View tracker

Idag har jag börjat slå in lite julklappar. Helt ärligt, finns det något som är mysigare än att sitta och göra det såhär års? Med lite julmusik i bakgrunden kan jag sitta och pyssla i timmar. Mamma har julstädat hela huset då hon ska ha sina tjejkompisar här imorgon så jag passade på att knäppa lite bilder då allt är så fint här hemma! Nu fattas bara julgranen men det får vi fixa efter jag kommer hem från New York.


anna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var det dags för det årliga pepparkaksbaket hos farmor med Emma. Jag älskar verkligen den här dagen på året, så mysigt att bara vara vi tre! Vi ska inte tala om hur goda dessa pepparkakor är! Det blir ingen riktig jul utan farmors pepparkakor. Punkt slut.

Bilden är tagen med min iPone

anna

Likes

Comments

View tracker

Idag var jag redan på jobbet halv sju och kom hem strax innan fem. En lång dag med andra ord men jag har fått mycket gjort vilket känns bra! Det är nästan lite läskigt att vara själv på skolan på morgonen. Speciellt när det är så mörkt! Tur att städerskorna finns i byggnaden, då vet man att man inte är helt själv iallafall!

Idag är det farfars födelsedag och det finns nog ingenting jag önskar så mycket som att få fira den med honom. Det var kusligt på kyrkogården ikväll, men en liten pratstund rikare blev jag. Önskar bara att jag kunde få svar tillbaka... Varför är livet så orättvist?


Bilder tagna med min iPhone- från idsg!


anna

Likes

Comments

Idag har jag och mamma julhandlat i stan. Så himla mysigt och vi fick med oss en hel del hem. Vi åt en god lunch och fika på Rosteriet. Om ni inte kikat in där kan jag verkligen tipsa om det stället, (Linköping) Ett rosteri/café och bageri med supermysigt atmosfär!!


Bilder tagna med min iphone


anna

Likes

Comments

Min helg började nog på bästa tänkbara sätt!

- Nya naglar, julklappshandling och restaurangbesök på taket.

Bilder tagna med min iphone


anna

Likes

Comments

Första december och snö. Blev så glad när jag öppnade dörren och gick ut från jobbet förut. Snön bara öste ner! Nu är det nära till julen och det här är helt klart en favoritmånad.

I helgen ska jag handla lite julklappar och jag tjuvstartar redan lite imorgon. Jag och Pollan ska nämligen in till stan och fixa nya naglar, samt äta något gott. Kanske hinner med lite julklapps letande också!


1. En sådan där spegelbild// 2. Jag har köpt ett nytt objektiv och det känns så bra!! // 3. Lever i min nya mjukisdress från Nelly. // 4. Måste ju vara bland det mysigaste att bada med en massa skum och tända ljus. // 5. Farfars fina grav.

anna

Likes

Comments

Den här veckan har gått så fort! Igår åkte jag till lilla Clara efter jobbet och hade fredagsmys med henne. Kan inte förstå hur jag kan vara så nere i henne redan. Är verkligen helt fast!

Idag vaknade jag tidigt. Så typiskt när man väl kan och får somna om. Förr kunde jag sova till 12 halv 1 på dagarna och nu sover jag inte längre än till halv 9-9. Skönt ändå! Skulle få panik om jag vaknade så sent nu...

Idag står det födelsedagsfest för min bästa vän Pollan. Ska bli så roligt och jag hoppas att det blir en härlig kväll!

världens finaste tjej

anna

Likes

Comments