Header

Har mycket att berätta

" Hej allihoppa, hoppande mår bra, jagmår intejätte bra just nu tyvärr😏. Sedan förra veckan på Sönd…"

Sötnötar

" Har haft bäbismys idag med mosters ena lilla Sötnöt ❤️. Lekte också lite med den andra sötnöten, C…"

Moster för min del

" Hej, jag tänkte skriva lite om hur jag tycker det är att vara moster. Det är såklart helt underbar…"

Nya inlägg

Hej allihoppa, hoppande mår bra, jagmår intejätte bra just nu tyvärr😏. Sedan förra veckan på Söndagen när Maria föddes så började jag känna yrsel och illamående. Det håller i sig fortförande och idag fick jag veta varför. Det är så att en av mina mediciner som jag går på har vi minskat ner med då jag tyckte att det kändes okej och så kan den framkalla kramper vilket jag tycker är läskigt så vi minskade en halv tablett i taget och nu tar jag en sådan tablett men den ger starka biverkningar när man minskat på den och den kan ge såsom jag har fått, yrsel, illamående och tankar tillbaka när det gäller oro för att bli sjuk. Har dessutom tänkt väldigt mycket på det senaste EP anfallet när det blev ambulansfärd till akuten och ligga kvar där, det var verkligen hemskt tycker jag. Dessutom mådde jag ju ännu mer dåligt pro grund av hjärnskakningen som jag fick eftersom det först kaos i hjärnan pro grund av epilepsin och sedan en rätt rejäl smäll för skallen på det så det är ju inte så konstigt att jag mådde dåligt. Dock vill jag inte vara sån som bara tycker synd om mig själv, jag tycker synd om alla som inte mår bra fysiskt eller psykiskt.

Iallafall, angående mitt hästintresse så har jag i dagsläget ingen häst att ta hand om men jag letar för fullt. Däremot så har jag gjort lite andra saker såsom hjälpa till med ponny ridning på min skola när vi hade öppet hus, myst en hel del med Maria och busat med Charlie, myst med kaninerna, hållet på meden hel del djur i skolan osv. Idag fick vi dessutom göra hälsokontroll på reptilerna på skolan. De djuren var kungspytom, Majsorm, blå tungad skink, skäggagam och vatten ödla, gecko (ödla) och sköldpaddor. Det var rätt kul men läskigt tyckte jag (iallafall med ormarna då jag inte är så förtjust i dem).

Nu ska jag mysa och busa mer med Charlie och Maria, ha det bra//Anna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft bäbismys idag med mosters ena lilla Sötnöt ❤️. Lekte också lite med den andra sötnöten, Charlie❤️. Dem är otroligt Goa asså! Att människor som inte ens kan prata/förstå vad dem säger kan betyda så mycket för mig, det är fascinerande tycker jag. Alla älskar väll barnen som de är moster/faster/mormor/kusin osv åt, man älskar dem (iallafall jag) ända in i från hjärtat. Man vill ägna så mycket tid som det nästan bara går åt dem, det är äkta kärlek för mig.

Likes

Comments

Hej, jag tänkte skriva lite om hur jag tycker det är att vara moster. Det är såklart helt underbart och jag älskar dem så mycket att jag vill vara hos dem hela tiden men samtidigt måste de få vara själva också så jag försöker tänka på hur ofta jag åker dit. Nu när det har kommit en bebis i familjen så är det Charlie som behöver allra mest uppmärksamhet så han inte blir avundsjuk. Jag älskar absolut båda lika mycket men bäbisar dras jag till lite extra, det gjorde jag med Charlie med och det tror jag inte att jag är ensam om att göra faktist. Jag är ju inte den som hela tiden är igång och leker med Charlie men jag försöker göra det mycket men emellanåt blir jag lite trött då han är väldigt pigg av sig och har mycket fart i benen. Men jag älskar dem ändå mosters gullungar❤️❤️.

Likes

Comments

Hej, har varit på en föreläsning som heter: don't drink and drive idag och jag måste få säga att alla de berättelser jag fick höra om personer som mist en anhörig blev jag rätt mycket tagen av. Jag har nog inte varit så pass mogen att jag förstått det där riktigt men en föreläsning som denna var mycket mycket lärorik och intressant fast på ett sätt som inte alls är roligt. Att människor inte kan hantera alkohol och bilkörning tillsammans är hemskt. Jag tycker att ALLA oavsett ålder ska lära sig att ALDRIG köra bil onykter, det är absolut ingen bra idé och har du otur så händer det en olycka som kanske förändrar både ditt och andras liv och det är progrund av just dig! Kanske till och med att du avlider progrund av den där alkoholen. Man sätter sig i bilen med alkohol i kroppen utan att tänka sig för, man gasar på mer och mer och tillslut kanske det säger det Krasch. Allting blir svart. Du vaknar upp på sjukhuset och får veta att du blivit förlamad, du kan inte röra dig och massa andra problem uppstår. Var det verkligen värt att köra påverkad och att bli förlamad progrund av detta? Är det värt att göra ditt och andras liv på en skör tråd? Är det värt att få en sorg och oskuld som man kommer ha livet ut? Jag kan säga att det är väldigt tufft! Du som valde att köra påverkad, du kommer att få en extrem oskuld både för andra och dig själv som garanterat kommer att vara med för evigt. Tänk till innan du sätter dig i en bil.
Detta är riktat till alla oavsett om man är beroende eller inte. Don't drink and drive!

Likes

Comments

Min mamma har köpt korg, ställning och tyg och fixat iordning denna fina kortsändning åt Maria, avstyckar ni? Blev den bra? Det tycker jag iallafall och eftersom vi inte visste vad det skulle bli innan hon föddes så tog hon ett tyg som både passade flicka och pojke och det passade bra tycker jag.

Likes

Comments

Förra veckan fick vi mata ormarna i skolan och det har läskigt när ormen hägg till och tog Gerbilen men det gick bra ändå. Den veckan myste jag också lite med två hundar på ett av hunddagisen under rasten. De är så fina tycker jag 🤗. Just nu går faktist skolan rätt så bra men jag vågar inte säga för mycket för då kommer den börja gå dåligt igen garanterat. Matten är ganska kul med och tror det var nyttigt för mig att slippa den 1 år och sedan komma igång med den igen😊. Vi har även börjar med några nya kurser (matte då, djursjukvård och naturbruk specialisering) tror jag det var. Spännande och snart kommer första provet för detta år, hoppas det går bra. Kram Anna.

Likes

Comments

Hej, igår hade vi en trevlig kräftskiva, alla i hela tjocka släkten även Bosse fanns med iallafall i mina tankar under gårdagen fast han inte finns med oss idag❤️. Kommer aldrig glömma den fruktansvärda händelsen för ca 2 år sedan som jag som tur var inte behövde se men fick istället höra om det. Tänker också på alla som fick se han liggandes på marken och de som kämpade med att få liv i honom som tyvärr inte gick. Älskade Bosse❤️.
Iallafall, jag hade ordnat 5 kamp som vi tyvärr inte kunde göra då set började regna ute så fick komma på nya lekar. Vi hade väldigt roligt och trevligt den kvällen. När klockan närmade sig 11:30 så gick jag upp och kollade på tv för jag blev trött. Efter ett tag så roppar min pappa att vi ska gå hem och att vattnet på min syrra hade gått som skulle få barn. Det var med glädje samtidigt som jag var förhoppningsfull som jag somnade den natten. På morgonen sedan så vaknar jag av att jag hör att mina föräldrar säger: det blev en flicka så jag rusar upp ur sängen och hälsar på Charlie som vi var och hämtade eftersom mamman och pappan var på BB. Sedan åkte hi iväg för att hälsa på runt 12:00 och här har ni henne, en liten flicka med namnet Maria. Helt underbart för mig verkligen och dessutom gick min dröm i uppfyllelse igen denna gång (hoppades på en tjej) vilket jag är extremt glad över fast hade nog blivit lika glad över en till kille med. Nu längtar jag efter att få mysa massor med bäbis igen 😊❤️.
Sov gott alla!

Likes

Comments

Nu har det gått en vecka ca efter skolstarten och den kändes ändå helt okej, inget stresspå morgonen då jag kommit på en ny strategi, ätit bättre till och med på morgonen då jag varit hungrig, haft Matte som jag tycker börjar bli lite roligt (hade det inte i 1:an), otroligt skönt schema som jag hoppas är samma som nu i några veckor till minst (gärna samma hela tiden), Slipper två tråkiga ämnen (Engelska och naturbruk).
Här kommer mitt schema:
Måndag: 10:10-14:00
Tisdag: 08:20-15:50
Onsdag: 08:20-15:50
Torsdag: 08:20-14:00
Fredag: 10:10-14:00
Veckan har desutom mjukstarta på ett bra sätt tycker jag med lite djurmys (jag valde mest att mysa med råttorna) och så tig jag kort på en av de nyfödda marsvins ungarna endast några dagar gammal men blev inget mys med dem då de ska få vara ifred. Sedan har vi gott igenom schemat, välkomnat en ny klasskamrat, tagit foto, fått sluta tidigare än normalt vissa dagar och haft vår första djursjukvårdslektion med vår nya lärare (hade ingen i 1:an där heller), desutom har vi påbörjat andra nya kurser med våra gamla lärare förutom idrott då vi börjar med det på Tisdag och träffar vår nya lärare då med. Fortsätter det såhär så kan skolan bli riktigt bra enligt mig fast helst hade jag önskat sluta ännu tidigare än 14 men jag har typ alltid något att klaga på när det gäller skolan.
Igår övade jag på att göra hälsokontroll på mina kaniner och klippa klorna på dem helt själv men det är ju lite trixigt då de har mycket päls runt om varje klo och vill inte alltid ligga stilla men de var duktiga ändå tycker jag 😉.

Likes

Comments

I Fredags så gick jag på stan med min kusin, jag var lite skeptisk om jag ville följa med från början då vi skulle gå på marknaden och jag gillar inte när det är massa folk omkring än, jag får typ lite panik men vi gick en kortare bit på marknaden och sedan in i lite affärer. Vi gick först till New yorker (vet inte hur det stavas) och kollade på lite kläder. Eftersom det var rea på vissa klädesplagg så blev det där blandannat en militär t-shirt och en rosa lite tjockare tröja. Sedan gick vi till Gina och kollade men där blev det inget köp och inte heller på Åhléns men när vi fick till H&M så blev det en parfym, en bodymist och en tjockare typ sminkpläd eller vad man ska säga. Sedan gick vi och mötte min kusins pojkvän och så gick vi till en affär som jag inte kom ihåg vad den hette innan vi gick till Nya torget och Kina restaurangen. Väldigt god mat som vanligt dock råkade jag ta "lite" för mycket med mat. Efter det gick vi till en bar och alla förutom jag ville dricka lite drinkar och så men jag kände inte för det mer än att jag smakade lite. Sist gick vi och lyssnade på Peter Johansson på Augustifesten. Sist gick vi på marknaden innan vi tog pendeln och bussen hem, var hemma runt 12:00 och då väntade sängen så runt 12:45 somnade jag. Jag som normalt sover för mycket progrund av mer trötthet så kan ni nog förstå att jag var trött då. En rätt så bra kväll faktist 😊.
PS: Såg en as snygg Jacka på stan dock köpte jag den inte då den var lite för dyr tyckte jag.

Likes

Comments

Vi har haft en hel del med otur den här tiden som vi hade varandra, du tappade 2 skor, var galen i början så vågade inte rida dig, kunde inte rida ut på dig ensam förrän ca 2 veckor innan du skulle hem då du var alldeles för spänd och orolig, du kunde inte stå själv i Box i början och du kunde inte stå uppställd så fick göra iordning dig i hagen, du ville inte på transporten när vi skulle åka till hovis, andra gången gick du på transporten men då gjorde du en volt i den (varför vet jag inte). Jag var så himla ledsen och arg i stunden när allt detta hände men nu såhär efteråt så kan jag se en fördel för mig i det, jag har lärt mig att höstar är absolut inga leksaker och dem är stora och kraftfulla djur, olycka kan komma väldigt lätt och har man otur så kan det gå riktigt illa.
Men vi får absolut inte glömma våra härliga ridturer i solnedgången nu i slutet och när vi jobbade på fältet, du var jätte duktig då! Vi får heller inte glömma sista gången jag red dig för då lyckades vi till och med ta oss till ett ridhus i närheten som vi lånade och hoppade lite i vilket du tycker är jätte kul ju, samma som jag 😊. På den hör resan har jag lärt mig otroligt mycket om vad det gäller att ha häst och som jag kanske inte förstod riktigt innan. Helt ärligt tycker jag själv att jag har mognat en hel del under den här resan och hoppas på att få göra samma resa nu i höst fast med en annan har eftersom du inte är ledig❤️. Lycka till med allt killen, du är bäst!

Likes

Comments