Jag hör klockan ticka. Jag hör min mage låta. Jag hör vinden vina i träden där ute. Jag hör rosorna slå mot fönstret. Jag hör tv:en prata i vardagsrummet. Jag hör mina andetag. Jag hör tvätt- och diskmaskinen samtidigt som vattenkokaren precis blir klar. Jag hör mamma hälla upp tevattnet i muggen. Jag hör min syster hosta. Jag skulle sova.

Jag ser kläderna i en hög på sängen. Jag ser högen med läxböcker. Jag ser grannarna leka ute på gatan. Jag ser solen skina på de gröna bladen. Jag ser chokladkakan nästan smälta i solen. Jag ser dammet i hörnet bakom dörren. Jag ser mina mörka ringar under ögonen när jag tittar på mobilen. Jag skulle plugga.

Jag luktar den starka parfymlukten. Jag luktar timjan. Jag luktar billukten. Jag luktar röken. Jag luktar plasten. Jag luktar boklukten i den nyköpta boken om ångest. Jag mår illa.

Jag känner hur ögonen snurrar och huvudet dunkar. Jag känner hur hungrig magen är. Jag känner kylan tränga ut i mina fingrar. Jag känner det svartna för ögonen. Vad skulle jag?

Jag smakar blodsmak i munnen.

Likes

Comments