Idag var jag uppe ganska tidigt och var på väla (ett köpcenter) redan kl 10 när de öppnade. Jag och mamma skulle nämligen leta efter både en lite varmare vinterjacka och även skor. Jag hittade en mycket snygg jacka. De va en beige jacka från canada snow. De jag gillar bäst är färgen.

Här nedan ser ni lite bilder på jackan obs inte jag på bilderna med jackan utan de är tagna från nätet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi har sedan ett tag nu i familjen pratat om att boka en resa som alla skulle kunna tänka sig att hänga med på. De är lite svårt att få alla att hänga med eftersom min bror är 22 och jag är 19 så är de kanske inte så kul att resa med familjen. Men när jag föreslog att vi skulle kunna åka till Costa rica så blev alla intresserade. Så nu är flyget bokat.

Jag ser framemot denna resan supermycket eftersom detta är ett av mina alla drömresemål.

Likes

Comments

Den 9 juni 2017 ringde alarmet kl 5.30 och då vaknade jag upp på min studentdag. När håret var nytvättat, sminket klart och klänningen var på så åkte jag in till champagnefrukosten. Det var Daniel i min klass som anordnade frukosten eller ja (hans föräldrar). När jag kom fram så var de uppdukat med frallor, yoghurt och frukt. Såklart fanns de juice och kaffe på bordet. Champagnekorkarna flög från både höger och vänster och efter många glas senare blev så skrevs de i mössorna och våra studenttallrikar delades ut. På tallrikarna stod de ett ganska långt rim om varje person och alla rimmen avslutades sedan med "och därför är du klassens .....". Jag fick "klassens hobbit" eftersom jag är bara 1,53m lång.

Efter detta marscherade vi genom stan till skolan och tysta var vi inte kan jag säga. Visselpiporna va i fullt blås och även studentsångerna. Väl framme vid skolan skulle vi gå in i samlingssalen som kallas atrium men innan vi gick dit så smugglade vi in lite sprit i klassrummet hehe. I atrium var ljudnivån inte den mest behagliga. Där minglade alla studenterna rundor och drack av sitt alkoholfria bubbel som skolan bjöd på. Därefter gick klass efter klass ut för fotografering med klassen och själva.

I klassrummet var de inga sorgliga stunder utan volymen skruvades upp ölflaskorna och cidern öppnades och där var förfesten igång innan lärarmiddagen. Våra mentorer var de bästa man kunde ha, de förstod att vi var ungdomar som ville festa och fira och inte lyssna på något långt avskedstal. Talet som vår mentor sa varade i ca 5 min och avslutades sedan med en stor skål. Sedan var de middagen som väntade oss. Den bestod av trerätter och var faktiskt mycket god.

När alla var klara med maten så ropades vi upp klassvis för att få springa ut i den fria världen och lägga gymnasietiden bakom oss. Vi sprang ut och skrek, dansade och vissla såklart. Sedan kom den svåra delen för lilla mig och de var att hitta mamma och pappa med mitt plakat. Efter lite letande fick jag mitt plakat och även lite saker runt nacken.

Två svettiga varv senare och en hel del saker runt nacken var de dags att kliva upp på flaket och där åkte vi två varv genom lilla staden Ängelholm. De sjöngs, visslades, vinkades och hoppades på flaket. När vi hoppat av hämtade brosan mig med bilen och sedan begav vi oss hemåt där gästerna väntade.

Väl hemma väntade gästerna på mig och sedan blev de fest, vi åt drack och jag lite halvt full fick berätta hur de kändes, hur dagen hade sett ut, framtidsplaner ja ni vet. Jag kan berätta att jag var tvungen att koncentrera mig eftersom jag var ganska full, men jag hade de superbra hemma och sedan när den sena kvällen kom skjutsade min pojkvän in mig till stan för att fortsätta festen och natten att fira.

Dagen efter fick jag vakna upp bredvid min fina pojkvän och konstigt nog var jag inte alls bakis utan bara trött fastän jag drack sjukt mycket hela dagen, kvällen och natten.

Detta var min studentdag hoppas ni tyckte de va intressant att läsa. Här nedan kommer lite bilder från denna underbara dag.

Likes

Comments

Hejsan!

De va ett bra tag sedan jag bloggade nu, och ni kanske undrar varför jag helt plötsligt slutade. Jo det va så att jag hade mycket med skolan och vänner så kände att tiden inte räckte till. Det var även så att jag inte hade så mycket intressant att berätta om så ja därför slutade jag. Men nu är jag tillbaka.

De har hänt väldigt mycket i mitt liv nu när de gått lite drygt två år. Tänkte inte skriva allting i detta inlägget utan de kommer komma små inlägg efterhand där jag spolar tillbaka i min tid dessa två åren. Det ska bli väldigt kul att börja blogga igen, jag är taggad.

Fler inlägg kommer snart, Kramis på er!!

Likes

Comments

I fredags eftermiddags åkte jag med Landskrona skidklubb ner till Österrike. Nu bor vi på ett mycket fint hotell med pool, bastu, bubbelpool och en riktig fin frukost och kvällsmat-buffé. Jag kan verkligen inte klaga.

På dagarna åker vi skidor och då är det träning för och eftermiddag. Det innebär att från 9.12 tränar vi i backarna och sen från 13-15 så är det också träning. Så det är tuffa dagar här nere. Men en sak är riktigt härlig och det är att det är sol och plusgrader när vi åker om dagarna. Så ska verkligen inte klaga på det.

När dagen idag var slut så åkte vi ner med liftarna till bussen och sedan var det dags för en jogging runda. Så vi joggade ner ett gäng frön backen till hotellet. Det var en sträcka på cirka 6.5km och jag fick en tid på 40 min. Så jag är mycket stolt över dagen prestation.

Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige med!

Likes

Comments

Idag var jag hos frisören så ni kan se resultatet här nedan. Den vänstra bilden är före och den högra är efter.

Likes

Comments

Har ni någon gång känt att man gillar en person så mycket att man gör allting för att vara med den. Som exempel att ta samma buss som personen, fast man har sovmorgon, bara för att vara med den. Att man gör saker man aldrig skulle gjort för just den personen. En sak till jag har känt är att man kanske egentligen bara vill ha någon där så man inbildar sig att man gillar personen. Jag är också en person som har oftast höga förväntningar när jag vet att något ska hända så man nästan blir besviken när det händer.

Att vara så som person är ganska jobbigt. Det blir svårt att veta hur man är som person, vem man gillar eller verkligen bli överraskad när man är så som person. På sista tiden nu när jag gått ett år på gymnasiet och är inne på mitt andra så har jag försökt skaka av min denna dåliga ovana. Kan säga att det är inte helt enkelt ibland.

En stor anledning till att jag är såhär är nog för jag tänker lite för mycket. Jag är förmodligen inte helt nöjd med mig själv och då blir det många tankar på vad andra tycker om mig. Det kan också bro på att jag har kollat på mycket tjejfilmer. Tjejfilmer är oftast väldigt overkliga och att poff så mötte man den personen man ville möta. Jag tror om man kollar mycket på sådana filmer som liten så kan man kanske tro att det verkliga livet ser likadant ut. Det kan nog på sätt och vis se så ut men för mig har det nästan aldrig hänt något liknande.

Detta är ett väldigt annorlunda inlägg än mina andra men ibland behöver man skriva av sig och bli lite djup. Eller rättare sagt väldigt djup. Anledningen till att jag kom och tänka på detta var för jag såg filmen Paper Towns idag och då fick jag denna känslan. Att man gör nästan allting för att få vara med den man vill men den andra känner inte likadant.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag utan det är Wilmas födelsedag hurra hurra hurra!! Idag fyller en av mina bästa vänner 17 år.

Likes

Comments

Jag tänkte tipsa om min vän Fredricks blogg. han skriver mycket om vad han tycker och hans inlägg är intressanta att läsa tycker jag. Så klicka in på hans blogg, ni kanske gillar den med. :)

http://nouw.com/fredrick


Likes

Comments