Fick en fråga om vad jag hade på läpparna vid min senaste fotografering och svaret är ett liquid lipstick från NYX färgen "Exotic". Sitter verkligen kvar länge på läpparna. Kan äta/dricka utan att det försvinner och färgen är jag helt kär i!


anna

Likes

Comments

Wihooo! Så var det fredag igen! Så skönt. Imorgon väntar en fotografering om vädret tillåter. Dock ser det inte så ljust ut nu då det står att det ska regna. Får hoppas på det bästa! Varför försvinner alla löv så fort? vill att det ska sluta blåsa så alla fina färger finns kvar. Jag avskyr när träden blir kala och marken börjar bli lerig, precis som det håller på att bli nu... Vart är solen???


anna

Likes

Comments

Jag nämnde för ett tag sedan att jag skulle köpa tavlor till min nya hylla som hänger på väggen. Inte visste jag att valet skulle vara så svårt. På Desenio finns det så sjukt fina posters och jag vill ha allihop! Kommer aldrig kunna välja haha... Något jag är säker på är att jag vill ha guldramar. Får fortsätta inspireras tills jag hittar mina favoriter!

Visst är dem snygga?

anna​

Likes

Comments

Be your own kind of beauty

1. Mitt nagellack från L'Oréal Paris, 224 Rose Ballet. // 2. Liquid lipstick från NYX i färgen 12. // 3. Celvin Klein parfym. (ck one) Luktar sååå gott! // 4. Bronzer från The Balm Bahama Mama (kan inte leva utan) // 5. "Better Than Sex Mascara" från Too Faced. // 6. Dipbrow Pomade i färgen meduim brown från Anastasia (älskar den) // 7. Ögonskuggspalett från Smashbox.

anna

Likes

Comments

På torsdagar har jag bara en lektion så jag har suttit vid min arbetsplats och rättat diagnoser i engelska hela dagen. Nu förstår jag lärare att det är jobbigt att rätta prov och skrivuppgifter osv. Man blir helt slut i huvudet haha!

Imorgon är det fredag och jag längtar som vanligt som en tok!

När jag kom hem slängde jag ihop en skål med gröt. Är inte direkt ett fan av gröt men med lite kakao, blåbär och kokos blir det faktiskt helt okej! Värt att testa att ha i kakao om ni inte provat innan!

Cokladgröt med blåbär och kokos

anna

Likes

Comments

Bilder från WeHeartIt

anna​

Likes

Comments

Hej på er!

Kom precis hem från jobbet. Det känns som onsdagen aldrig tar slut... Ska slänga i mig något snabbt nu innan träningspasset. Känns så skönt att jag har kommit igång med träningen igen, jag som är så usel på att hålla igång. Efter att jag slutade på gymnastiken la jag verkligen av helt, med all träning. Jag tycker mest att det är tråkigt och jobbigt att träna, men nu har jag äntligen kommit över den gränsen så istället tycker jag att det är kul. Hoppas det håller i sig!

​anna

Likes

Comments

...it is to let things go.

Var äntligen ute och knäppte några bilder förut. Resultatet blev faktiskt väldigt bra! Här nere har ni en liten sneak peak. Mer kommer så håll utkik!

anna

Likes

Comments