God morgon!! Vaknade vid 10 imorse landade i sängen 04:00 och var så bakis när jag vaknade... Selma kom hit vid 10:30 så mysigt!!!
Gårdagen var så bra, vi var ett gäng hos Philip sedan drog vi vidare ut i stan. Var runt på olika barer och hade superkul!!!
Det känns ändå värt det när man vaknar om man haft kul :-).

Dagen idag blir lugn, vi ska käka max sedan ska vi iväg och fira Robins morfar. Efter det ska vi till Höganäs för att hjälpa mamma och pappa med en sak!!

Gillar

Kommentarer

Hej fina ni!!
Eftermiddagen gick sjukt snabbt. Vi gick ner i stan jag Emma och mamma. Så mysigt, hängde ett tag med familjen efter det. Sen körde jag hem vid 17:30. Skyndade mig att byta om sedan tog jag hem till Amanda. Vi fixade oss snabbt och beställde sushi. Är hos Philip nu ska kröka här ikväll med några vänner och Robin. Sen dra ut i stan. Såå kul!!!

Gillar

Kommentarer

Efter frukosten drog vi och kollade på bearded collie utställningen. Så kul, fick dock inga bilder därifrån. Men kom hem för ett tag sedan har hunnit gå en lång promenad med mamma och min syster. Ska käka någon lunch nu och sedan får jag se vad som händer!

Gillar

Kommentarer