Header

Efter flera dagar med grått väder och ingen sol alls så var det underbart att flyga igår.

Startade med ett tekniskt fel på planet så vi var stillastående i nästan 30minuter sittandes i planet. På ett regnigt Arlanda.

Det är inte konstigt att solens strålar inte når ner till oss på jorden när molntäcket är så tjockt!

Till sist kom vi igenom molnen och där uppe sken solen och himlen var blå. Sög in all energi jag kunde innan jag landade i ett grått Luleå.

Nu är jag i Haparanda hos min kära syster.

Likes

Comments

Vardag

Idag ringde jag upp mamma och bad henne följa med ut på en powerwalk i elljusspåret. Jag lämnade mamma bakom mig när vi kommit lite mer än hälften och sprang. Gud vad skönt det är. Alla tankar liksom flyter iväg och allt jag kan tänka på är stigen jag springer på. I våras sprang jag och Matte 5gånger i veckan. Sen ledsnade vi och nu minns jag inte sist vi var ute. Men tror bestämt att jag ska försöka få med Matte någon dag för det var underbart!

Likes

Comments

Vardag, Mat

Gud vad jag unnat mig godsaker denna helg! Det började med att jag och Matte köpte med oss indiskt hem från jobben i fredags. Vi åt framför film och när maten var uppäten tog vi fram chips. Sen låg vi i soffan tills det var dags att sova.

Jag jobbade hela lördagen och efter jobbet lagade jag middag så att den var klar tills Matte slutade. Efter maten åkte vi hem till Elin och Ludde där vi tog ett par öl och catchade upp. Vi har inte setts sen bröllopet! Helt sjukt. De hade en massa tända ljus och lite lördagsgottis framme, en så mysig kväll.

Igår kilade jag över till Coop efter jobbet för att handla något gott till kvällen. Det här med att handla när man är hungrig... haha. Så även igår blev det mys och film.

Gaah behöver en detox mot allt onyttigt.

Likes

Comments

Vardag

I torsdags skulle jag jobba kväll på DinSko eftersom deras personal skulle på afterwork. På grund av vab saknades det personal även på Skopunkten så jobbade där under dagen innan jag åkte vidare för att avsluta dagen på Gränby centrum och DinSko. När jag slutat mötte jag upp Vicky som också jobbar i centrumet och stängde sin butik för att åka hem till mig. Matte hade lagat middag till oss och efter det drack vi té och satt och pratade i ett par timmar tills det var dags att sova. Mysigt sådär en vardagskväll.

Likes

Comments

Vardag, Mat

Igår tog jag bussen hem till Cajsus vid 13tiden. Passade på att köpa med Cupidosallad när jag ändå bytte buss i stan. Så gott. När jag kom fram till Cajsus satte vi oss för att äta och prata. Där satt vi i över 6timmar och bara pratade, så välbehövligt! Så mysig dag tillsammans.

Likes

Comments

Vardag

Efter mitt och Mattes jobbpass i söndags så träffades vi hemma och i stort sett låste in oss. Vi släckte ner, tände ljus och sträcktittade på serien Stranger things. När vi vaknade på måndag morgon fortsatte vi exakt där vi slutat kvällen innan. Vi beställde hem onlinepizza och tittade klart på hela serien. När den var slut spelade vi Supermario på Nintendo 8bit i sängen tills det var dags att laga middag. Middagen åt vi i soffan framför film.

Vi spenderade ett dygn ihopklistrade i soffan/sängen. Eftersom Matte jobbar 7dagar i veckan så var det veckor sen vi hade så mycket egentid tillsammans. Det här dygnet var så välbehövligt. Jag har verkligen laddat batterierna ordentligt.

Likes

Comments

Vardag

.. är Disneyfilm det enda rätta! Kikar på Den gode dinosaurien i vardagsrummet medan Matte snarkar i sovrummet haha.

Likes

Comments

Vardag, Mat

Sitter på jobbet och ska strax gå in för att jobba ett kort pass. Så tänkte passa på att skriva lite här!

Igår efter jobbet plockade Matte upp mig så åkte vi hem till hans mamma på middag! Hon bjöd på fylld skinkstek och champinjonsås, galet gott. Matte träffar ju sina föräldrar lite oftare i och med kvällsjobbet på pizzerian men för mig hade det gått flera veckor sen sist jag träffade hans mamma så det var mysigt. Efter middagen blev det lite efterrätt och kaffe innan vi åkte hemåt för att sova.

Likes

Comments

Vardag

Igår kväll kom Cajsus och Kalle förbi. I och med att det var kanelbullens dag igår skulle man ju kunna tänka att jag eller Matte skulle ha köpt/bakat lite fika. Men det hade vi inte.. som tur är så är Cajsus grym på att baka och vet att vi här hemma är mindre bra på detta så när de plingades på dörren så stod de där med en påse med nybakade kanelbullar! Världens bästa gäster!

Likes

Comments

Mode, Skönhet

Idag var jag till PinkOrchid salong för ett nytt gellack. Idag blev det en rosa grund med silverchromelack över! Ser lite rosé ut i solljuset, love it.

Likes

Comments