Efter att jag fyllde år i torsdags så fick jag lite extra cash så såklart har jag spenderat en del av det redan.

Böckerna köpte jag på bokrean på ICA Maxi. Alla kostade 69:- styck. Cirkeln har jag velat läsa väldigt länge men har aldrig känt för att spendera de pengarna som de kostar vanligtvis men nu jävlar. Hittade inte del 3 dock, hade köpt den också annars.
Färjan har jag ingen aning om hur den är men det är skräcktema och jag är ju jag så ser jag ordet skräck så är jag såld.

Äntligen har Kubo släppts på blu-ray. Jag älskar Laika Studios och stop motion animation rent allmänt så uppenbarligen var jag tvungen att köpa den.
Sen Birdman och Kingsmen hittade jag för 49:- styck på Media Markt. Värt.

Det var det.
Bye.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är mina senaste tillkost till samlingen som jag hämtade idag. Jag blir alltid så vidrigt nöjd när jag får stoppa in fler skivor i hyllan. Det är nästan ett problem.
Det adderar glädje i vardagen och plånboken får lida, men det är lugnt. 🤘🏻

(Btw, singeln från The Strypes köpte jag signerad (vilket uppenbarligen är dyrare) men fick den osignerade så vet inte om jag ska skicka tillbaka den här och få en ny eller vad som kommer hända, har skickat ett argt mail redan)

Likes

Comments

1. Let it be - The Beatles. 2. Animal Boy - Ramones. 3. Greatest Hits III - Queen.
4. Rumours - Fleetwood Mac. 5. Tommy - The Who. 6. Plastic Beach - Gorillaz-
7. Animals - Pink Floyd. 8. At Last! - EttaJames. 9. IV - Led Zeppelin.

Likes

Comments

1. När jag var yngre så var jag väldigt osäker och något jag minns väldigt tydligt att jag inte pratade med folk om var min musiksmak. Den sög visserligen rätt grovt då, men jag ljög ofta om vad jag lyssnade på för att passa in med de jag umgicks med. Rätt puckat.

2. Jag avskyr wok.

3. Det jag längtar efter mest ju nu är att åka till stugan. Ska försöka vara där uppe själv ett tag i sommar och bara njuta av att vara långt ifrån allt.

4. Jag gråter inte så ofta som jag vill. Det låter kanske helt sjukt men så är det. Kan fälla någon tår här och där men det är ofta inte pga på mitt mående utan en film eller något. Jag tror att jag skulle må bra av att gråta mer.

5. Jag älskar sälar. Bästa djuret någonsin.

Likes

Comments

Bilderna är några veckor gamla och jag har en del nya skönheter som ska in i samlingen i helgen men kom på att jag inte hade bloggat om dessa än. En del nya Queen relaterade saker är på G >:)
Ingen bryr sig ändå, men bättre än att uppdateringen är helt död.

Likes

Comments

25 år. I 25 år har min favoritmusiker varit död. Jag sörjer ofta Freddies tragiska bortgång, men just idag svider det lite extra. Älskade Freddie.
Men jag ska försöka att inte gråta för mycket idag och glädjas åt det han lämnade efter sig och som han lever vidare i.

Bjuder även på en favorit. Det kan ändå inte bli för mycket Freddie i ett inlägg.

Likes

Comments

Finns det något bättre än loppis? Tror fan inte det. Speciellt när man letar skivor. Att brottas med 50+are som samlar på Motörhead vid skivbackarna medan de snackar om vilka konserter de varit på är faktiskt ganska mysigt.
Idag hittade jag iallafall dessa skönheter.

En Divine singel, jag älskar Divine. Hennes musik är inget mästerverk men fan, hon är härlig.

En Queen singel. Radio Ga Ga. Första singeln från Queen jag får lägga till i min samling (även om en annan är i posten på väg hit ;) )

Pink Floyd - Wish you where here. Åh vad jag velat ha denna. Fick även en liten rabatt på den för att omslaget är ganska slitet. Skivan är repfri iallafall och det är det viktigaste.

Led Zeppelin II. Äntligen får jag börja min Zeppelin samling. Det har tagit alldeles för lång tid att få in dem i min hylla.

Sist men inte minst, Queen Greatest Hits. Jag har Greatest Hits II och efter att ha letat efter den första i flera år så har jag äntligen fått händerna på den.
Nu fattas bara den tredje och sen är nog Queen samlingen klar förutom singlar och soloplattor. Kanske något live album också. Men ändå. Det tar sig.

Jag är helt pank nu, men det var det fan värt.

Likes

Comments

Igår blev jag ägare till Real Techniques Ultimate base set. Använder i stort sätt bara RT-borstar och nu äntligen ska jag få testa deras svamp också.
Spånnande spännande (not really)

Likes

Comments

Ja, jag har alla 15 studio album (+ Greatest Hits II och en bok om Queen längst bak). Ville inte överdriva med bilder bara.

Äntligen är bas-samlingen klar. Ska självklart försöka bygga på med solo skivor, singlar etc men grunden är nu klar och jag kunde inte vara mer nöjd.

Igår köpte jag även den här trälådan så nu har jag även favoritdelen av min skivsamling separerad från resten och lättillgänglig.
Det här är ren kärlek för mig.

Likes

Comments