Hej alla! Nu har vi äntligen kommit in i september och med denna månad så startar hösten på riktigt! Älskar hösten och har verkligen längtat. Det enda negativa är att jag inte kommer att få uppleva hösten i år då jag kommer att ha utlandspraktik i 5 veckor. Är så taggad inför att få åka till Malta i 5 veckor, helt sjukt. Det kommer verkligen att bli en riktig upplevelse och en bra erfarenhet.

Hoppas att ni alla har haft en bra dag!

OBS! Bilder tagna från weheartit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade upp till regn imorse. Nästan att man ville vända och gå lägga sig i sängen igen. Men som sagt bara att bita ihop och gå till skolan. Började skolan idag som vanligt, 8:30 och slutar tyvärr 17:00 idag.

Blir en snabb tur hem innan jag måste iväg igen. Ska vara i kvicksund 19 ikväll för inventering med laget på Ica. Vi har samarbeten med Ica genom fotbollen och då hjälper vi dem 1 gång om året vid inventeringen. Hoppas att ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Som rubriken lyder tänker jag ge bloggen ett nytt försök! Jag tycker själv att det är intressant och kul att läsa andras bloggar. Tänker nog mest blogga för att ha något att kunna gå tillbaka till och läsa. Mer som minne helt enkelt. Ni kommer nog att få se det mesta på denna blogg, lite allt möjligt. Hoppas att ni tycker att denna blogg är tillräckligt intressant!

Kram

Likes

Comments