Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Vardag

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag ska möta upp Nellie för att ta en sväng på stan. Behöver verkligen lite nytt i garderoben så ska se om jag hittar något nytt jag gillar och eventuellt får med mig hem.

Ikväll blir det lite plugg och bara slapp eftersom jag var nära på att somna på lektionen idag.

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Har känt mig lite seg och nere hela dagen idag... Skoldagen blev bättre än jag trott då engelskan blev inställd och spanska imon vilket innebär SOVMORGON, yaaaay!! Så behövligt.

Dock hade jag överdrivet mycket plugg idag så min eftermiddag gick åt de. Men jag och mamma hann även ta en säng till gymmet och som jag har längtat att få igång min kropp igen.

Nu är kroppen helt mör och trött. Så nu blir det läggdags och ska försöka sova ut imon bitti. (Iallafall mer än vanligt) Godnatt!

Puss

Likes

Comments

Vardag

Är helt slut nu efter skola, plugg och en lång promenix. Blev inget gym som jag tänkte utan istället fick de som sagt bli en långpromenad. Nu ligger jag här i sängen och orkar knappt hålla ögonen öppna. Så säger godnatt!

Puss

Likes

Comments

Vardag

Skola och sen plugg... De va allt jag hann med idag. Så tråkigt bär man inte hinner göra något på dagarna för man antingen slutar sent eller har massa plugg att göra.

Imon blir det skola, mer plugg och träning för första gången på väldigt länge! Men det ska bli väldigt skönt att komma igång igen och verkligen få in träningsrutinerna.

Likes

Comments

Instagram@anna_holmen