Fritid, Tankar

Hej allihopa!

Flygresan hit i måndags gick så himla bra, jag var sjukt nervös för att flyga själv men allt gick så himla smidigt hela resan! Inga som helst problem blev det. När jag kom hit blev jag mött av min värdmamma och de två pojkarna jag ska ta hand om och vilken underbar familj! Jag tror att detta kommer bli så bra tillslut. Allt är väldigt nytt, spännande och framför allt förvirrande just nu med alla nya regler + rutiner osv så det lär ta ett tag innan jag kommer in i allt så det är en liten jobbig period just nu. Tankar som "vad har jag gett mig in på" är vanligt just nu haha, men det går i vågor. Ni som känner mig vet att jag aldrig ger upp i första taget så jag kämpar tills allt känns 110% rätt!

Anyway, i måndagskväll när barnen lagt sig kom en annan Au Pair i byn förbi som heter Elsa, jag har pratat lite med henne innan jag kom hit (min värdmamma känner henne), hon kom förbi och åt middag och drack vin med mig och min värdmamma! Så mysigt och ett toppenbra välkomnande!

Igår var jag "ledig", tog bara hand om hundarna under dagen (de har två hundar varav en av dem är bara valp, SÅ SÖT!), tog en promenad på eftermiddagen sen på kvällen umgicks jag med familjen för att se hur deras rutiner ser ut samt lära känna dem bättre. Personkemin med familjen känns toppenbra!

Idag är jag också ledig, så jag mötte upp Elsa för att gå på byns café nu på morgonen och vi bara satt och pratade i ett par timmar! Känns så bra att lära känna en annan svensk au pair för att få stöd och råd och bara ha roligt med. Elsa är superhärlig och vi kommer garanterat ha väldigt roligt tillsammans😊

Nu är jag hemma igen och ska se Gilmore Girls ett tag innan min värdmamma kommer hem, då åker vi och hämtar barnen sen spenderar jag hela kvällen med dem igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments