Hej igen! Här är ett inlägg från jul och nyår. Bättre sent än aldrig som de brukar säga.

Min jul var lika fin som vanligt. Har firat med familj och släkt. Dagen började vid 9 på morgonen och sedan var det full fart fram till 00.00 då gästerna gick hem efter en trevlig dag med oväntade besök, etc. Till ovanligheten så kom faktiskt tomten på besök hemma hos fam. Isaksson. Vi har inte haft någon "riktig" tomte på besök på så många år och när vi alla fick se den röda luvan tillsammans med dess klarröda dräkt, vandra förbi utanför fönstret så blev det kalabalik hemma hos oss. Alla sprang runt till varje fönster för att få en glimt av tomten. Väldigt roligt att den här traditionen äntligen vaknade till liv ännu en gång. Riktigt nöjd med julafton. Så trevlig julstämning. All dess glädje och fridfullhet. Det är någon speciell stämning som jag tror de flesta upplevt. Har jag fel? Hur som helst, fick ni något fint i julklapp? Eller gav ni något som ni kände er mycket stolta över? Eller är det bara julstämningen i sig som lyfter hela dagen? Berätta gärna! Jag tar med lite bilder från jul och nyår.

Även nyår var trevligt trots att jag åkte på att jobba. Inte så farligt då jag trivs med mitt jobb och även kunde smita hem lite tidigare till familjen som väntade på tolvslaget ihop. Självklart var jag trött när jag kom hem från jobbet vid 21.45 och självklart kändes det konstigt att veta att resterande i familjen firade och åt gott ihop, medan jag fick sitta på jobbet. Detta var första nyår som jag missade och därför känns det inte riktigt som vi gått in i 2018 för mig. Hur som helst, detta var säkerligen inte sista gången jag jobbar nyår då jag har det jobbet som jag har. Jag hade i alla fall trevligt på jobbet och även när jag kom hem. Chefen hade fixat smörgåstårta till oss som jobbade nyårsafton och då såg vi alla i personalen till att sitta ner och äta ihop. Mycket trevligt!

Har du något eller några nyårslöften? Mina är att sköta min hälsa bättre. Hjälpa och göra andra glada. Hålla ordning runt kring mig. Berätta gärna om era om ni har några. Ha det fint så hörs vi! BYE!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit fullt ös. Fixade sista julklappen vilket är en hemmagjord julklapp. Som de flesta, så vill jag bara det bästa för min familj och vänner så jag bestämde mig att göra något som främjar hälsan. Jag köpte glasflaskor och kokade ihop ingefärashotts. Tog mig ca 5 h att blanda ihop häxdrycken, skriva recept, info och julhälsning + väntetid. Efter all möda så känner jag mig mycket nöjd! Tyckte det var väldigt rogivande att lägga ner lite tid på en mer personlig julklapp som jag hoppas och tror kommer vara uppskattad.

Jag tänkte dela med mig av mitt recept, lite fakta om hur ingefära främjar hälsan, min julhälsning och även bilder på resultatet. En rolig och kreativ present för de som vill lägga ner lite tid (lite sent tips kanske, men men). Självklart måste inte detta bara vara presenter, utan om ni vill testa så gör det. Jag vill uppmuntra folk att testa något nytt. Starta dagen med en shot. En ingefärashot då såklart! Receptet hittar ni här!

Hoppas ni får en fin jul. GOD JUL!

Likes

Comments

Då jag har brist på annat och även haft dåligt med tid nu innan jul så tänkte jag dela med mig av lite inspo från tumblr. (Inspo enligt mig iaf).

Likes

Comments

Jag måste säga att pepparkakshus inte är det lättaste jag gjort. Det var både roligt och frustrerande på samma gång. Fast att det var en utmaning att få ihop alla mått och delar, så står det nu mera där det står. Många säger "om en klarar att bygga ihop IKEA-möbler tillsammans med sin partner så klarar en allt", men de har inte testat att bygga ihop ett pepparkakshus ihop. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men strunt samma! Vi är klara och nöjda ändå.

Likes

Comments

Hej mitt namn är Anna. Jag är en 19-årig tjej som bor i Kalmar vilket jag har gjort hela livet. Här bor jag i en villa med mina föräldrar. I somras tog jag studenten (vilket är en minnesvärd dag) och efter den dagen har jag jobbat för fult som undersköterska vilket jag utbildade mig till i gymnasiet. När jag inte jobbar försöker jag umgås med mina vänner, min familj och pojkvän. Hur som helst, i den närmsta framtiden ligger den största fokusen på resa, flytta och plugga vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Mer detaljer får ni allt eftersom! Ha det bäst!

Likes

Comments