Igår dansade Ebbas lillebror bal och jag fick agera fotograf eftersom Ebba fortfarande är utomlands. Såklart gick mitt minneskort sönder och jag kunde inte ta mer än 120 bilder även fast det var tomt innan. Men jag fick ändå några riktigt bra bilder och så hade jag Fanny och hennes kamera som tur var!!

För det första kan jag inte förstå att Gustaf har blivit så stor. Det känns inte alls länge sen jag, Ebba och han lekte kurragömma eller spelade Tv-spel hemma hos dom men jag inser nu att åren bara flyger iväg. För det andra, hur fina var dom inte!?

anna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår hade jag en helt perfekt lördag. Vaknade upp i Gbg och åt en god hotellfrukost. Sedan åkte vi hem och jag åt lunch hos farmor innan det bar av till Pollan. Där blev det lite drinkar samt smått och gott ute på verandan innan det va dags att gå och titta på balen. Vilket väder det var igår!!! Det var så varmt ett tag att vi höll på att få panik... Då tänkte vi på killarna som behövde ha frack på sig, det måste ha varit sååå varmt!

Fler bilder kommer!!

anna

Likes

Comments

I fredags överraskade V mig med en övernattning i Göteborg. Vi gick en stund på Liseberg, handlade lite på stan och satt på en uteservering i solskenet och drack rosé. På kvällen åt vi middag på en roof top bar på 12:e våningen med utsikt över hamnen. Alltså bästa helgen på länge, så fin han är!!


anna

Likes

Comments

Tänk om alla onsdagar kunde vara som den igår kväll. Vi firande Fanny som fyller på söndag. Det bjöds på hur god mat som helst och en massa tjejsnack. En helt perfekt kväll!!!

anna

Likes

Comments

Jag älskar Facebook's funktion som visar minnen från förr. Imorse kom en massa härliga balbilder upp på tidslinjen. Tänk att det var två år sedan vi dansade bal. Sjukt hur tiden går så fort!!

anna

Likes

Comments

Idag är det tisdag men man kan säga att det är som torsdag. Så härligt med endast 3 jobbdagar den här veckan. Ser fram emot denna långhelg. Det blir födelsedagsfirande x3, bal, morsdag, och en överraskning. Alltså den här helgen kommer bli så bra!!

Efter jobbet åkte jag till Mobilia för att klippa gräs några timmar. När jag kom hem var jag så himla trött att jag somnade i soffan ute på altanen i hela 2 timmar... Inte bra Anna! Nu blir det svårt att somna ikväll...

anna

Likes

Comments

Jag blev faktiskt nöjd med dessa bilder. Kanske inte ansträngde mig så mycket framför kameran men jag gillar ljuset och rapsen ger mig sommarkänslor. Bara det att jag kunde fota i shorts utan att frysa det minsta klockan nio på kvällen gör mig lite gladare. Sommaren känns nära nu.

anna

Likes

Comments

Jag har gått och blivit besatt av allt som har med Margaux att göra. ÄLSKAR hennes podd Parterapi som hon gör tillsammans med sin sambo. Lyssnar hela tiden och kan inte sluta!!

Lyssnar ni på parterapi med Margaux och Jacob?

anna

Likes

Comments