View tracker

Vad har denna tant haft för sig på sistone då det har varit så degigt här?

1. Ångest, som t.ex just nu. Orden jag försöker välja finns inte, hur man än gräver i det svarta hålet kommer man varken fram eller tillbaka utan sitter bara och väntar på att dimman ska ge med sig. Men allt det här hör vel till processen, det gör ont att bli hel.

2. Jobb och social fritid. Gubben håller på att flytta ut så blev klar med att måla väggarna på renoverings projektet som jag började på med i lördags. 

Målade väggen grå och resten vitt som jag målade efter bilden togs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​sitter i min lilla lya och funderar på hur denna dag kommer att sluta. Morsan kommer hit ikväll och det ser ut som någon har släppt en bomb här.. som tur diskade jag hälften av högen igår, men vad hjälper det när man ska hinna göra 100 saker på en liten stund. Nåväl tar och gör en "kattevask" så löser det väl sig. 

Eller vänta, de ringer på dörren nu.. ja e körd! 

hade bra! 

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag skulle jag vilja presentera en produkt för dig som söker efter ett hälsosammre liv men har svårt att komma igång. Mitt erbjudande är en ”startbox” som kallas för C9, det går ut på att du använder olika Aloe Vera produkter i 9 dagar. Dessa rensar bort extra vätska och gifter ur kroppen på ett snällt sätt. Du kommer få mera energi och det kan även hjälpa dig om du har t.ex. magbesvär. Om du tyckte det här lät intressant ta gärna kontakt på anna.hesthammer@gmail.com. Du kan köra det här med en kompis också om du inte vill köra själv, kanske roligare då man kan peppa varandra.

Lite resultat på personer som har kört C9

Likes

Comments

​Ja, hej! Tänkte börja om lite, har tidigare bloggat  här men det är nog ingen vits att reda upp gammalt dyster utan det är dags för mig att lämna mitt skadade hus. 

Så vem är jag? jo, heter Anna och är 20 år, bosatt i centrum av Jakobstad, före detta Närpesbo. Hittade hit för 3 år sedan pga nya studier, kände ingen förutom Matilda som jag från 1 år tidigare bodde med, hon och jag flyttade till en liten 1a långt från alltihopa och trivdes bra. 
Och nu efter 3 år är jag färdig båtbyggare (wohoo), bor ensam med mina 2 knäppa katter och försöker njuta av det lilla lediga jag får ha. 
Likes

Comments