View tracker

Hej på er!

Som jag skrev i början av veckan kände jag mig inte alls bra. Som tur är har det gott över och nu så nu blir det nya tag! Från och med nästa vecka ska jag börja träna igen och jag är mer taggad än någonsin!
Imorgon är det fredag och en härlig helg väntar. Men först en dag på jobbet och eftersom mina elever är så duktiga blir det filmfredag på eftermiddagen vilket betyder popcorn och film. Hur mys??

Throwback Thursday - bilder från min iPhone.

anna

Likes

Comments

Kan man ha ett sämre immunförsvar? Igår när jag gick och la mig kände jag mig inte alls bra. Ni vet när man lägger sig i sängen och tänker "Äh, det går över under natten" men så vaknar man upp och känner sig ännu sämre. Jag avskyr den känslan! Har känt mig lite småhängig hela dagen. Huvudvärk, frusen och febrig. Det är så typiskt om jag ska gå och bli sjuk igen, orkar verkligen inte det! Jag hoppas att det inte bryter ut, utan istället går över under natten!!

Resterande tid av kvällen: Sänghäng och serietittande!

anna

Likes

Comments

Som rubriken lyder fick jag idag en för tidig födelsedagspresent av mamma och pappa. Ett kit från ghd och äntligen äger jag en egen plattång. Har en steampod som funkar utmärkt för mitt lockiga hår, men när jag ska resa bort osv är den så klumpig att ha med sig. Så en egen plattång i normalstorlek var verkligen super att få! Tack mamma och pappa!


anna

Likes

Comments

Jag har verkligen haft en superhelg! I fredags åkte jag till Jönköping direkt efter jobbet med Hanna och Emma. Vi hälsade på Ebba och Elin i deras nya lägenhet. Igår var jag på stan med min gamla kollega och fina vän Sanna och på kvällen var det myskväll hos Sigrid.

Bilder tagna med min iPhone

anna

Likes

Comments

Idag vaknade jag av att solen lös mig i ansiktet. Så härligt!
Nu: Frukost och Fredagspodden.

anna

Likes

Comments

Nu har jag bloggat på Nouw i 3 månader och jag har fått frågor om jag kan jämföra Blogg.se och Nouw. Ångrar inte en sekund att jag bytte till Nouw. Min blogg har aldrig växt så mycket som den gör just nu och då har jag som sagt bara varit här i 3 månader och på blogg.se bloggade jag i 8 år!

Här kommer min jämförelse:

Nouw - Fördelar

- Enkelt att fixa och trixa i din bloggdesign om du tycker att det är lite knepigt med HTLM-koder.

- Modernare, lättare upplägg och en"fräschare" portal.

- Lättare att tjäna pengar med hjälp av Metapic.

- Fler bloggare i sin egen ålder

- Lättare att blogga från mobilen


Blogg.se - Fördelar

- Om du har koll på HTLM-koder är det lättare att designa sin blogg från grunden och få den precis som man vill ha den.

- På blogg.se är det lättare att behålla bildkvalitén på sina bilder då det inte finns någon maxgräns på hur stor bilden får vara.
Nouw - Nackdelar

- Svårt att få sin bloggdesign att sticka ut.

- Om storleken på bilderna överskrider 1 MB blir de suddiga.


anna

Blogg.se - Nackdelar

- Inte lika lätt att få bloggen att växa

- Blogg.se känns mer som en portal för mammor och matbloggar.


Likes

Comments

Känns så bra att jobbet har kommit igång nu igen efter lovet, Jullovet var verkligen välbehövligt men nu är det så skönt att vara tillbaka till sina vanliga rutiner. Att somna mellan två och fyra varje natt kanske inte var det smartaste då jag kände mig helt död när klockan ringde klockan sex i måndags. Nu har jag iallafall lyckats vända tillbaka på dygnet och det känns bra!

Var så sugen på en smoothie när jag kom hem så gjorde i ordning en smoothie bowl på banan, mango, spenat, blåbär och havredryck. Toppat med granola!


anna

Likes

Comments