Fritid, Au Pair vardag

Hello everyone!

I torsdags var H:s skola inställd så på dagen tog han och jag tåget till Windsor för att shoppa lite och äta lunch. Jättemysig dag!! Efter barnen lagt sig på kvällen mötte jag upp Elsa och Wilma för en kväll på den lokala puben! Det var jättetrevligt, vi drack lite vin och lärde känna varandra helt enkelt.

Igår fick jag sovmorgon och på eftermiddagen hjälpte jag till med barnen och på kvällen åkte mina värdföräldrar bort för helgen så pappans föräldrar kom hit och hjälper mig eftersom jag är så pass ny. Efter barnen lagt sig igår pratade jag med Linn och Isak på Skype, som jag saknar mina bestfriends!!

Idag mötte jag upp Wilma vid 10, vi började med att sitta ett par timmar på Costa Coffee, sen bestämde vi oss för att ta en promenad till Windsor (vilket är ungefär 30 minuters promenad) och tillbaka och pratade om allt mellan himmel och jord! Bland annat om alla planer vi har för de månader vi har tillsammans!!!

Efter det vid 13-tiden gick jag tillbaka hem och spenderade eftermiddagen/kvällen med pojkarna. Efter F:s nap tog jag med dem till den gigantiska lekparken som finns precis över gatan från där vi bor (!!!) där de fick leka av sig ett tag. Det var helt underbart väder, sol och varmt så det var en helt perfekt eftermiddag. Nu ikväll sitter jag barnvakt (värdpappans föräldrar är ute på middag) så jag tänkte bara ta det lugnt, är jättetrött så ska snart lägga mig i sängen och se Gilmore Girls resten av kvällen. Ska bara städa upp lite först!

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments