Igår fick jag äntligen möjlighet att hämta ut den här på posten, som jag längtat.
Nothing but thieves var det inte alls längesen jag upptäckte och det fanns ingen återvändo efter första lysningen. Så jävla bra.
Har även förhandsbokat deras nya platta som släpps i september. ✌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så länge jag kan minnas har jag haft problem med sömn. Vissa perioder har varit lättare än andra, men ofta är det något jag verkligen brottas med.

Nu när jag är äldre förstår jag att varför jag sov dåligt som barn var på grund av ångest. Det var säkert inte det enda som satte käppar i hjulen men det var nog den största faktorn till min brist på sömn.
Då visste jag knappt var ångest var, eller jag visste inte det. Jag låg och vred på mig konstant. Ibland var jag lugn men ofta så hade jag sån ångest på nätterna att jag var tvungen att röra på mig hektiskt med benen titt som tätt för att få fokus på det istället för det som snurrade i huvudet. Jag tänkte på allt, hade ångest över allt. Hur jag skulle kunna slippa behöva vara med på gympan, universums storlek, vad mina vänner egentligen tyckte om mig eller tanken på att jag kanske skulle behöva prata i telefonen dagen efter.

Jag pratade inte om mina sömnproblem då vad jag kan minnas. Fick alltid höra ''lägg dig och blunda och bara tänk på något som du ser fram emot så kommer du tillslut att somna'' när jag väl sa någonting och visst det kan funka ibland. Men det tar ändå flera timmar att faktiskt somna. Och det är det ett av de största problemen.
Än idag så tar det ofta 2-4 timmar för mig att somna, oavsett hur mycket jag sov natten innan. Och det enda som jag som hjälpmedel är ljud. Jag kan inte somna utan ljud. Film, serie, youtube, musik, vad som helst. Jag behöver ha något att ha i bakgrunden så att om jag känner att jag behöver fokusera på något så fokuserar jag på ljudet och inte mina tankar eller min ångest. Ljud är något jag värdesätter så pass högt när det gäller sömn att jag är villig att sova med hörlurar som ger mig skavsår i öronen (vilket händer ofta, speciellt nu när jag bor på internat och inte sover ensam). Är jag utan ljud så kommer det garanterat sluta med att jag får grovångest och ger mig fan på att jag inte ska sova den natten utan vänta på att jag blir så pass utmattad så jag tillslut bara slocknar.

Ingenting är bra med det här. Energin är alltid låg, huvudvärker är ganska frekventa, psyket får aldrig vila och det leder ju självklart till att jag ofta mår ganska kasst. Utan att byta ämne eller gå in på andra saker för djupt så bör jag kanske nämna att utöver sömnen och ångest så har jag även ordet depression på papper sen några år tillbaka och även om jag inte alls är lika djupt nere i den som jag var för något år sen så känner jag verkligen att den inte är borta, speciellt i de värsta svackorna med sömnsvårigheter.

Just nu är jag i en period igen där jag verkligen inte sover nog. Jag har de senaste 3-4 dagarna knappt fått ihop 9-10 timmar sömn kombinerat. Och när jag väl har sovit så har jag sovit oroligt och vaknat i omgångar.

Varför jag vaknar har jag verkligen ingen aning om, jag har inga mardrömmar eller något och jag är trött, så in i helvete trött. Just nu är jag så trött att mina ögon svider och tåras. Jag vet inte om jag gråter för att jag är trött eller om det är frustrationen för att jag inte sover. I mitt huvud så är det något som blockerar dörren mellan att vara vaken och att få sova och jag fucking hatar det...

Likes

Comments

Efter att jag fyllde år i torsdags så fick jag lite extra cash så såklart har jag spenderat en del av det redan.

Böckerna köpte jag på bokrean på ICA Maxi. Alla kostade 69:- styck. Cirkeln har jag velat läsa väldigt länge men har aldrig känt för att spendera de pengarna som de kostar vanligtvis men nu jävlar. Hittade inte del 3 dock, hade köpt den också annars.
Färjan har jag ingen aning om hur den är men det är skräcktema och jag är ju jag så ser jag ordet skräck så är jag såld.

Äntligen har Kubo släppts på blu-ray. Jag älskar Laika Studios och stop motion animation rent allmänt så uppenbarligen var jag tvungen att köpa den.
Sen Birdman och Kingsmen hittade jag för 49:- styck på Media Markt. Värt.

Det var det.
Bye.

Likes

Comments

Här är mina senaste tillkost till samlingen som jag hämtade idag. Jag blir alltid så vidrigt nöjd när jag får stoppa in fler skivor i hyllan. Det är nästan ett problem.
Det adderar glädje i vardagen och plånboken får lida, men det är lugnt. 🤘🏻

(Btw, singeln från The Strypes köpte jag signerad (vilket uppenbarligen är dyrare) men fick den osignerade så vet inte om jag ska skicka tillbaka den här och få en ny eller vad som kommer hända, har skickat ett argt mail redan)

Likes

Comments

1. Let it be - The Beatles. 2. Animal Boy - Ramones. 3. Greatest Hits III - Queen.
4. Rumours - Fleetwood Mac. 5. Tommy - The Who. 6. Plastic Beach - Gorillaz-
7. Animals - Pink Floyd. 8. At Last! - EttaJames. 9. IV - Led Zeppelin.

Likes

Comments

1. När jag var yngre så var jag väldigt osäker och något jag minns väldigt tydligt att jag inte pratade med folk om var min musiksmak. Den sög visserligen rätt grovt då, men jag ljög ofta om vad jag lyssnade på för att passa in med de jag umgicks med. Rätt puckat.

2. Jag avskyr wok.

3. Det jag längtar efter mest ju nu är att åka till stugan. Ska försöka vara där uppe själv ett tag i sommar och bara njuta av att vara långt ifrån allt.

4. Jag gråter inte så ofta som jag vill. Det låter kanske helt sjukt men så är det. Kan fälla någon tår här och där men det är ofta inte pga på mitt mående utan en film eller något. Jag tror att jag skulle må bra av att gråta mer.

5. Jag älskar sälar. Bästa djuret någonsin.

Likes

Comments

Bilderna är några veckor gamla och jag har en del nya skönheter som ska in i samlingen i helgen men kom på att jag inte hade bloggat om dessa än. En del nya Queen relaterade saker är på G >:)
Ingen bryr sig ändå, men bättre än att uppdateringen är helt död.

Likes

Comments

25 år. I 25 år har min favoritmusiker varit död. Jag sörjer ofta Freddies tragiska bortgång, men just idag svider det lite extra. Älskade Freddie.
Men jag ska försöka att inte gråta för mycket idag och glädjas åt det han lämnade efter sig och som han lever vidare i.

Bjuder även på en favorit. Det kan ändå inte bli för mycket Freddie i ett inlägg.

Likes

Comments

Finns det något bättre än loppis? Tror fan inte det. Speciellt när man letar skivor. Att brottas med 50+are som samlar på Motörhead vid skivbackarna medan de snackar om vilka konserter de varit på är faktiskt ganska mysigt.
Idag hittade jag iallafall dessa skönheter.

En Divine singel, jag älskar Divine. Hennes musik är inget mästerverk men fan, hon är härlig.

En Queen singel. Radio Ga Ga. Första singeln från Queen jag får lägga till i min samling (även om en annan är i posten på väg hit ;) )

Pink Floyd - Wish you where here. Åh vad jag velat ha denna. Fick även en liten rabatt på den för att omslaget är ganska slitet. Skivan är repfri iallafall och det är det viktigaste.

Led Zeppelin II. Äntligen får jag börja min Zeppelin samling. Det har tagit alldeles för lång tid att få in dem i min hylla.

Sist men inte minst, Queen Greatest Hits. Jag har Greatest Hits II och efter att ha letat efter den första i flera år så har jag äntligen fått händerna på den.
Nu fattas bara den tredje och sen är nog Queen samlingen klar förutom singlar och soloplattor. Kanske något live album också. Men ändå. Det tar sig.

Jag är helt pank nu, men det var det fan värt.

Likes

Comments