Det var helt underbart att vakna imorse. Det hade ju snöat på natten så vakna upp och se att det var vitt ute var så fantastiskt. Jag älskar snö så blev väldigt glad. Snön gör en lyckligare eftersom allt blir så mycket ljusare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag arbetar jag i en lampaffär i Ängelholm och det har jag gjort sedan september. När jag började var det så mycket att lära men är så glad nu för hur mycket jag lärt mig. Att höra att en kund blev väldigt nöjd med ett val av lampa som jag hjälpte till med gör en verkligen glad. De lite tråkiga är att de behöver inte mig på lika många timmar nu efter jul så jag kommer bara arbeta 50% där nu.

Så den goda nyheten är att jag fått ett nytt jobb som jag förmodligen kan kombinera med Lampaffären. Blev så glad att jag lyckades hitta någon som ville ha mig och behövde mig. Så jag ska nu arbeta på Ica. Ser verkligen framemot att börja där och upptäcka de arbetet med. Är spänd så där börjar jag arbeta vecka 7.

Likes

Comments

GOD JUL!!

Min dag började med att vakna hos Joakim och där åt vi lite julfrukost. När jag sedan kom hem så blev det lite lugnt och skönt. När det var dax för lunch så blev det som alla år tidigare lutfisk. Detta är det västa någonsin med hela julen. Alla i familjen älskar detta utom jag.

Efter lite plågeri av fisken så blev det julbad. Albin och pappa julbadade och usch vad kallt det såg ut. Men duktiga var dem.

Kl 15.00 är det som tradition långt tillbaka Kalle Anka. Jag älskar Kalle. Det är en av de bästa sakerna på hela julen. Man blir som ett litet barn igen när man tittar på det.

Farmor trillade in sedan kl 5. Hon är supergammal så vi alla blev väldigt glada när vi lyckades få hit henne. Vi åt ett litet julbord och sedan den andra bästa saken julklapparna. Jag är en väldigt nyfiken person fast jag är 19 år gammal. Jag verkligen älskar julklappar.

Nu ligger vi i soffan alla utom farmor och kollar på julkalendern Sunes Jul. Vi har så roligt.

Jag fick detta året: lexinton grytlapp och handske, örhängen, ljuslykta, fatboy (solstol), trosor, sängkläder, överkast, parfym, presentkort på väla och en lexinton keps.

Likes

Comments

Dan före dopparedagen även kallad lillejul. Nu är jag påväg till kusinerna för att fira jul. Som i många familjer firar man jul vartannat år med ena sidan och vartannat med andra sidan. Detta året är med kusinerna idag och sedan blir det med familjen och farmor imorgon.

Lite senare ikväll så åker jag till Joakim och ska spela Bingolotto på uppesittarkvällen. Det var första gången jag gjorde de förra året och tyckte det var så mysigt och kul så blev en tradition att göra det detta året med.

Likes

Comments

Bakom lucka 21 var en black soap. Den luktade väldigt gott som jag skriver i nästan varje inlägg men ja kan inte ljuga. Blir inget intresant inlägg idag utan bara information om vad som gömde sig bakom dagens lucka.

Likes

Comments

Idag den 20 december har jag varit i Göteborg. Detta var min lediga dag och då åkte jag, Joakim och mamma till Göteborg. Jag hade snackat mycket om att gå på Liseberg och ja nu äntligen fick jag göra det. Det var så mysigt fast det duggregna hela tiden. Det blev lite Ölkorv och ost som jag tog med hem. Ska bli gott att komma hem och njuta av det.

Efter vi var på Liseberg så mötte vi upp min bror och gick ut och åt lite gott på en turkisk resturang. De var mycket lamm på menyn som vi alla tog något rätt som det va lammkött i. Mycket gott var det och så fin och bra service.

I dagen lucka var det en handske som man ska skrubba kroppen med. Den doftade väldigt gott.

Likes

Comments

Igår var en mycket bra dag. Dagen började med en mycket lugn och skön förmiddag och sedan vid halv 3 kom massa gäster till oss. Min bror fyller år idag så han var hemma igår och då kom släkt och vänner så vi firade honom. En sak som är tradition när han fyller år är smörgåstårta. Han har alltid älskat det så det är de som gäller.
Nu är min bror 22 år.

Igår var det ett ljus i julkalendern och idag var det en dusch gel.

Likes

Comments

Dagen började med att öppna julkalendern, göra sig i ordning till jobb och jobba. Redan kl 14 kom hela familjen och hämtade mig sedan var det full fart till Helsingborg. Där tittade vi familjen och en massa andra goda vänner till oss på en julkonsert. Vår nära vän Thommy Persson var med i konserten och den var bra. Inte den bästa eftersom det var mycket gubbmusik om ni förstår. Det fanns många dom var bra och alla var duktiga men jag skulle önskar mer närvarande och bättre låtar av vissa på scenen. Men överlag var det bra.

Efter konserten gick vi till nellys en resturang i Helsingborg. Vi var ca 20 pers som samlades där efteråt och åt gott, drack gott och hade ett mycket trevligt sällskap.

Förrätt: pumpasoppa
Huvudrätt: husets hamburgare
Efterrätt: chokladtallrik och baylies

Likes

Comments

LEVERANS!!
Wiiihoo idag kom min leverans som jag beställde i tisdags. Jultröjan var väldigt stor men så mysig så den kommer jag att behålla. Jag tycker det är lite kul att ha en riktig jultröja som man ser i filmer med mera. Jag beställde även en nyårsklänning. Älskar den. Den satt precis perfekt och mycket stretch hade den med. Så den blir min nyårs outfit.

Kläderna är köpta på https://www.jfr.se in och kika där. Mycket fina kläder till rimliga priser och väldigt fina nyårsklänningar.

Bakom dagens lucka var det en dusch-gel. Luktade väldigt gott som jag skrivit till allt annat med, men ljuger inte.

Likes

Comments