Igår på förmiddagen kom vi fram till Gili T som ligger 15 min bort från Gili Air med båt. Stranden och havet ser ungefär ut som på Gili Air, men det är mycket mer liv här. Igår kväll gick vi först och åt. Till efterrätt köpte vi creps. Anna tog med nutella och banan medan jag tog med nutella och ananas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter två timmar båtresa kom vi äntligen fram till Gili Air. Havet är helt klarblått som ni kan se på bilderna! De finns inga bilar eller liknande, här tar man sig runt med cykel eller häst och vagn. Vi ska nog hyra cykel i morgon för att utforska ön. Här stannar vi tills på tisdag då vi drar vidare till grann ön. Kram

Likes

Comments

Sååå söta apor verkligen! Allt från stora till små. Man betalar 30kr för att gå in i en park där dom matar aporna så att dom frivilligt kommer dit! Dom är alltså inte i burar eller liknande utan är där av fri vilja för att dom vet att dom får mat där. Man går alltså runt bland fria apor och kan mata dom med bananer osv. Jättekul att se men även lite läskigt då man såg att aporna kunde bli irriterade på vissa människor. Jätte kul att ha sett men man behövde inte så lång tid där inne som vi trodde.
I morgon drar vi vidare till Gili Air som är en ö utanför Bali! Det tar två timmar med båt ut!
Kram

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så jätte mycket, legat vid poolen trots att det varit mulet idag. Igår va vi som sagt på monkey forest, tänkte lägga ut bilder ifrån det imon då jag har de bästa bilderna på kameran.
Imon ska vi antingen bara ta de lugnt igen eller åka in en sväng och kolla i några butiker igen runt monkey forest. Nu har vi bara två dagar kvar här i ubud!

Likes

Comments

Här är lite bilder från gårdagens promenad. Vi gick inte så långt då det kryllar av bilar och moppar här som kör lite överallt. Vi bestämde oss för att gå ner mot risfälten bakom hotellet istället. Jätte mysigt område men tanken av att stöta på en orm eller liknande fick oss att vända hem igen.

Idag är det första gången det inte är sol sen vi kom hit! Så nu ligger vi vid poolen och läser. I eftermiddag ska vi till Monky Forest med några svenskar vi har fått kontakt med. Sen ska vi ut och äta med dem. Känns skönt att hitta på något och träffa lite folk eftersom vi bara legat vid poolen hela dagarna sen vi kom till Ubud och inte sett skymten av de andra på hotellet haha!

Likes

Comments

Igår kom vi fram till hotellet vi ska bo på fram till lördag i Ubud. Hotellet är sååå fint, men ligger tyvärr lite öde. Nu ligger vi vid poolen pch ska ta oss en promenad lite senare för att se oss omkring!

Likes

Comments

Idag har vi tagit oss ifrån Seminyak till Ubud. På vägen stannade vi och kollade på balinesisk kultur, kaffeodling och vattenfall. Kul att ha sett allt det!

Likes

Comments

Likes

Comments

Första dagen på Seminyak. Helt underbart verkligen! Vågorna är sååå stora vilket är jätte kul!

Likes

Comments

Då har vi påbörjat resan mot Bali!

Likes

Comments