Header

Jag vet att jag inte har bloggat igen nu på ett tag men det är så ibland att det kommer tuffa veckor för mig som är jobbiga med mycket plugg, många tankar och andra saker som är privata men jag älskar mig ändå för den jag är och det kommer jag aldrig att sluta göra! Jag ger aldrig upp oavsett i vilken situation jag än är i! Jag har vissa svårigheter som är diagnostiserade men jag försöker inte tänka på dem ofta utan jag försöker att blicka framåt fast jag inte alltid ser mig själv positivt osv. Idag till exempel gjorde jag ett prov, helt ärligt har jag väldigt svårt att koncentrera mig på lektioner speciellt när det är ett ämne som inte intresserar mig och så betor det mycket på hur läraren undervisar. Jag har typ inte lyssnat något på biologin så jag har fått plugga rätt mycket och försökt att förstå, tillslut kom provet och jag svarade på alla frågor utom en som jag glömde bort vilket inte var meningen! Jag är stolt för att jag gjorde så gott jag kunde och försökte tänka till på varje fråga, det tycker jag alla ska göra och inte bara tänka till på frågor utan generellt med!
Stå för vem du är #vadigsjälv ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är en tjej som normalt när jag sitter på en lektion brukar kolla Facebook, Instagram osv väldigt mycket men...idag gjorde jag inte det på Biologi lektionen som var 90 minuter! Jag är imponerad av mig själv och helt ärligt känner mig duktig efteråt, jag har faktist konsentrationssvårigheter som inte är speciellt enkelt att stå imot men somsagt, idag gjorde jag det 😀. Jag är tacksam över alla som stöttar mig när jag är inne i mindre roliga perioder, tack vänner, familj, släkt mm för att ni finns där för mig 💕💕💕. Jag finns där för er med! ILYSM

Likes

Comments

Halloj, i Lördags så var jag på kalas hos fina Charlie 😀. Hans första födelsedag 🎂 💟.  Jag ville också vara 1 år för han fick massor av presenter ju haha 😂,  visserligen bara bilar och så och det är inget för mig haha 😂.
Sorry för suddig bild!

Likes

Comments

Det här är mina lektioner som jag har i skolan ( har tråkigt det var därför jag skrev upp dem )😄

Likes

Comments

Har fått sett på Lejon, Tigrar, Delfiner, Sälar, Giraffer och några mer. Ska straxt se på rovfåglar med. Bakom kulisserna 😄.  Ha det bra och tack för att du läste inlägget ❤.

Likes

Comments

Kolla in min youtube kanal, Anna Hedgren för där tänkte jag lägga upp en video till för nu har jag inte gjort det på ett tag 😉.

Likes

Comments

Hej, somvanligt glömde jag helt bort bloggveckan som jag lovade men jag kan säga så här, om ni lovar att tipsa era vänner om min blogg ifall ni tycker den är bra så kan jag lova er att en blogg vecka kommer att komma men när, det får vi se. Jag sätter ett "krav" och det är om jag får 10 läsare eller mer på endast det här inlägget imorgon så kommer blogg veckan starta redan på Måndag nästa vecka eller kanske till och med dagen efter :). Vi får se om det blir någon bloggvecka eller inte, det beror helt på er godnatt//Anna.

Likes

Comments

Hej, idag var jag iväg med syrran på Vreta gymnasiet och kollade på hästivalen, vi kollade på körning med nordsvenskar, kollade på shettis galopp, käkade mat ( hamburgare och korv ), kollade runt lite och sist så testade jag även på en rolig grej, trav. Jag valde en av de två storhästarna och sedans så fick jag ta tömmarna och styra och öka/minska farten med :).  Jag tyckte att det gick bra! Väl hemma så gick jag och la mig en stund och sov fram tills ca 16:00, straxt ska jag tvätta och färga håret och spela bingolotto som jag tycker är roligt ;). Vi hörs//Anna.

Likes

Comments

​Halloj! Nu kommer ett nytt inlägg.

Min dag idag har varit relativt bra ( än så länge ), jag har kollat på youtube klipp från t.ex. Helen Torsgården och så åt jag frukost ( pizza från igår ), sedan så fixade jag mig, gick upp på rummet och vila innan det var dags för käk hos farmor och farfar. Där blev det falukorv och potatismos. nu har jag precis kommit hem därifrån och tänkte blogga och plugga för vi har prov i djurens biologi om två veckor ( djurens anatomi och fysiologi mm ), När jag har pluggat klart så vet jag inte vad jag ska göra riktigt, vi får se helt enkelt.

Jag har ju precis börjat gymnasiet som ni vet, jag går djursjukvård vilket jag tycker är rätt spännande. Valde den linjen för att jag älskar djur och jag vill hjälpa dem, jag vill visserligen inte bli veterinär men i min linje så kan man bli djurskötare/djurvårdare och det är som att jobba som undersköterska fast med djur istället :). Kommer förhoppningsvis i slutändan att jobba på djursjukhus om min framtida dröm går i uppfyllelse. I skolan än så länge så har vi hållit på med lite olika djur men vi har inte undersökt dem utan bara kollat på dem, hållit i dem, veta olika grepp man ska hålla i djuret vid en undersökning, haft information om djuren, haft olika lektioner och gått ut med hundar plus badat dem. V 40 ska vi till Kolmården och få undervisning där vilket jag tycker nu ska bli spännande. Jag haft också fått nya vänner som jag tycker är jätte snälla och roliga :).

Nu ska jag plugga så ha det jätte bra så hörs vi, mvh Anna.​

Likes

Comments