Jag har saknat min blogg så mycket, dock kände jag att jag ville ha en nystart för att kunna skriva igen. Jag har avpublicerat mina tidigare inlägg och nu är jag här igen. Hej. Hur mår ni? Hur har ni haft det?

Jag har haft det bra. Jag har fortfarande omkring 24 grader på dagarna, just nu kokar jag kaffe och ska arbeta en stund. Därefter tänkte jag besöka Nationella Arkeologiska Museet, bli lite kultiverad och lära mig mer om romarna. Napoli är en otroligt kultiverad stad, i och med att jag jämt flyttar får jag chansen att uppleva nya områden i staden. Just nu bor jag cirka 35 minuters promenad från Piazza plebiscito. Jag funderar på att hyra någonting mer permanent för en billig summa, hyra ett rum i en studentlägenhet, eller en hel lägenhet... Jag vill inte låsa upp mig alldeles för mycket dock. Jag vill inte behöva bry mig, tänka eller planera. När man bor som jag gör, flyttar ungefär var 45 dag så blir det ändå att man får bry sig, tänka och planera.

Jag tänker att jag flyttar till Venedig efter nyår, någon gång i Februari. Eventuellt Milano under sommaren och mamma vill att jag ska komma hem till Sverige när mormor fyller år i April. Jag vill inte gå igenom allt som har varit, rada upp sak efter sak. Jag vill bara börja skriva igen när jag känner för det. Kanske blir det en flashback eller två. Men tills dess, Hej. Hur mår ni, hur har ni haft det? Berätta :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments