I fredags eftermiddags åkte jag med Landskrona skidklubb ner till Österrike. Nu bor vi på ett mycket fint hotell med pool, bastu, bubbelpool och en riktig fin frukost och kvällsmat-buffé. Jag kan verkligen inte klaga.

På dagarna åker vi skidor och då är det träning för och eftermiddag. Det innebär att från 9.12 tränar vi i backarna och sen från 13-15 så är det också träning. Så det är tuffa dagar här nere. Men en sak är riktigt härlig och det är att det är sol och plusgrader när vi åker om dagarna. Så ska verkligen inte klaga på det.

När dagen idag var slut så åkte vi ner med liftarna till bussen och sedan var det dags för en jogging runda. Så vi joggade ner ett gäng frön backen till hotellet. Det var en sträcka på cirka 6.5km och jag fick en tid på 40 min. Så jag är mycket stolt över dagen prestation.

Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var jag hos frisören så ni kan se resultatet här nedan. Den vänstra bilden är före och den högra är efter.

Likes

Comments

Har ni någon gång känt att man gillar en person så mycket att man gör allting för att vara med den. Som exempel att ta samma buss som personen, fast man har sovmorgon, bara för att vara med den. Att man gör saker man aldrig skulle gjort för just den personen. En sak till jag har känt är att man kanske egentligen bara vill ha någon där så man inbildar sig att man gillar personen. Jag är också en person som har oftast höga förväntningar när jag vet att något ska hända så man nästan blir besviken när det händer.

Att vara så som person är ganska jobbigt. Det blir svårt att veta hur man är som person, vem man gillar eller verkligen bli överraskad när man är så som person. På sista tiden nu när jag gått ett år på gymnasiet och är inne på mitt andra så har jag försökt skaka av min denna dåliga ovana. Kan säga att det är inte helt enkelt ibland.

En stor anledning till att jag är såhär är nog för jag tänker lite för mycket. Jag är förmodligen inte helt nöjd med mig själv och då blir det många tankar på vad andra tycker om mig. Det kan också bro på att jag har kollat på mycket tjejfilmer. Tjejfilmer är oftast väldigt overkliga och att poff så mötte man den personen man ville möta. Jag tror om man kollar mycket på sådana filmer som liten så kan man kanske tro att det verkliga livet ser likadant ut. Det kan nog på sätt och vis se så ut men för mig har det nästan aldrig hänt något liknande.

Detta är ett väldigt annorlunda inlägg än mina andra men ibland behöver man skriva av sig och bli lite djup. Eller rättare sagt väldigt djup. Anledningen till att jag kom och tänka på detta var för jag såg filmen Paper Towns idag och då fick jag denna känslan. Att man gör nästan allting för att få vara med den man vill men den andra känner inte likadant.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag utan det är Wilmas födelsedag hurra hurra hurra!! Idag fyller en av mina bästa vänner 17 år.

Likes

Comments

Jag tänkte tipsa om min vän Fredricks blogg. han skriver mycket om vad han tycker och hans inlägg är intressanta att läsa tycker jag. Så klicka in på hans blogg, ni kanske gillar den med. :)

http://nouw.com/fredrick


Likes

Comments

I fredags kollade jag och 3 andra kompisar på maze runner 2 på bio. Sjukt bra film och kan verkligen rekommendera den. Den var nog lite för läskig för min smak men jag är väldigt lätt skrämd. Jag tycker verkligen ni ska se den för den är värd 2h av ditt liv.

Likes

Comments

Nu var det måndag igen och för min del innebar det ännu en skoldag. Idag hade vi den jobbigaste dagen psykiskt sett. Vi hade två lektioner med fysik och en med matte. Så det har varit en plågsam dag. Men satt och tänkte på en sak imorse och det är ganska skönt att man är nu klar med denna jobbiga dagen.

I veckan är det dags för det årliga skolfotot. Jag har faktiskt förvånande redan bestämt vad jag ska ha på mig så känns ganska bra så man inte får panik på morgonen när man ska välja kläder, haha ni tjejer fattar.

Likes

Comments

Nu har Zara Larsson släppt en ny singel som hon har gjort tillsammans med Mnek. Jag lyssnade på den när jag åkte buss imorse och tyckte den var lite sådär men den kanske blir bättre ju fler gånger man lyssnar på den. Vad tycker ni om denna? 

Likes

Comments