Mot GREKLAND! =D

Under flygresan umgicks vi lite med varandra och resan tog cirka 3 timmar och gissa vad jag tog med? Jo, alltså innan dagen flygresan kände jag att jag bara måste ta med naturgodis till Grekland. Så jag köpte godiset och åt under flygresan. MUMSIGT! =P

Då var vi framme i Aten! Och ja som ni förstår så var vi jättehungriga så att vi gick till en restaurang och åt innan vi far vidare till en Ö. Som ni ser så käkar vi förrätten. Inte så pjåkigt faktisk. =)

Huvudrätten. Alltså jag måste bara säga att det var en av de godaste pommes frites jag har ätit! =o

Efter vi har käkat lunch fick vi vänta tills båten öppnade så att vi kunde hoppa på. Vi åkte till ön med denna båten.

Jag har aldrig tyckt om att åka i en stor båt, jag tycker det är bara så läskigt! Vi var inne i båten i ungefär 8-9 timmar tills vi kom fram till ön i "Amorgos".

Efter 6 timmars väntan här på fastlandet, är det äntligen dags att åka till ...... AMORGOS!

Så hela resan från Sverige till Amorgos tog det exakt 22 timmar totalt. Det var faktisk en tuff resa men det var så HIMLA VÄRT DET!

Vi bestämde oss för att gå från hotellet och gå mot STRANDEN!

En av dem godaste jag har ätit! Det är en smördeg med kräm i och det var såå gott att jag åt 7 st under de 12 dagarna. Och ja, jag skojar inte!

När vi bestämde oss för att gå till stranden, gick vi förbi butiken och vi stannade och så köpte vi varsin badmadrass! =D

Beställde original moussaka och jag trodde inte att jag skulle tycka om det där med Zucchini eftersom jag brukar bara ha det med potatis istället för Zucchini men detta var inte alls så dumt. Check på att jag har ätit detta!

21år! Kan inte förstå att jag fyllde år då vi var i Grekland! Har i hela 20 år fyllt hemma med familjen, släckningar och vänner och nu så fyller man år i utomlands, vilket det känns annorlunda men också var det superhärligt då familjen Kvist överraskade detta med en glassbomb! =P

Här välkomnar katten oss <3

Det här är det smördegen som jag berättade om men det är inte kräm i den utan det är choklad och det smakade helt ok, jag föredrar smördeg med kräm inuti.

Rolle (Moas pappa) hyrde en moped och jag fick åka med honom en dag och fick se detta fantastiska utsikten!

<3

Här åker vi till andra sidan av platsen, mot Chaos! Och även fick vi möta flera getter här på vägarna.

Älskar denna bilden!

😍

Färska vindruvor.

Nu är vi på ett annat plats som ligger mellan Chaos och Katapula. Vi ska nämligen hälsa på en kyrkan som är ungefär 300 meter högt och ungefär 300 trappsteg upp. Det var tufft att komma dit upp men det var också en härlig upplevelse och så även är det en gratis träningspass.

Här påbörjar vi vår träningen eller snarare mer som underhållnings promenad för att få se fina kyrka.

Snart framme! Äntligen...

Äntligen så är man framme! =D

Efter att ha varit och besökt kyrkan så är vi nu i Katapula!

En väldigt god glass =P

Det var många båtar/segelbåt som parkerade nära kusten och alla de båtarna hade en hemlands flagga så jag gick för att kolla vart båtarna var ifrån och då fick jag syn på en Sveriges flagga. Undrar om denna båten har åkt från hemlandet till Grekland. Vem vet? =)

Det här är en av Europas minsta kyrka.

Efter vi har varit i Katapula åkte vi hemåt där våran hotell är. Under tiden vi åkte hem passade vi på och besöka en plats som jag inte vet vad den heter men den ligger ganska nära hotellet.

Nu är vi på ett annat Ö som heter "Naxos"! Tyvärr har jag inga bild då vi åkte båt till Naxos. Men jag kan berätta lite kort om det. Vi vaknade ungefär kl 03.30 för att vi skulle packa och åka taxin till Katapula, där båten ska vidare till annat Ö. Under taxin resa fick vi åka högt upp i berget och den var den enda vägen också, så det var otäckt där! Ju högre upp vi är desto mer dimman är det. Tillslut kunde vi inte se någonting alls och det var där jag blev riktigt rädd, det var nog min vän också det men jag var nog den räddaste av alla. Taxichauffören körde fort också. Och också så hade vägarna inga staket och vi var flera hundra meter högt i berget. Den biten kommer jag aldrig att glömma hur obehagligt det var. Som sagt så klarade vi oss hela vägen upp och nerför berget.

När vi var framme i Naxos passade vi på och käka lite frukost vid lunchtiden.

Efter det var det självklart att vi går mot STRANDEN!

Badvakt.

Här är våran balkong i hotellet.

En av de godaste rätten jag har ätit i Grekland! Och självklart ska man välja pommes frites till det!

En av de raraste jag har träffat. Katten bara kom och gosades med oss hela tiden och följde även efter oss lite och älskade att bli klappad. En väldigt speciellt katt var det.

Vi shoppade så här sent.

Väldigt god dryckblandning de har!


Sista måltiden här i Naxos innan vi bär oss till fastlandet Grekland för att kunna åka flygplan dagen efter. Restaurang och bar i Flamingo.

Sista dagen för oss här och här tillbringar vi mycket skratt och glädje tillsammans.

Här är det en traditionellt för Grekland att dansa grekisk dans. Vi blev uppkallade att vi skulle dansa på deras traditionellt dans och vilket det var superkul! Det finns tyvärr inga bild på oss då när vi dansade grekisk dans men sådär dansade vi ungefär =)

​Plötsligt kom en kock och började dansa och vi alla som satt började klappade och jublade. Och så plötsligt hörde jag att någon började kasta tallrikar, vinglas och servetter. Det var en upplevelse och se hur deras kultur är. Det var en superhärligt upplevelse under de 12 dagarna i Grekland! Jag måste först och främst tacka familjen Kvist att jag fick uppleva detta och sist men inte minst, vill jag ge ett stort hjärtligt tack till min underbaraste vän som frågade mig om jag ville följa med henne och få erfara hennes barndoms uppväxt i Amorgos och även andra platser. Alltså jag har inga ord hur jag ska beskriva hur fantastisk de är! Stor kärlek till er Kvist! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag 4/9-17

Heej alla kära vänner!

Nu är det dags för mig att sätta igång med skolarbete efter 2 veckors influensa igen.. Men nog om det så har jag vilat och samlat så mycket energi så att jag känner mig redo, pigg, spänning och glädje som bara strålar igenom mig! Och som sagt så ÖS regnade det idag och vad gjorde jag då? Jo jag bestämde mig för att inte låta vädret påverka mig negativ för det finns absolut ingenting jag kan göra åt just vädret. Så mitt bästa motto är "Inget väder i världen rubbar mitt humör". Sådär kände jag mig idag och förhoppningsvis framöver också!

Jo, den här bilden kommer jag aldrig, aldrig någonsin att glömma!

Jo, såhär är det.

Idag vid runt 15.00 tiden har vi idrott och hälsa 2. Och då skulle vi ta på oss skogskläder för att åka iväg och ha en lingontävling, alltså vem som har plockat flest lingon, jag vet att det låter lite märkligt men det låter roligt tycker jag iallafall!

Men tyvärr så är inte fallet. Eftersom det ösregnade ute så tyckte idrottsläraren att vi skulle ha idrotten inne istället. Men då tänkte jag att det är oftast elever som anklagar sig att de inte vill gå ut i regnet meden idrottsläraren säger att man ska ha rätta kläder för anpassande aktiviteter.

Men, det blev inte så och det var jag förvånad över. Nu är det idrottsläraren som anklagar sig.. haha, det brukar ju annars vara tvärtom, eller hur? 😂

Iallafall så har vi idrotten inne istället och detta fallet blev det klättring på 9-10 meter högt. Först var jag inte så skraj för detta men efter att ha fått runt om midjan, alltså säkerhetengrejen så började mina ben skaka. Men jag hade inget tanke på att jag inte vill göra detta eller att nå högst upp utan mitt mål var bara att "göra mitt bästa". Det var så jag tänkte iallafall.

Och när alla nästan har klättrat så frågade idrottsläraren vem som ville klättra men det var ingen frivilliga som ville göra det och vissa har redan gjort det. Så jag sa bara "jag kan köra". Det kom liksom bara ut och jag blir liksom mer skakigare men jag tänkte bara att jag ska göra mitt bästa och huvudsaken är att jag försöker göra mitt bästa också. Mer kan man inte ge.

Då började jag klättra och klättra. Och började tycka att detta var superkul! Men jag tänkte inte mycket på hur högt jag var utan jag försökte ta steg för steg. Och sen så insåg jag att det inte fanns mer att klättra och då förstod jag att jag är riktigt högt upp och då började jag prata (rätt högt så att de kunde höra mig) om vad jag skulle göra nu men problemet var att jag hörde inte så bra då och alla elever som sitter på golvet och samtidig börjar prata högt och jag kunde liksom inte höra alls vad de säger och jag var tvungen att säga "VA" 2-4 gånger men jag kunde liksom inte höra då och då började paniken komma lite, bara lite och då bestämde jag mig för att börja skrika på tolken för att komma och då var jag tvungen att titta ner på tolken också för att kunna se vad tolken säger, men det var faktisk inte så farlig som jag trodde men det var högt ändå så jag fokuserade bara på tolken för att inte se omkring mig. Och nu tillslut så blev man trygg eftersom tolken fanns där. Det går fortast att använta teckenspråk än att försöka höra när man inte hör idrottsläraren. 

Denna känslan att ha klarat detta är obeskrivligt, jag tänkte på tillbaka, alla resa jag har gjort, alla kamp jag har gjort och alla berg och dalar så står jag här idag. Det är jag tacksam för att ha kommit ut ur ätstörning!

Sedan slog tanken mig, att det är viljan som gör att jag inte ger upp, varje steg jag tar, oavsett hur jobbigt steget är så kämpar man för att komma dit till målet du vill nå.

Man klarar sig mer än vad man tror och detta fick mig äntligen att inse att detta stämde verkligen även om mina föräldrar har sagt det så insåg jag inte det förrän idag. I am proud so over me! Whohoo!! =D

Efter skolan tog jag dessa med mig hem efter att har köpt av min mentor. De är verkligen så goda! Jag köpte de för jag tänkte om någon gäst eller gäster som kommer hit och besöker hos mig så är det bra att ha lite gottis i lägenheten så att man kan bjuda de på det. =P

Likes

Comments

Hej & Svej!!😃

Nu är det äntligen sommarlovet för oss som inte tar studenten i år! Och i år ställer vi upp för studenterna, då sjöng vi och tecknar till olika låtar och även dansare var med! Vilken fantastisk dag det var! Alla 500 studenter reste sig upp och jublade högt och det sprid otroligt mycket kärlek så att vi bara släppte loss all nervositet. WOW! Det var otroligt härlig känsla! 😃

Sedan dess har jag tittat i minst 50 gånger och jag skämtar inte! Det var en fantastisk känsla och man blev så stolt när man genomförde detta! Jag ger all cred till Stina (en som stod på våran sida och hjälpte oss igenom detta) som har stöttat oss hela vägen till premiäret! Utan henne skulle vi ha gett upp.

Det finns bilderna här som ni kan kika lite och det finns även en videoklipp från Youtube och videon finns allra nedanför bilderna. :)

Här är videoklippet från Youtube! Kika in och hoppas att ni gillar den😊

Likes

Comments

Hej igen! :D

Slutet av maj till början av Juni

Idag var det en sån dag, en riktigt sommarkänsla! Det var cirka 28 grader i skuggan och det var riktigt varmt ute så idag ville jag fotografera lite med min Sony a5000. Mina tre underbara vänner ställde upp och fotograferade vid nära Slottet där det fanns körsbärsträd. Är väldigt nöjd med bilderna! :D

Hoppas att ni har haft det fint den dagen då det var riktigt varmt! ☀

Likes

Comments

Mitten av maj

Idag kan jag nog säga att den här dagen var en tuff dag. Jag var tvungen att göra Näring & Livsmedels uppgifterna som jag måste göra klart den innan sommarlovet för annars ligger jag illa till.. Så min bästa mentor tvingade mig stanna kvar efter skoltid och göra de uppgifterna klart eftersom jag sade till min mentor att jag ej mådde så bra (pågrund av stress och annat) och om jag kunde jobba uppgifterna färdigt hemma istället. Som sagt så har jag faktisk sagt det förut också och tyvärr så har jag liksom inte gjort det klart eftersom mina krafter var slut men den dagen försökte jag verkligen ta fram mitt mod att göra uppgifterna klara och medan min lärare fanns på plats så kunde läraren hjälpa mig också.

Efter jag har gjort klart ALLA uppgifter, var jag ganska helt slut vilket händer många andra om man gör så. Man blir så lycklig/glad över att man har gjort klart alla uppgifterna eller just den uppgiften i ämnet. För mig var det inte så utan för mig var det mer att jag inte brydde mig över något, så kändes det då jag gjorde uppgifterna klara. Men litet litet inom mig var jag faktisk glad över att jag slapp tänka på det, så lite glädje hade jag i mig :)

När jag var klar med alla uppgifterna, slutade jag för idag men jag ville vänta på en vän som läser inom bageriet och jag gick in för att besöka dem och så frågade jag också om dem behövde någon hjälp och att jag själv skulle vilja baka något, och gissa vad!? Jag fick baka en av mina favoriter! KOLABOLLAR! 😍 Till och med kolabollar är godare än vanliga chokladbollar.

Efter man har bakat fick man köpa för halva priset och självklart köpte jag dem! 😃

Likes

Comments

Hej på er igen kära vänner! :D

Som ni kanske har märkt så har jag inte varit inne på bloggen på flera veckor nu. Jag har haft fullt upp i skolan då man måste göra alla uppgifter innan sommarlovet kommer. Och det har varit stressigt de sista veckorna så jag har inte orkat lägga ut något på bloggen. Men som sagt så är det verkligen skönt med sommarlovet nu och kunna vila ut ordentligt till sista läsåret för mig! Så nu tänkte jag att jag får berätta lite om vad jag har gjort under de veckorna jag har varit frånvaro från bloggen.


Den här bilden är tagen i mitten av April. Jag och en vän bestämde oss för att göra något tillsammans då vi mest har pluggat hemma. Vi åkte till stan och shoppade lite och umgicks mycket med varandra. Sen så har vi köpt lite snacks till filmen som heter "SING". Det har varit en lugn dag och det var väldigt skönt att bara ta det lugnt för det är balsam för själen. ❤

Likes

Comments

Hej på er kära vänner!

Ja som sagt så undrar några av er vart jag och en underbar vän ska resa. Vi ska nämligen åka till GREKLAND! 😃

Vi kommer att flyga dit (det tar cirka 3 tim) sen ska vi åka båt som är ungefär 3-5 timmar för att vi ska till ett ö i som heter Amorgos.

Nu är det exakt två månader kvar tills man åker dit. Ibland är det svårt att tro att tiden går så fort att man liksom inte hänger med. Men ja, man får försöka tänka här och nu och inte tänka för mycket på framtiden utan här & nu.

Det ska bli spännande och en härlig upplevelser att få se deras kultur, historia, mat, hobby och även människorna i Grekland. Om jag ska vara ärlig så börjar jag bli lite lite nervös inför det, flyg och allt om man tänker på det. 🙈

Jag önskar er en riktig trevlig påsk och njut av goda påskäggen och även människor runt omkring dig! ❤️

Glad Påsk!🐣


(Bilden är tagen från Google i Amorgos)

Likes

Comments

Hellojsan! 😃

En solig dag igen! 16+ grader i skuggan! Hur fantastisk är inte det!? 😍

Men ja, idag så var jag hemma från skolan eftersom min lärare har sagt att jag inte fick komma till skolan pågrund av svinkoppor som jag har fått, jag har haft den i över 1 månad nu men nu har det blivit mycket bättre så att jag fick börja jobba i köket och komma tillbaka till skola. Vilket glädje mig otroligt mycket! Och ja, ni vet väl att jag älskar att gå till skolan? Har alltid gjort det sedan jag var liten.😌

Men iallafall på eftermiddagen vid kl 15.00 ungefär, träffade jag en av mina bästavänner igen, eftersom jag missade hennes födelsedagsfest då jag var upptagen den dagen. Så istället bestämde vi att äta på en fin restaurang och fira hennes födelsedag i efterskott på restaurangen Fratelli som ligger i Örebro stan.

Jag promenerade till hennes hem och då såg jag att hon gick med Mimmi ute med kattkoppel och jag såg att Mimmi var helt rädd eftersom allt är nytt ute och att bilar kommer, personer som går förbi och allting. Mimmi ville bara gömma sig men efter några minuter gick hon lite långsammare runt i trädgården och fick se världen för första gången. Lilla söta Mimmi! Vi är stolta över dig! 😘

Efter vi har gått med Mimmi gick vi in till hennes hem och fixade lite och hämtade en filt så att vi skulle sitta vid trädgården och sola lite och samtidig äta rostade saltade solrosfrön, det var väldigt gott så att jag köpte en sån igår. 😄

Efter det fixade vi lite i ordning för att vi ska promenera till Fratelli. När vi var där, satte vi oss och beställde varsin pizza och det var första gången jag åt där så jag tycker det var super gott mat där! Så vi njöt av våra stunder och pratade lite allmänt. Därefter gick vi lite runt i stan och kikade lite runt. 😊

Det har varit en lugn dag men samtidigt väldigt fint väder så man blir lite extra glad och pirrigt i kroppen. 🌸 ☀

Likes

Comments

Hej igen på er alla! 😃

Igår så hade jag tänkt lägga ut alla bilder som jag har gjort förra helgen men jag hann inte eftersom jag och två underbara vänner hade lite fredagsmys och tittade på lite film så därför blev det som det blev. Men nu är jag tillbaka!😃

I söndags har jag diskat, städat och tvättat och sedan så har jag varit så trött att jag inte ens orkar gå ut och jag trodde att det var kallt ute så att jag avstår att promenera ute men så plötsligt ringde min bästavän på Face Time och frågade om jag ville gå ut på en promenad och även sola lite. Och då tänkte jag "Sola.. är det inte kallt ute?". Men ja jag svarade ja och skulle klä på mig lite kläder eftersom jag hade mjukis kläder på mig då.

När jag gick ut var det såååå varmt! Alltså jag kollade på temperaturen i min mobil och så stod det att det var 16+ grader. Äntligen är våren påväg tänkte jag! Så jag gick till min bästaväns lägenhet och träffade henne, vi gick mot slottet för att sola oss lite men när vi var på halvsväg mot slottet passade vi på att köpa lite Chailatte och Vaniljlatte i Expresso Hause. Vi tog med oss drycken till slottet och satte oss och solade lite och samtidigt kom ankorna simmande runt slottet och verkar vara lycklig. Det var underbart att få se sådant här, man känner liksom varmt i sitt lilla hjärta. 😍

Och för mig räcker det här, att bara är, här och nu och inte tänka för mycket på framtiden utan här och nu. Man känner liksom friheten i det, och kom ihåg att allt kommer att ordna sig vart som än händer och det är viktigt att vara tacksam för det lilla man har och ler åt detta fantastiska livet! Det är en härligt känsla! ❤

När jag var på väg till min bästaväns lägenhet såg jag detta vackra blommor som verkligen lyser så stark och man ser liv i detta också. Så vackert!! 🌺

Men jag har faktisk en fråga till er, jag har undrat vad dessa blommorna heter och då tänkte jag fråga om ni vet vad dessa blommor heter? 😁

Likes

Comments

Ja, som ni kanske undrar vad jag menar med för "Första gången i mitt liv". Jo så här är det, det är första gången för mig att ha gått på en fest och det har jag aldrig gjort i hela mitt liv. Det är för att jag som personligen inte tycker om fest eftersom det är inte roligt när folk blir fulla som plötsligt bryr sig om en och nästa dag ignorera de.

Det jag vill säga att det är vad min personliga åsikt är. Jag tycker om att bjuda goda vänner på en liten fest/middag och sitta, äta lite gott mat med lite vin eller vad nu ni vill dricka och verkligen umgås och det sprider så mycket kärlek enligt mig och det är det som får mig att må bra och gör det för att jag tycker om det.

Men ja som sagt så tycker jag det var helt okej på festen men det roligaste var nog att få träffa kompisarna igen och även få lära känna nya människor, så det var faktisk roligt tycker jag. 😊

Likes

Comments

Hej på er alla! 😃

Idag såg jag verkligen fram emot dagen då man har planerat att göra roliga saker under dagen. Och ja, så kom en vän till mig som åkte tåg från Göteborg till Örebro. Vi träffades sist i somras så det var jätteroligt att få träffa henne igen! :D

Under dagen har slutade vi kl 12.00 i skolan och åt lite lunch innan man for iväg till stan. Vi handlade lite mat till helgen då vi ska klara oss under helgen. Därefter gick vi till Systembolaget och köpte lite alkoholfri då vi ska ha fest på lördagen.

Sen gick vi till cafeterian "Java" och fikade så att vi skulle få i oss lite innan vi ska till bio. Efter det gick vi till Willys och köpte lite gott så att vi ska kunna unna sig lite under filmen. När vi kom fram till bion så såg vi verkligen fram emot filmen.

Vi tittade på "Skönhet & Odjuret" och den var hur BRA SOM HELST! Det går liksom inte att förklara hur bra den är! Den får betyg av 9/10 av mig så jag rekommenderar er att titta på detta filmen. 😍

Till er som har sett den filmen, vad tyckte ni om den filmen? Visst var den bra? 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej på er allihopa!

På torsdagar har vi buffé i skolan men igår så hade vi istället beställning då kunderna väljer vilka rätt de vill äta och så kommer servitör och talar om vilken rätt vi ska tilllagar så det var jätterolig att få testa på det viset. 😃

Likes

Comments

Igår var det 100 dagar kvar tills man ska göra resorna resa tillsammans med en av mina goda vänner. ❤

På något sätt känner jag mig extra pirrigt men också på något sätt lite spänd, alltså jag vet inte riktigt varför men det kan vara för att jag åker flygplanet för andra gången och för första gången på ett varmt land så det ska bli en härligt upplevelser och lärorikt hur det är att flyga och komma på ett land där man ska prata eller skriva, fast jag föredrar nog att skriva faktisk. 🙊

Som ni kanske ser så har jag klipp mig av en kompis och kanske vissa av er tycker det är bättre att göra det på ett frisör plats där dom är så vana vid att klippa men om jag ska vara ärlig så har jag aldrig varit nöjd hos frissan eftersom det aldrig blir det jag vill ha på mitt hår. Så därför har min kompis klippt mig och jag har aldrig varit så mycket NJÖD än såhär! 😃

Likes

Comments

Jag minns den dagen när jag var liten då var jag så glad, envis, nyfikenhet och energisk. Jag älskade livet, fast jag var omedvetet hur fantastiskt livet var. Jag kunde äta hur mycket jag ville, jag kunde röra på mig hur mycket jag vill och jag kunde vara precis den jag är. Jag brydde inte ens om det perfekta livet. Jag hade en dröm och ett mål om att få vara med på OS inom friidrott och även längdskidor.

Men då kom plötsligt den dumma rösten och gjorde så att jag trodde på de och blev mobbad i skolan på grund av min kropp, utseende och klädsel. Jag trodde på allt de sa, att jag var tjock, att jag borde äta mindre och att min klädsel var ful.

Det gjorde så att jag tappade matlusten och hade inte lust att äta fast jag inte visste att anorexia fanns eller vad det betydde och började sträva efter det perfekta livet. Det ledde till att jag blev allvarligt sjuk. Det var väldigt kämpigt och jobbigt för mig och även för vännerna och familjen.

Jag har lärt mig otroligt mycket genom att acceptera för den man är, oavsett kropp, utseende och klädsel. Jag har fått tillbaka den lilla Anna att känna glädjen, skratt och otroligt mycket kärlek. Efter allt kamp och tårar det har varit, har jag på något sätt vunnit! En underbar vän sa till mig "När man är vuxen så blir man förälder till barnet inom sig. Det är tufft men det gäller att lita på att man är en tillräckligt förälder till sig själv." det fick mig att inse att det faktisk stämmer.

Det jag vill säga är att alla är LIKA värda oavsett kropp, utseende och klädsel och försök acceptera för den du är för du duger precis som du är! Glöm inte det ❤

Likes

Comments

Fettisdagen! Det är klart att man ska köpa semla var och bara njuta av en god semla! Så här spenderar vi dagen med en semla var. 😃

Likes

Comments

​Efter praktiken åkte jag buss till stan för att kika lite runt plus att det är alla hjärtans dag. Jag köpte litet chokladros till en underbaraste vän som betyder mycket för mig! Efter det handlade jag lite saker som jag själv ska fira för alla hjärtans dag men det blev inte riktigt så, istället bjöd jag ut en vän hit och vi gjorde lite självplock fruktsallad med mörkchoklad och glass. Det var mumsigt! Vi satte oss och pratade samtidigt som vi hade lite musik på. 🎶 

Det har varit en lugn dag och sedan har jag anmält mig inför en förening då vi ska åka till Romme Alpin så det ska bli kul! 😃

Glad alla ❤-ans dag i efterskottet till er alla kära vänner! Bättre sent än aldrig❤


Likes

Comments

När man inte riktigt mår så bra är det allra viktigaste att man finner harmoni inom sig och bara försöka vara. Det får mig att känna mig lugn och man ska vara tacksam för det lilla man har. Glöm inte det kära vän❤

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att gå en promenad med en kompis och jag tänkte att vi skulle gå ända till slottet och sen tillbaka men nä.. det gjorde det inte. Så istället blev det lite shoppingrunda trots att vi knappt har köpt något förutom en solglasögon som jag hade köpt. 😊🕶

Vi bestämde oss för att äta lunch i stan men vi visste inte riktigt vart vi ville äta och tillslut så blev det "Jensen!" 😃

Ja, vi åt där och pratade och skrattade ganska mycket. Så det har varit en lugn dag och så var maten JÄTTEGOTT! 🍴

Efter det handlade jag och min kompis lite mat i Willys och vi passade på att ta några bilder då kameran filmade oss vid ingången, kanske låter fjantigt men det var barnsligt skoj. 😊

Likes

Comments

Under helgen har jag varit kattvakt åt min underbara väns katt Mimmi under fredagen till lördagen. Det var väldigt mysigt att få umgås Mimmi och även under natten.. När jag hade lagt mig ville hon bara leka och var busig så jag lekte med henne ett tag men sedan var jag så trött att jag bara somnade och under natten hoppade hon helt plötsligt på mitt ansiktet och så fortsätter hon att leka med mig och ibland så undrar jag när jag någonsin får sova men det har faktisk varit så roligt och mysigt att få vara med henne trots att hon kan vara lite extra busig så älskar jag henne mycket oavsett vad och hon fick mig att må bättre efter jag har varit hos henne och det är jag glad för. ❤

Idag lagade en vän till mig kyckling med curry smak, ris och currysås + vitlöksås och grönsaker till det. SUPERGOTT! Och under tiden dukade jag fram tallrikar, glas, bestick och tände lite på några ljus. Jättemysigt var det!

Kvälls middag serverades vi med entrecote med klyftpotatis och skysås, bearnaise sås och vitlöksås, SMARRIGT!

Då var det dags för efterrätt och det blev GLASSBOMB!🍧

Spenderar dagen med underbara Mimmi och Moa 💓

Söndags brunch ☕

Likes

Comments

Heeej på er alla! :-D

Ja som sagt så har jag inte varit aktiv här i ungefär en vecka. Jag hade fullt upp under helgen och även vardagarna också. Men nu har min praktik perioden börjat så det ska bli roligt att få praktisera under de tre veckorna. :-)

Så nu ska jag berätta hur dagen har varit under vinterdagen. :-)

Idag vaknade jag vid runt 05.30 för att förbereda mig inför dagen, ja jag vet att det är tidigt men jag tycker inte om att stressa utan jag vill hellre äta frukost och fixa mig i lugn och ro. När jag var klar var klockan vid 07:30 så jag gick en promenad och träffade en kompis där så att vi skulle åka buss tillsammans. När vi var framme gick vi en liten bit till skolan och där fanns det tre bussar så man fick nästan leta vilken buss man skulle ta men tillslut så hittade vi rätt buss.


När vi var i bussen så kände jag mig så upprymd och längtade efter att få åka slalom för andra gången i mitt liv. Så det blir så spännande! :-D

I bussen fick vi lite mellis från skolan som ni ser på bilden. Så taggad verkar de vara. :-)

Då var det dags att åka lift till backarna, wiiiee så spännande!

Nu var det dags för att åka!

Det är svårt att se hur brant backen var men för mig personligen så tyckte jag att det var brant och så var det också is på backarna så det var lite kämpigt att åka då det var is på backarna. Så jag ramlade med flit först för att försäkra mig att inget är farligt och sen så kände jag mig trygg så att jag kunde åka flera gånger om.

Två glada tjejer här! 😃

En av mina klasskompisar som gav upp eftersom det var för svårt att åka med is på backarna. Två lärare och några av oss fick hjälpa henne flera gånger.

Kanske inte världens bästa backen/platsen men vi fick vara där för oss själva, alltså bara VI i gymnasiet så jag skulle nog kunna säga, världens bästa grupp! :-D

Då var det dags för lunch!

En väldigt glad tjej som ville vara med på bild :-D

En liten paus innan det var dags att åka igen.

Då var dagen slut.

Om jag skulle beskriva hur dagen har varit så skulle jag nog säga att det var roligt att få åka igen för andra gången för mig men vi hade lite otur att vi fick för lite snö på backarna så att vi fick bara åka 2 backar som är cirka 120 meter lång. Det var rekord för detta året som fick alldeles för lite snö, det sa de som är ansvarig för området. Det var ju tråkigt men som sagt så var det iallafall bättre än ingenting, man får försöka se det ljusa sida istället för att klaga på.

Som sagt så var det minnesvärt för att minnas denna underbara dag med underbara vänner!

Likes

Comments