Header
View tracker

Tja, idag red jag på denna häst på min ridskola och tror att det nästan inte kan gå sämre, hon var typ skänkel döv och sprang lite vart hon ville och det leder till att min sits blir dålig ( lutar mig framåt och lättar i sadeln och då går det bara ännu fortare ) så ja, det gick riktigt dåligt idag. Jag ska passa på att säga att om ingen är med på tävlingen så kommer det inte upp något resultat men det förstår ni nog 😉. Reglerna syre ju vad ni ska göra om ni vill vara med. Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej, Jag tänkte att jag skulle visa er alla tabletter som jag tar i veckorna ( tar tre varje dag ) men detta är alla tabletter för 1 vecka.

Ni kanske inte tycker att det är så mycket men för mig är det de och de ger stora effekter. Tabletterna heter Aripiprazole och Oralin och hjälper mot mina syndromer ( positivt men gör mig väldigt trött blandannat.

Många som undrar varför jag tar tabletter i veckorna, om ni läser det här inlägget så vet ni! Till er som har det lika jobbigt som mig om inte ännu jobbigare, ge alldrig upp. #starkatillsamans ❤.

Stor kram till er alla. Ha det toppen nu!

Likes

Comments

View tracker

Tja allihopa, jag tänkte göra en veckans blogg tävling nu då jag har sett andra göra det så tänkte att det vore kul att testa själv. Tävlingen avslutas på Fredag. Regler, följ mig här på Nouw och kommentera: Är med så kör vi igång :)

Ha det bra alla kram :)

Likes

Comments

Tja allihopa! I Onsdags så var jag på kalas hos min faster och Charlie kom dit och jag har inte träffat honom på ett tag men han går massor nu 😃. Gjorde bara det man brukar göra på kalas, käka mat och prata, sedan åkte jag hem tidigare än dem andra då jag ville se på tv och plugga så fikade inget. Idag är det dags för prov och det var därför jag pluggade, har prov i djurens biologi 😯😉. Håll tummarna för mig ✊.
En stor kram till er alla och trevlig helg.

Likes

Comments

Tja, I helgen som var så var jag hemma och var barnvakt, va i stallet och red med Madde och sedan åkte jag hem, Chillar lite och åkte upp till stallet igen för att kvällsfodra hästarna 😀. Söndagen var jag bara hemma och pluggade lite 😉. Min helg var inte så "avancerad" direkt. I går i skolan så hade vi vanliga lektioner, även idag. Ha det bra alla kram ❤.

Likes

Comments

Bra start på dagen, började med att städa hos illrarna Gizmo ( på bilden ) och Nanna. Passade även på att mysa med dem och traska lite i korridoren 😀. Sedan hade vi lite fritt pyssel med alla djuren så då myste jag även lite med chincilla och Degu ( typ en slags råtta ) 😊. Sedan lunch och nu ska vi se hur det går på Svenskan. Ha det bra alla ❤.

Likes

Comments

Tja, såg på en film på Engelskan som heter The Impossible och för er som inte vet vad det är för film så är det en film som handlar om en familj som reser till Thailand och är med om tsunamin 2004. Den jätte höga vågen som slog in över Thailand och dödade massor av människor. Vi har inte sett klart filmen men det är en hel del scener i filmen som blodkänsliga inte skulle klara av, jag är inte så känslig men till och med jag fick titta bort för att jag började må illa. Några klasskamrater sprang ut ur rummet för att de mådde så illa. Ni får se filmen om ni vill se det äckliga. Jag tyckte filmen var bra ( vi har inte sett klart den än ). Kan rekommendera den filmen. Ha det bra alla kram Anna😊.

Likes

Comments

Hallå på er!
Jag tänkte berätta lite vad jag gjorde i Torsdags till idag.
I Torsdags så var jag som vanligt i skolan och hade bland annat föreläsning i 2h och 50 minuter ( Föreningen Voov var där ). Voov är en förening som tar hand om misskötta djur. Efter skolan så åkte jag till stallet och mockade och pysslade lite plus tog en ridtur på Dova och longerade Freya. I Fredags så var jag också i skolan somvanligt haha och så åkte jag hem för att hjälpa min syster att fixa håret och så skulle jag själv packa för jag skulle sova hos min andra syster. Sedan åkte jag till dem och käka tacos och spelade lite spel och självklart så "lekte" jag med Charlie. Dagen efter ( alltså igår 😂 ) så firade vi mamma som fyllde 49 och så åkte jag och syrran till stallet. Sedan gjorde jag inte så mycket mer faktist. Idag så har jag hopp tränat och tagit hand om en häst på ridskolan som är en privat häst. Hoppträna de på stallets största häst som är 1,72 ( inte samma häst ). Var ett tag sedan jag red honom. Det var hur min helg och Torsdag och Fredag såg ut. Ha det bra alla och skickar er en stor kram 😁.

Likes

Comments

Den här dagen blev såhär: Gick till skolan och hade djurens biologi, sedan åkte vi till stan och käka på donken, efter det så hade vi naturbruk och då hade vi uppgifter att göra på Bauhaus och K-Rauta. Sedan när jag kom hem så vilade jag som jag typ alltid gör när jag kommer hem, jag åkte också till affären och handlade present åt min mamma. På kvällen så åt jag kvällsmat som bestod av äpple och kanel yougurt och litr goda frön på. Jag såg på Bonde söker fru 😂 och min nya favorit serie Syrror. Jag har lite annorlunda favorit serier, jag vet haha 😂.  Ha det bra och puss på er 💟.

Likes

Comments

Tja, nu ska jag ha Engelska lektion vilket inte är min grej men vill kunna bättre än vad jag kan så jag ska inte ge upp med mitt svåraste ämne jag har som är just Engelska. Började 12:30 idag, så sjukt skönt och vi har haft Biologi och nu har vi sista lektionen, as gött ju haha 😂. Ha det bra alla och ta hand om er så hörs vi ❤.

Likes

Comments