita ihop och gå till skolan. Började skolan idag som vanligt, 8:30 och slutar tyvärr 17:00 idag.

Blir en snabb tur hem innan jag måste iväg igen. Ska vara i kvicksund 19 ikväll för inventering med laget på Ica. Vi har samarbeten med Ica genom fotbollen och då hjälper vi dem 1 gång om året vid inventeringen. Hoppas att ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Som rubriken lyder tänker jag ge bloggen ett nytt försök! Jag tycker själv att det är intressant och kul att läsa andras bloggar. Tänker nog mest blogga för att ha något att kunna gå tillbaka till och läsa. Mer som minne helt enkelt. Ni kommer nog att få se det mesta på denna blogg, lite allt möjligt. Hoppas att ni tycker att denna blogg är tillräckligt intressant!

Kram

Likes

Comments