Header

Nu när jag bytt efternamn bestämde jag mig för en helt ny blogg! 

http://nouw.com/annaisberg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sundsvall är känd för sina drakar. Efter att staden brunnit på slutet av 1800talet valde man draken som stadens beskyddare.

När vi har gått omkring här i stan har vi sett att det finns drakstatyer överallt och vid en närmare titt verkar det som att olika företag och föreningar formgivit och målat dem som en slags reklam. Allt från Överförmyndarmyndigheten till restuarang Oscar har olika drakar. Drakarna har alla ett plakat där det står vem som äger just den draken. En rolig idé att liva upp staden utan att det kostar allt för mycket för kommunen.

Likes

Comments

Sitter på torget i Sundsvall och bara är. Tittar på människor och djur medan jag varvar podcast och musik i öronen. Gick precis en långpromenad och upptäckte lite nya delar av staden. Jag som vanligtvis hatar ensamtid njuter faktiskt av att bara vara.
Även om jag räknar ner tills Matte slutar skolan så att vi kan ge oss iväg på dagens äventyr.

Likes

Comments

Igår kom Cajsus och Kalle hit. Det dracks lite öl (rosé för Cajsus), catchades upp en hel del och så körde vi spelet Med andra ord. En riktigt härlig kväll som kommer göras om så fort tillfälle ges!

Likes

Comments

I måndags kväll tog jag och Matte bilen ut på äventyr haha. Vi hamnade på världens minsta vägar och såg massa fina hästar som betade. När vi tröttnat på att åka runt utan mål styrde vi till Berthåga. Kyrkogården där är mycket mer än bara gravstenar. Det finns flera promenadstråk, en damm med ett vattenfall och en "kyrka" gjord av träd. Jag minns när jag var liten och Trädkyrkan började planteras, de var cirka 2m höga då. Nu är det färdigvuxet och det har blivit jättefint!

Vi gick omkring där inne ett bra tag. Fick sällskap av en hare som hängde med längs vägen och även ett rådjur sprang förbi! Verkligen en rogivande miljö.

Likes

Comments

Idag fyller min söta guddotter Elsa 2år. Vi har varit på kalas hela dagen. Solen sken och poolen fylldes upp och alla barn lekte där och i vattenrutchkanan! Det bjöds på tårta, kaffe och en massa lek. En superhärlig nationaldag i solen på landet.

Likes

Comments

Fredagen började med att åka ner till Fyrisskolan för att se Mattes kusin Antonia springa ut och ta studenten! Det var galet varmt och härligt väder.

Efter utspring, en del solande under dagen och sedan mottagning så tog jag och Matte bilen hem för att svira om och ta bussen ner till stan.

Väl nere på stan så mötte vi upp flera vänner och drack en del på lite olika uteserveringar. Kvällen slutade med världens längsta kö på Subway innan vi tog taxi hem!

Vid lunchtid på lördagen åkte jag och Matte ner på stan och mötte upp min pappa för en riktig långlunch nere på Villa Romans. I över två timmar satt vi där i solen och njöt av god mat och öl.

När klockan närmade sig 16 behövde Matte åka till jobbet så jag och pappa promenerade vidare. Vi gick längs Fyrisån med lite stopp här och där. Jag hade en riktigt trevlig lördag ute i solen! Älskar att vara ledig.

Likes

Comments

Igår efter jobbet hämtade Matte upp mig så åkte vi till Knivsta. Sen åkte jag, Matte, Carro och Johan ner till Särsta för att ro ut med Johans familjs båt. Jag har aldrig rott en båt förut så det var kul att prova även om det blev en hel del sicksack. En riktig sommarkväll nu när det är juni och allt.

Likes

Comments

I lördags kväll tog jag och Matte pendeln till Knivsta hem till Robin som fyllt år. Där var även hans flickvän Rebecka, Carro och Johan. Vi spelade lite spel innan vi promenerade ner till Mike's som är Knivstas egna pub som öppnade för ett par månader sen.

Kvällen övergick till natt och när jag och Matte tog taxi hem vid 05tiden så gick solen upp. Så härligt med sommarkvällar!

Likes

Comments

När man har glömt matlådan hemma och har lunchrast..

Likes

Comments