View tracker

Foto och fotoredigering

Hej igen folks!

Börjar ju nästan bi bra på att uppdatera någorlunda regelbundet nu haha ^^ I det här fallet kan man väl säga att det beror på en ledig måndag. Trevligt med lite extra helg. Har nämligen inga lektioner på måndagar (woop woop) så då får man ju gör annat istället. Till exempel vara duktig och boka körlektioner och ha ett "hej-du-har-fyllt-vuxen-och-ska-börja-ta-hand-om-din-egen-ekonomi"-samtal med banken och plugga och svänga förbi Bonerattle Tatto och ta en promenad med kameran. Produktiv måndag alltså ;)

Hoppas att även ni har haft en bra måndag.

Likes

Comments

Sminkningar

Nämen hej igen ^^ Om ni hittar ovanligt många stavfel i detta inlägg eller allmänt konstiga formuleringar så beror det på att in hjärna strejkar för tillfället. Men i och ned att jag både haft prov och öppet hus (dvs tre timmar i en bildsalen med folk som kommer och går konstant) så är det i alla fall ganska förklarligt...
Sen tänkte jag ta tillfället i akt och rekommendera en sak...
Den första är att ni på fredag så startar ungdomsgruppen Kefas (officiellt) igång för terminen och vi har äran att få gästas av Kristina Garelius som varit ute i stora delar av världen och missionerar med YWAM (Youth With A Mission). Sedan blir det förstås fika, andakt och häng som vanligt. Vi håller till i Kastalakyrkan i Kungälv och det börjar klockan 19.00. Varmt välkomna!

Och nu till det jag tänkte visa er. Dvs "eyeliner hände". Enjoy ^^

Likes

Comments

Sminkningar

Well, hej igen! Hoppas att ni har det bra. Här är det regnigt och blåsigt men annars är det okej. Skumt att jag bara har en termin på gymnasiet kvar. Vart tog tiden vägen?
Hur som helst. Made myself some kind of wooden figure yesterday.
Enjoy!

Likes

Comments

Foto och fotoredigering, Sminkningar

Jo men det var väl det som hände igår haha. Hade en fantastisk dag med my wonderful friend Josefin. först inne i Göteborg där vi sprang runt till diverse affärer och fikade och hade det trevligt och sedan även här hemma där jag dels fick prova en ansiktsmask för första gången och dels fick prova att sminka någon annan för första gången. Vilket resulterade i att Josefin blev en sjöjungfru. Och så fick hon göra samma sak på mig vilket resulterade i att jag (om jag ska sno Josefins beskrivning) blev en "tumblr girl". Och sedan invigde vi kameran jag fick i födelsedagspresent. För man kan faktisk inte bara låta ett sådant här tillfälle gå en ur händerna.
Bilderna på mig/oss båda har då Josefin tagit och som den talangfulla person hon är har hon även redigerat bilderna på sig själv med effektfulla filter medan jag fixade mina bilder.
Enjoy!

Måste bara säga att vi hade väääldigt kul om inte det redan var underförstått....
Och i och med att jag inte i vanliga fall brukar fylla i mina ögonbryn så får man såna här underbara kommentarer som "Du passar asbra i ögonbryn". Jo alltså, jag har ju ögonbryn för det mesta så jag håller väl med ;)
Ha en underbar fortsättning på ledigheten och hoppas att ni alla får en fin avslutning på 2016 och en bra början på det nya året!

Likes

Comments

Hej igen underbara folks! Hoppas att ni har en trevlig ledighet och jul och sådär. Det vet jag i alla fall att jag har. Fick bland annat världens sötaste vattenkanna av mormor. I form av en elefant. Så nu kanske jag hittar motivation till att vattna blommorna haha ^^
Men hur som helst så fick jag *trumvirvel* både sminkborstar och face-/bodypaint! I am Happy!!! Så det ska ni få se här i inlägget.
Fotograf är min kära mor.
Enjoy!!

Så den här gången var det inte bara ansiktet jag målade... Min rygg ser för övrigt väldigt rolig ut då färgen bara tar slut i lite ojämna sträck där haha
Well. I'm gonna remain proud.

Likes

Comments

Blandat

Jo men tjena vad det har hänt saker i helgen. Idag, söndag, så var det manifestation för en vän i församlingen (se tidigare inlägg) som i alla fall jag tycker blev bra. Förhoppningsvis kan jag få tag på en bild om några dagar, men jag lovar inget.

Och sedan igår hade jag en hel FANTASTISK kväll med ett antal vänner då jag snart fyller 18 och hade kalas. Verkligen supernöjd med kvällen och superstolt över alla mina underbara vänner!! Om man skall sätta något oskrivet "tema" på presenterna var det väl ugglor och böcker haha ^^ Like both a lot tho...

Och i fredgas fick jag också spendera kvällen med massa awsome vänner på Kefas julfest! Så underbart kul hade vi! (Eller i alla fall jag) Utklädningstema för dem som ville, presentlek, Kalle ankas julafton och gå på röd mattan. Det här har nog varit bästa helgen på länge helt enkelt....

Där jag dessutom råkar a en del bilder från i fredags. Bilderna är tagna av min bror.

Enjoy!

These are some really awsome lovley folks. Bara så ni vet.

Likes

Comments

Hej folks! Om ni är intresserade av att veta varför jag inte har setts till på ett tag så kan vi väl konstatera att julen är en hektisk tid på året. Och för mig inkluderar det även födelsedagar och kalas. Så snart blir jag äntligen 18. Segt bara att det är efter skolans 200-dagars-fest haha ^^ Å andra sidan har jag ju julfesten på min ungdomsgrupp att se fram emot istället. Som kommer bli sjukt najs!

Men ni till det viktiga i det här inlägget. Juluppropet. För er som inte vet vad det är så är Juluppropet ett upprop som olika kyrkliga samfund i Sverige har skrivit och som vädja till en humanare asylpolitik. För let's face it; dagens asylpolitik är INTE human. Alltså kommer jag i inlägget lägga in en länk där man kan hitta Juluppropet och jag uppmanar ALLA som läser detta att åtminstone gå in och läsa vad där står och ännu hellre skriva under.

https://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=1553983

Sedan är det även så att folk från min lokala kyrka, Kastalakyrkan i Kungälv, kommer att ordna en manifestation på söndag. Den syftar dels till att kritisera dagens asylpolitik men också väldigt mycket till att försöka hjälpa vår vän i församlingen att få uppehållstillstånd. I dagens läge kommer han inte att få stanna i Sverige vilket vi inte kan tolerera. Migrationsverket har dessutom, utan givna anledningar skrivit upp hans ålder från 18 till 19 vilket är mycket märkligt och oförståeligt... Det är många som just nu råkar ut för detta i och med att det blir lättare att utvisa dem då.
Manifestationen går ut på att vi som vill 11.30 kommer att samlas utanför kyrkan med plakat och ta en bild som vi sedan kommer att använda i en överklagning och i media. Ni som vill får gärna manifestera men oss, men kom ihåg att manifestationen är FREDLIG.
Tack.

Likes

Comments

Sminkningar

Hej folks! Ska inte uppehålla er med text länge, utan det blir ett inlägg mest bestående av bilder... Av en docka jag gjorde. Eller något i den stilen. Så nu önska jag er en trevlig söndag och uppmanar er att inte vara rädda för måndagen. Den är inte så farlig som den verkar....

Hursomhelst, enjoy!

Likes

Comments

Foto och fotoredigering

Well, Hej folks! Nu var det ett tag sedan. Eller ja, några dagar sedan i alla fall. Hoppas att ni alla fått en bra början på december. Synd att det inte är någon snö bara..
Hursomhelst så satt jag och kollade igenom bilder på mobilen för inte så länge sedan och tänkte att jag skulle dela med mig av några jag hittade. De är ganska mörka men jag tycker om dem.
Enjoy!

Likes

Comments