Ibland känner man sig som död när fredagskvällen infinner sig, idag är inget annorlunda!

Nu är det läggdags lite senare än vanligt för dottern som idag fick väljs vad hon ville på leksakshuset och det är ju lycka ;)
Lilla skrutt valde en liten minihäst till sin fina häst samling och även staket så hästarna inte rymmer... så kvällen har ägnats åt att leka med hästarna och plocka med det! 🐴

Nä nu återgår jag till att se Daidalos innan vi släcker lampan!

ANNA 💟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hade lilla dottern ont i magen på morgonen så hon fick vara hemma från förskolan med sin pappa. Hon hade varit jättehård i magen och tillslut släppte det. Men nu när jag kom hem från jobbet vid 3 tiden tyckte jag hon såg hängig ut... jodå, febern härjade o hennes lilla kropp!

Stackars min älskling ❤

Febern har gått upp nu, så vi ligger i soffan och tittar på tv och äter godis... det får man när man är sjuk 😉

ANNA

Likes

Comments

Hemmagjorda semlor med Nutella istället för mandelmassa! mmmmmmmm gott 😋

ANNA

Likes

Comments

...försvann i ett rasande tempo, som alla andra helger gör!

Lördagen spenderade jag och dottern några timmar hemma hos Systerfamiljen, kusinmys, lek och massa bus, goda pannkakor och äppelpaj och så vad den dagen fulländad!

Kvällen bjöd på en film med popcorn och en dotter som vägrade sova. Först runt kl 23 fick jag tvinga henne i säng och då kraschade jag med...

Fick dock sovmorgon idag till 20 i 9 vilket var superskönt, men ovanligt. Jag hade ju bestämt dejt med bästa Sandra och Lilly så det blev lite stressigt... men det gick bra och vi hade en trevlig förmiddag tillsammans.

Ikväll blir det lite slötittade på tv innan sängen kallar och imorgon är det en ny jobbvecka...


Anna​

Likes

Comments

... underbart med fredag känner jag när jag vaknar,  men inser när jag ser dottern att dagen kan gå mera åt det citroniga hållet...

Anna

Likes

Comments

Jag är för trött för att kunna fungera helt enkelt...

...så det kan vara dags att lägga sig nu gissar jag...

Hej kudden, god natt världen!


ANNA

Likes

Comments

Som jag tidigare skrivit så har ju jag och Facebook ett långt och mycket gott förhållande till varandra, en ömsesidig respekt och ett bra samarbete! Jag gör uppdateringar och fejjan publicerar och i gengäld förmedlar den anat intressant från vänner och bekanta...

Men förhållandet blev mer och mer svajigt och nu försöker jag få slut på det, men fejjan hänger sig envist kvar...
Timme ut och timme in scrollar jag sida upp och sida ner och ser mina vänner och bekantas delningar. Det ena eländet efter det andra angående vårt samhälle och de sjuka människor som ska sammexistera med oss andra vanligt funtade människor.

Är det inte den fantastiska polischefen Dan Eliasson det står om så är det "Roosch V" som anser att vi ska legalisera våldtäkter. Och så har vi dom små flickorna i Indien.

Mitt flöde fylls till brädden av elände och skit, missär och sorg... så mer än någonsin känner jag att jag borde göra slut med fejjan på riktigt för just nu är min hjärna fylld till kanten och jag kan inte ta in mer, jag orkar inte bearbeta mer information om vår sönderfallande värld och de äkliga människor som finns här.
Jag har fått nog.


Anna

Likes

Comments

Eftersom sambon nattar dottern så satte jag mig en stund och målade! det är verkligen avslappnande och nedvarvande! älskar dessa målarböckerna som är ritade av Johanna Basford, mycket detaljerade och fina. Just nu håller jag på med den förtrollade skogen!

Dagen har bjudit på en rätt lugn dag på jobbet vilket verkligen var tur eftersom jag inte alls mått bra idag. Genomförkyld och ont i bihålorna, inge kul alls att jobba när man är dödstrött!! Men men det ger sig det med...

Nu ska jag återvända till målarboken en stund innan jag landar i soffan...

Anna

Likes

Comments