Hej på er!

Såhär blev det i Esthers rum efter att jag målade fondväggen vit och sänghimmel, matta och knopplist kom på plats. Jag måste säga att det blev väldigt bra! Mycket mer ombonat med mattan , och sänghimmeln i en lite varmare ton gjorde rummet bra mycket mysigare. På kvällen tänder vi "stjärnorna" dvs. ljusslingan i sänghimmelns tak och ligger där under och läser böcker. Nu fattas bara en byrå och att få upp lite tavlor på väggarna. Och så ska jag hänga lite smått och gott på knopplisten. 

Det bästa betyget är att hon vill nattas i sin egen säng, innan har vi alltid nattat i vår. Och att hon gärna springer upp till sitt rum på dagarna och sätter sig med sina böcker på mattan. Det känns fint i mammahjärtat att se hur hon trivs 💛 

Nu ska vi få på oss kläder och ge oss ut i pulkabacken. Så härligt med snö! Mycket dessutom. Hoppas ni får en fin söndag.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag önskar verkligen att jag kunde skicka doften här hemma till er genom mobilen. Helt underbar är den iallafall, en blandnig av kaffe, gran och eucalyptus. Jag har verkligen inte haft någon vidare julstämning det här året. Vi har inga stjärnor uppsatta och har knappt spelar julmusik heller. Vet faktiskt inte vad det beror på, men tror det är en kombination av att det är mycket i skolan och att vi inte ska vara hemma över jul.  Det känns inte så motiverande att lägga ner massor med tid på att pynta då.

Men! Idag tog jag mig ändå i kragen och gjorde fina kransar att hänga vid ytterdörren och lite här och var inomhus. Och jag fick genast lite mer julkänsla! Det behöver inte vara så hemskt mycket pynt tycker jag. Ibland är det det lilla som gör det! Jag blev iallafall jättenöjd och som sagt, doften. Tycker ni det blev fint? Hur gör ni, pyntar ni från golv till tak eller håller ni det lite mer sparsamt? 

Ha en riktigt fin måndag!

Kram ❤️

Likes

Comments

Tänk.. vad tar tiden vägen. Var tar tre år vägen? Det känns som det var igår vi åkte in till bb den där frostiga, kalla morgonen. På radion spelades julmusik men jag hörde knappt vad de sjöng, jag var så nervös. Peppad, men så nervös. Lite mer än ett dygn senare föddes vår lilla Esther. Hon kom med dunder och brak verkligen. Jag blev igångsatt men det tog tid innan något hände, men när det väl satte igång kom hon sig till världen på drygt två timmar.

Och nu, tre år senare känns det mest självklara att hon är här hos oss. Att det var just hon därinne. En tjej med humör, envishet, en härlig humor, omtänksamhet och otroligt mycket kärlek i hjärtat. Japp, jag är stolt som en tupp såklart. Men det mesta kommer från henne själv, vi är bara med och duttar lite på det guldkorn som hon redan är. Ser till att hon har på sig varma kläder när det är kallt ute, att hon är snäll mot lillebror osv. Älskade unge!

Tack för alla grattis, paket från familjen, fina teckningar från kompisar och grannar. Så uppskattat och snällt ❤️ En liten tjej somnade väldigt nöjd igår.

Kram

Likes

Comments

Hej på er!

Länge sedan jag skrev nu. Jag har suttit med näsan i mina böcker och kommit hem när det är mörkt för länge sen. Är så glad för all fin respons jag får trots att tiden inte riktigt räcker till. Ni är fantastiska!

Imorgon fyller mitt stora (lilla) hjärta 3 år och det firas ordentligt fast i lite mindre tappning med tårta, ballonger och mormor & morfar. Vi har köpt lite nya kläder bland annat en mysig morgonrock och böcker. Tror hon kommer bli väldigt glad. Sedan har hon fått en ny sänghimmel och jag håller på att måla om och fixa på hennes rum. En ny matta är också beställd. Tror det kommer bli jättefint.

Lite nya kläder fick hon även redan förra veckan från Zara och Babyshop. Den här kappan och legginsen är bara underbara, speciellt kappan. Min lilla björnunge!

Önskar er en jättefin fredag och trevlig helg 💛

Likes

Comments

Hej på er!

Fick ett väldigt fint och efterlängtat paket från Babyshop häromdagen som bland annat innehöll dessa små skor.

Kanske världens sötaste skor från Bisgaard till Noah. De är extra mjuka, med halkfri sula så han går och står stadigt. Passformen är utvecklad för att passa och stödja de minsta fötterna perfekt för att foten och muskulaturen ska utvecklas rätt när barnet börjar gå. De optimala lära-gå skorna. Jag föll pladask för designen, materialet och färgen. Det är verkligen är välgjord liten sko. Ni hittar dem här.

Inlägget är i samarbete med Babyshop.

Likes

Comments