Det er Onsdag, for meg betyr det at helgen starter! For å markere helgestart hvorfor ikke komme med et lite London Tips?!

BallieBallerson

For rundt en månedsiden, i Januar ble jeg invitert til BallieBallerson med de jeg bor med, og jeg er ikke en til å si nei til gøy! BallieBallerson er en bar som har ballbinge for voksne nede i kjelleren, og i baren serverer de drinker som smaker barndomsminner. Det er latterlig hvor gøy alle har det mens man bokstavelig talt drukner i baller.

For å komme inn må du ha bestilt billetter på forhånd, og baren ligger i Dalston, og nærmeste stopp er Dalston Kingsland. Akkurat nå har de blanke baller i ballbingen og under på dansegulvet er det led lys som gjør at det blir enda kulere enn det allerede er. Perfekt for vennekvelder, jobb-drinker og generelt folk som vil leke med baller😏.

©Photo: BallieBallerson

Drinks

Photos: Me

©Photos: BallieBallerson

//Translated:

It's Wednesday, for me that means my weekend starts! Since it's Wednesday and I'm not doing anything exciting at the moment, why not give a cheeky London tips?!

A few weeks ago in January I got invited to go to BallieBallerson with my flatmates, and I'm not one to say no to fun! BallieBallerson is a ball pit for grown ups, and even has a bar serving cocktails tasting like your childhood memories. It's ridiculous how fun everyone was having while literally drowning in balls. To get entrance you need to order your tickets online and the ballpit is located in Dalston, N16 8AD, and the nearest stop being Dalston Kingsland. ATM they have clear balls on a dancefloor filled with led lights, making it more awesome than the concept already is.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I feel like I say this every year, but seriously, January and February have flown by! The last months have consisted of intense weekly library sessions, two assignments, two group presentations, a trip to Wales, a week with fever and a cold, ten days in Norway, a lovely weekend in Trondheim and a relaxing week back home at my parents'. Tomorrow i'm flying back to the hectic city life in London, which i honestly wish i didn't have to.


February Mood
Let's Just Move On 

photos: pinterest

Likes

Comments

I går kom søsteren min og en venninne av henne til Kingston, noe som ga meg den perfekte muligheten til å ta de med meg for å prøve ut den tyske/bavarian restauranten Steins. Den ligger langs riverside langs Themsen, og har et lite men koselig lokale. De er "berømte" for 'Beer in Boots' som vi selvfølgelig måtte prøve ut sammen med ekte tyske pølser. Det var alt veldig godt, men vi klarte ikke å spise opp all maten.. vi var alle ganske overrasket når vi noen timer senere hadde drukket opp støvlene! En godt brukt søndag for å si det sånn.


Translated 

Yesterday my sister and her friend came to stay a couple of nights in Kingston, which made it the perfect opportunity for me to drag them along to try out the German/Bavarian restaurant Steins. It's located along the riverside along the Thames, it's is a small but cosy place to go. They're "famous" for their 'beer in boots', which we tried out along with proper german sausages, it was all very delicious, but we didn't manage to eat up all the food. Which made us all quite surprised when we actually managed to finish the boots a couple of hours later! In other words, Sunday well spent.


Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg på Værnes på vei tilbake til London etter ferien, jeg har allerede vært på to flyplasser og før jeg er vel fremme i London skal jeg på to til, snakk om melkerute. Selv om det er en lang reise har jeg blitt så vant med det etter tre år med reising.Tidsfordriv på reise er å lese blader, det er sjeldent jeg har tid til å gjøre det ellers men på tur er det det perfekte tidsfordriv. Ett reisetips er å laste ned appen Flipp, da får man tilgang til å laste ned flere forskjellige blader på iPhone og iPad, man betaler en fast sum i måneden, men man har mulighet til å ha det på flere forskjellige enheter så det er genialt å dele den i familien.

En annen ting som har reddet reisen min i dag er at Ed Sheeran har gitt ut to nye sanger!!! Åh som jeg har ventet på dette hihi.

Thank God It's Friday 

Translated

Right now i'm at the airport waiting for my second flight (out of 3) of the day on my way back to London after a few weeks home for the holidays. Even though it's a long route to travel, i've gotten used to it after doing it back and forth for three years. A pastime when traveling is reading magazines, i usually buy them, but today i've downloaded an app that have multiple of the magazines i normally buy available to download on the go, wihu. Another thing that saved my trip today is the fact that Ed Sheeran have finally released two new singles! Soundtrack of the day.

Likes

Comments

Den siste uken har vært kjempe travel, og jeg har så og si flyttet inn på biblioteket.. noe som ikke er særlig interessant å lese om, men jeg har heldigvis fått stappet inn litt morsomheter mellom lese seansene! For en uke siden var jeg og Malene på julelys tenning i Kingston sentrum, på lørdag dro vi i leiligheten dro på det skandinaviske julemarkedet ved den norske sjømannskirken, jeg er ikke sikker på hvorfor men pølse med brød, sveler og gløgg ute i kulda er noe jeg får skikkelig norsk julestemning av.Mandager er alltid den mest travle dagen her, da er jeg på universitetet fra klokka 9 til klokka 18, og på ett eller annet vis klarte jeg å dra til alle timene, jobbe med gruppearbeid, og dra til central for å feire 21 årsdagen til en av mine nærmeste venninner her i London på Cirque Le Soir. Tirsdag og Onsdag ble brukt på å gjøre ferdig gruppe rapporten vi har jobbet med i en måned, som hadde deadline i dag morges.

Translation

The last week has been super busy, and i've basically been living in the library, which isn't that interesting to blog about, but I've also managed to have some fun breaks between the study sessions! A week ago me and my flatmate went to the Christmas Lights switch turn on in Kingston Town, we also had a flat outing on Saturday where we went to the Scandinavian Christmas fair, which is always a success... i don't know why hot dogs, mulled wine and mini pancakes out in the cold feels like home and really gets you in the christmas spirit, but it does.Mondays are always the busiest day of the week, with UNI from 9 - 18, and i somehow managed going to all my lectures, do group work and then go into central for my london bestie's birthday bash at Cirque Le Soir. Tuesday and Wednesday were both spent finishing and handing in our group report, which was due today!

Likes

Comments

Byttet du til ett engelsk mobilabonnement? i så fall, hvilket?

Ja jeg bytter til engelsk mobilabonnement når jeg er i England. Jeg bruker giffgaff som er uten bindingstid, billig og det er enkel måte å toppe opp credit for å ringe til utlandet (altså norge). Med giffgaff er det forresten gratis å sende meldinger og ringe til andre giffgaff brukere!

Jeg lurte på om du har noen tips angående freshers week? blant annet ca. hva som skjer, hvordan man blir lettest kjent med folk, og hva som er lurt å tenke på og ikke. Jeg skal selv bo på campus og lurer på om du har noen tips om det hvis du selv har bodd på campus? hvordan komme overens med flatmatsa?

Angående Freshers Week anbefaler jeg deg å bli med på de fleste arrangementer som er denne uka, det bruker å være opplegg og fester hver dag både på dagtid og kveldstid så her er lett å bli kjent med nye folk, om du bor på campus er det en gylden mulighet til å få med resten av flaten og dermed bli bedre kjent med de også! Jeg kom ikke overens med mine flatmates, pga veldig forskjellige personligheter fra min egen og dermed ble det litt krasj, men ble adoptert av flere andre flats som jeg hang med resten av året, så det var no biggie haha.

Hei, Vurdere og studere i England til neste år, men hvordan var det og skaffe seg venner og komme inn i det engelske miljøet? er det vanskelig?

Det er veldig lett å få venner når man begynner på universitet, uansett om man er internasjonal student eller engelsk student så er alle i begynnelsen i samme båt om du skjønner hva jeg mener. De første ukene arrangeres det masse bli kjent events, og freshers week er en gylden mulighet til å få venner! Jeg anbefaler også å bo i Halls første året for da er man garantert til å få venner som bor i samme bygning/campus, og selv om du ikke kanskje kommer overendes med de du bor med er det alltids noen av naboene du kommer overendes med.

Hei, lurte litt på det med jobbing ved siden av studier i England. Betaler man skatt til både Norge og England, eller hvordan funker det? Skal studere i England neste år og vurderer å skaffe meg en deltidsjobb, men finner ingen informasjon med hvordan det gjøres med skatt dersom man jobber i utlandet.. Takk for all hjelp!

Jeg har ikke selv jobbet i England, men hun jeg bor med gjør det, som jeg forstår det så betaler man kun skatt til England når man jobber her, for å jobbe her må man ha national insurance number og man må skaffe seg engelsk bankkonto, noe som er veldig greit og lurt å ha uansett når man bor her.

Hvis det er noe mer du lurer på legg gjerne igjen en kommentar under, og sjekk ut 'Studere I England' og 'Studere I Utlandet: Money Talk'.

Likes

Comments

I slutten av April ble jeg med Malin til Grant Museum of Zoology, fordi vi hadde sett noen kule bilder på nett og vi skulle uansett tilbringe dagen i Camden. Museumet ligger i nærheten av UCL, og det viste seg å være mer en forsknings lab for zoologi studenter enn ett museum. Inne på museumet er det forskning på dyr som står i fokus, med blant annet døde og utstoppede dyr i glass, og det ble rett og slett for makabert å se på for min del. Selv om selve museumet skuffet litt var det likevel noe der som er ganske kult, passe creepy og veldig Instagram vennlig.

//Translated

At the end of April, I went with Malin to Grant Museum of Zoology, because we were going to camden and we'd seen some cool skeleton pictures online, haha! At first we thought it was just a typical museum, but we were wrong. It proved to be a small museum for animal enthusiasts and Zoology students at UCL. Research and Science of Animals was the focus, and dead animals in glasses are not my cup of tea, I even had to look away a few times... The standing skeletons were pretty cool though and very Instagram friendly.

Likes

Comments

Sundays.

God Søndag!🍂 I skrivende øyeblikk sitter jeg godt plantet på biblioteket, og skal ta for meg nokk en research journal for å analysere. Slik har jeg egentlig sittet de siste fire dagene. Student livet as.

I går tok jeg en pause fra biblioteks livet å ble med de jeg bor med på student baren for å se to band spille, det var oss og resten så ut som hardcore metal fans og gjennomsnittsalderen i baren ble plutselig 30+, har aldri vært i ett rom med så mange menn i skinnjakker og med piercing i øret... det var litt sånn samme feelingen du får på vors i Norge bare at der er det 19 år gamle jenter, ALLE hadde skinnjakker. En litt random oppsummering av helgen min, men there you go.

Håper dere har en fin farsdags søndag videre! x


Sjekk forresten ut spørsmålsrunden jeg har på bloggen akkurat nå, Spørsmålsrunde om å Studere i London. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på.

Likes

Comments

Ask Me Anything 

Siden jeg har fått noen spørsmål i kommentarfeltene på eldre innlegg om i forhold til det å studere i London, så jeg tenkte siden det kanskje kan være aktuelt for andre å få svar på samme spørsmål så kan jeg skrive ett eget innlegg med både gamle og nye spørsmål. Shout out om det er noe du lurer på så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan neste fredag ✨.


Likes

Comments