Tankar

Jag veeet att jag gör er så förvirrade med att byta blogg hit och dit men nu när jag bestämt mig för att åka hem igen känns det bäst att gå tillbaka till att blogga på min gamla blogg igen, denna var bara för min Au Pair tid.

Så klicka in på http://nouw.com/annaidagunilla för att fortsätta följa min vardag.

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fritid

Hi!

I lördags tog jag tåget in till London för att gå på ett Au Pair meet and greet som Smartaupairs anordnade. Vi möttes på Costa Coffee i Camden för att göra några lära känna övningar och umgås. Efter det gick vi några stycken till Camden market och strosade runt! Jag skulle dock vilja gå tillbaka dit en vardag, eftersom det var lördag var det så himla mycket folk så man trängdes i stort sätt bara. Tur att jag har ett år på mig😉

Direkt jag kom hem snabbåt jag middag, fixade mig och gick sen hem till Elsa där hennes pojkvän och Wilma var för att förfesta! Sen for vi till Windsor till en klubb som heter Atik, och WOW vad roligt jag hade!!! Helt sinnessjukt lyckad kväll. Vi dansade hela natten och landade inte i sängen förrän halv fyra.

Vaknade upp igår och mådde absolut som förtjänat men det var det värt. Jobbade igår eftermiddag/kväll och vi hade gäster över för Roastdinner, alltså herregud vad det är gott. När jag kommer hem till Sverige igen ska jag ta med mig traditionen med Roastdinner varje söndag!

Idag har jag tagit hand om lite tvätt och andra sysslor, men snart ska jag plocka upp Elsa med bilen (!!!!) och köra till Windsor för att testa på hennes gym!

Likes

Comments

Au Pair vardag

Idag började jag med att ta hand om F några timmar på morgonen, men fick ledigt ett par timmar över lunch så jag och Elsa tog tåget till Windsor och åt lunch. Att luncha med någon ute på restaurang är underskattat, så mysigt och välbehövligt med en paus mitt i dagen. När jag kom hem från lunchen hade jag min andra och sista körlektion och det gick bra faktiskt! Så från och med nästa vecka får jag använda bilen (har faktiskt fått en "egen" au pair bil som jag även får använda på fritiden!!) Resten av dagen har jag varit hemma och jobbat, och ikväll är jag barnvakt för mina värdföräldrar har planer. Känns ganska skönt faktiskt, har världens huvudvärk så jag ska bara ligga i sängen och se serier hela kvällen. Men imorgon är jag ledig och då har jag storslagna planer!!

Likes

Comments

Au Pair vardag, Fritid

Jag behövde inte vara i London själv! Jag skrev ett inlägg i en facebookgrupp med svenska au pairer och det slutade med att jag mötte upp en tjej på lunch. Det var SÅ mäktigt att komma till London. Där jag hoppar av tåget ser man både London Eye och Big Ben och det var första gången jag riktigt insåg vart jag är. Fick tårar i ögonen när tåget närmade sig, haha. Mötte som sagt upp den här svenska Au Pairen, Jenny, och vi åt lunch på ett jättemysigt ställe sen strosade vi runt ett tag.

Efter detta tog jag tåget direkt till Windsor för att möta upp Wilma för middag. Vi åt supergod mat och pratade i flera timmar! När vi hade suttit några timmar på restaurangen gick vi vidare till en pub, beställde ett glas vin och pratade ännu mer.

Idag har jag varit hemma med F hela förmiddagen, vi har spelat spel, lekt, sett TV och gick en snabbis till parken (det började regna efter 5 minuter så det blev en snabbvisit). Nu har han sin nap så jag tar det bara lugnt och ser Gilmore Girls.

Likes

Comments