Få grönare fingrar. Jag bokstavligt talat älskar blommor, det är så fantastiskt fint. Tyvärr är jag inte lika duktig på att hålla dem vid liv. Jag har till och med fått en kaktus att dö en gång, värre än så kan det nog inte bli. Men på senaste tiden har jag faktiskt hållit mina blommor vid liv. Jag hoppas bara att trenden håller i sig.

Träna och leva hälsosamt. Jag skulle vilja ha en kontinuitet gällande både träning och mat. Att sluta fuska och stanna upp, jag vill hitta den nivå som faktiskt passar mig. Jag vill känna mig friskt och stark varje dag, inte bara inför beachen 2017.

Gifta mig. Detta är verkligen inget jag planerar att göra inom den närmaste framtiden såklart, men någon gång vill jag ha på mig en fantastiskt fin klänning och le hela dagen åt att jag ska få spendera resten av mitt liv med personen jag älskar. Förutom själva bröllopet ser jag också fram emot att planera allt, tror det kommer att bli underbart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bli mamma. Att få äran att bli mamma till ett eller två fantastiska barn är den absolut största drömmen jag har. Kanske inte än, men när jag är redo för vad föräldraskapet faktiskt innebär. Oj vad underbart det kommer att bli.

Resa. Jag älskar verkligen att resa runt och se olika delar av världen. Se nya kulturer, fantastiska landskap och arkitektur. Hade jag haft den ekonomiska möjligheten hade jag rest mer än jag gör idag. Jag har ändå haft otrolig tur med en familj som delar mitt intresse. Därför har jag fått resa mycket under mina år, men jag kan inte få nog.

Flytta hemifrån. Få känna mig helt självständig och kunna stå på egna ben. Både ekonomiskt men också gällande allt annat att bo själv innebär. Kunna ta ansvar och få ha ett ställe där jag bestämmer allt från möbler till detaljer och ordning.

Likes

Comments