Inspiration kommer till oss på många olika sätt, och att inspireras av något är nog det som får oss att alltid sträva efter något bättre. Att veta att det finns de som faktiskt lyckades med det de drömde om, kan ge motivation att själv våga drömma och tro på att allt är möjligt. Om det är något jag inspireras av så är det de människor som vågar strunta i vad andra tycker och tänker - och som kör sitt eget race. Det är så otroligt motiverande att se folk som gör det de verkligen brinner för oavsett vad andra har att säga om det, och det får mig att vilja göra samma sak.

Om det är någon som har fått mig tro på att allt är möjligt så är det Samir. Samir är min största förebild och den mest inspirerande personen jag vet. Han ger mig inspiration, motivation och kämpaglöd. Han är den som har fått mig förstå att det är okej att falla - så länge man reser sig igen och fortsätter framåt. Han har fått mig att våga drömma stort och inse att alla har ambitioner att lyckas så länge man kämpar för det. Helt ärligt, jag ser upp till honom. Jag har aldrig varit mer stolt över att kunna kalla någon min förebild. Han strävar efter att få inspirera andra människor och hjälpa de som hamnat fel i livet, vilket jag tycker är så fint. Många gånger har jag kommit på mig själv med att förundras över hur otroligt mycket kärlek, styrka och förståelse en enda person faktiskt kan besitta, en tanke som jag slås av varje gång jag tänker på honom. Hans passion är helt otrolig och det faktum att han lägger hjärta och själ i allt som han gör är något jag verkligen beundrar. Jag vet att han alltid kommer att kämpa för det han verkligen brinner för och att han inte kommer låta något hindra honom, för när han väl fått en idé i huvudet finns det ingenting som kan stoppa honom. Jag hoppas att jag en dag kan jag ha lika mycket passion för något som han har.

Sedan Samir blev en offentlig person har han fått stå ut med enorma mängder hat, och att bli dömd utifrån förutfattade meningar är något han har blivit van vid. Han om någon vet hur det känns att ha ett helt lands ögon på sig som övervakar varje felsteg han tar. Han om någon vet hur det känns när folk skrattar åt ens drömmar och att varje dag få höra att man borde ge upp, sluta, att man inte kan. Han vet hur det känns att vara ensam och övergiven, att känna att man inte har någonstans att ta vägen. Han vet hur det känns att bli utnyttjad. Han vet hur det känns att få höra att man är äcklig och förtjänar att dö. Han vet hur det känns att inte ha någon som tror på en. Hur det känns att känna sig oönskad, oälskad och otillräcklig. Om jag var honom hade jag brutit ihop. Slutat. Gett upp. Jag hade inte klarat av det och jag hade inte längre orkat gå upp på morgonen. Men istället för att tycka synd om sig själv såg Samir alla de som inte trodde på honom som sin motivation. Han valde att inte bry sig om vad andra tyckte och tänkte om honom utan det gjorde honom bara starkare. Han vaknade varje morgon medveten om allt vidrigt folk skrev till honom, och gissa vad han gjorde? Han gick sin egen väg, kämpade och gav aldrig upp. Han motbevisade alla de som inte trodde på honom och visade hur fel de haft. Han lyckades.

"Motgångar är till för att ta sig igenom och hat är till för motivation".

Samir, jag är så stolt över dig. Jag är stolt över dig för att du försöker, för att du vaknar upp varje morgon och gör det bästa du bara kan. Du jobbar så hårt på att bli en bättre människa och den bästa förebilden för dina fans, och tro mig, det är du. Jag är stolt över dig för att din önskan att förbättras och växa, att utmana dig själv. Mest av allt är jag är stolt över dig för att du aldrig ger upp. Jag vet att du sällan är så stolt över dig själv som du borde och att du ofta får för dig att det du gör är otillräckligt. Du måste sluta med att ständigt ifrågasätta var du är i livet och börja se hur långt du kommit istället, du är där du är idag för att du har kämpar dig dit. Var stolt över dig själv! Jag menar, kolla bara på allt du åstadkommit! Du är otroligt stark och kapabel till att göra precis vad du vill och lyckas med det. Jag tror på vem du är och vem du jobbar på att vara, och jag vet att förmågan du har att växa och utvecklas är oändlig. Du kan göra vad du vill! Som en person som kämpar dag och natt för att uppnå det du vill tror jag också att du kan bli vad du helst vill bli, även om vägen dit kan vara lång.

Förutom att Samir motiverar mig till att aldrig ge upp om mina drömmar, gör han mig dessutom obeskrivligt glad. Jag tror inte att många faktiskt kan förstå vilken kontakt Samir har med sina fans - eller hur mycket han gör för oss. Hans passion för att hjälpa andra är något som jag alltid kommer att beundra, han sätter alltid andra före sig själv och vill att alla runt honom ska vara nöjda och må bra. Trots den stora uppmärksamhet han får är han otroligt jordnära, han har aldrig låtit kändisskapet få honom tro för mycket om sig själv och det säger också en hel del om honom.

Inga ord i världen räcker till för att kunna beskriva hur glad jag är över att Samir är en del av mitt liv. Jag har frågat mig själv flera gången vad jag möjligen kan ha gjort för att förtjäna en så fantastisk kille som honom. Han har gjort så mycket för mig och jag är otroligt tacksam över allt som han gör, det är något jag inte tar lätt på eller för givet. Hur just jag kan ha haft denna enorma tur vet jag inte, men jag är så glad och tacksam över det. Jag hoppas i alla fall att ni med den här texten har fått en lite större förståelse i varför den här killen betyder så mycket som han gör för mig, även fast det inte finns mycket jag kan säga som kan göra honom rättvisa.

Jag hoppas att jag någon gång kommer att kunna tacka dig tillräcklig för allt som du gjort för mig. Jag uppskattar verkligen all den tid du lägger på mig och på att läsa det jag skriver till dig, det gör mig väldigt rörd och glad att du faktiskt gör det. Sluta aldrig tro på dig själv Samir. DU är grym!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments