• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Vardag

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag ska möta upp Nellie för att ta en sväng på stan. Behöver verkligen lite nytt i garderoben så ska se om jag hittar något nytt jag gillar och eventuellt får med mig hem.

Ikväll blir det lite plugg och bara slapp eftersom jag var nära på att somna på lektionen idag.

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

​Här är två snapshots från den senaste veckan. 

Helgen har spenderats i gbg för att syrran spelat cup och därmed heller inget bloggande. Idag däremot ska jag möta upp Alex för att kolla på hockeymatch och efter det jobb, träning och plugg. 

Likes

Comments

Vardag

Sitter just nu på Engelska lektionen och har inget att göra. Efter detta en lång håltimma och sedan historia.

Slutar strax efter 14 och då blir det snabbt hem för att hinna plugga innan jag ska dansa. Efter det blir det förmodligen mer plugg då jag har mycket att göra i skolan just nu.

Puss

Likes

Comments

Vardag

Imorse kom det hit lite folk från klassen då vi skulle baka något till klassensdag som vi hade idag. Väl i skolan skulle vi kolla på film och äta de vi bakat tidigare. Efter utröstning blev det då "The Conjuring 2", asså shit va rädd jag va! Kollar aldrig på skräckfilm för att jag är så himla lätt skrämd. Efter filma fick vi då sluta så Alex följde med mig hem. Nu efter lite plugg ska jag försöka tänka på något annat än filmen vi såg tidigare och gå och lägga mig, eftersom mina ögon inte orkar vara öppna längre.

Godnatt!

Puss

Likes

Comments

Instagram@anna_holmen