Hej på er!
Fredag igen, vad härligt! Igår åkte jag tidigt till farmor för att baka och sen åkte vi vidare till min lilla kusin igen. Får verkligen inte nog av henne, bebisgalen som ja är!!

Har precis klickat hem lite godingar från internet och jag kan knappt vänta tills jag får hem det i brevlådan.

Nu: laga lunch!

Bild från Cala D'or - hit måste jag tillbaka!!

anna

Likes

Comments

Rom
Rom är en stad jag verkligen vill besöka innan jag dör. Strosa runt på de italienska gatorna, äta italiensk pizza och dricka rödvin. Fota vid Colosseum och kasta en slant i fontänen Fontana di Trevi. Gå upp för spanska trappan och blicka ut över staden.

Mauritius
"Mauritius stränder är kanske planetens finaste. Vit sand, blått hav, vajande kokospalmer och skyddande korallrev som skapar perfekta laguner att simma i." Ja ni hör ju hur det låter. Hit vill jag!!!

Paris
Dricka rosévin i ett vårigt Paris. Fota vid Eiffeltornet och äta mängder av macarons. Fota vid Triumfbågen och bara lyssna på det franska språket. Jag älskar Paris, även fast jag aldrig har varit där. Ett måste är iallafall att åka dit på våren, när körsbärsblommorna blommar. Åh tänker bara på alla fina bilder jag skulle fota haha...

Bali
Sen jag sett Janni och Jon's vloggar från Bali vill jag bara hit nuuuu. Bali verkar som ett drömparadis. Här vill jag surfa, bada i vattenfall och bara fota tills minneskortet blir fullt. Vill gå runt i mina baddräkter och låtsas som om det här är min vardag.

Norge
Tänk att jag aldrig varit i Norge, trots att det ligger så nära... Jag vill åka till Oslo och se operahuset. Sen vill jag bila genom Norge längs kusten och i bergen. Ett måste i Norge är att besöka klippan Trolltunga och fota där.

Har ni varit i några av dessa länder?
Vad är era drömresemål?

anna

Likes

Comments

Igår blev jag bjuden på söndagsmiddag hos min fina släkt. Passade på att mysa med min favorittjej Clara. Jag tycker så mycket om den lilla tjejen. Hon är helt underbar och jag ser så mycket fram emot att få se henne växa upp.

anna

Likes

Comments