Header

​Köpte två vinylskivor av mina absolut favorit artister. Älskar känslan av att lyssna på en skiva det blir en helt annan sak att faktiskt ta fram en skiva och lyssna på än att slå på Spotify. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Lekte lite i Photoshop med att göra bilderna svart-vita och endast välja ut några få bitar att göra i färg, tyckte effekten i bilden blev helt annorlunda mot att bara ha de i den naturliga färgen. Vad tycker ni om resultatet, hiss eller diss?

Ha en bra måndags kväll! Kram

Likes

Comments

Trots mycket plugg så tog jag mig tiden att jobba några timmar igår. Vi hade en föreläsningskväll i butiken jag jobbar i och det är alltid extra roligt att jobba då. Trispot fylldes med massa trevliga människor och goda wraps och veganska muffins 😍

Lite bilder från kvällen kommer här!

Likes

Comments

Igår var jag och några kompisar på skolans inspark. Jag älskar att va ute och dansa och tar alla chanser jag får, är ju lite svårt att få gå ut och dansa när man bara är 17 hehe... Temat var Söder om Fryspunkten så alla var klädda i skidkläder eller som snöänglar, snöprinsessor eller isbjörnar. Fetsen var på Münchenbryggeriet och före vi drog dit var vi hemma hos Agnes och fixade oss och åt vegetarisk tacos. Det blev en jättekul kväll iallafall!

Ikväll blir det middag med familjen, vi ska testa en ny restaurang i Sundbyberg, spännande.

Ha en fortsatt bra helg, så hörs vi!

Likes

Comments

Blir inte så mycket fotat just nu, för det är så sjukt mycket i skolan. Historiaprov på fredag och matteprov nästa vecka. Matte är inte min grej så det är verkligen dags att ta tag i matteplugget...

Men i allt jobbigt plugg så finns mina fina vänner som gör det värt att gå till skolan, älskar alla såååå mycket!

(P.S. är helt kär i den vita stickade tröjan! Köpte den på BikBok för några dagar sedan. Helt perfekt att ha nu när höstmörkret börjar komma.)

Likes

Comments

Något jag bär med mig dagligen är en väska. Jag har alltid haft ett stort intresse för väskor och även ägt en och annan. Eftersom jag har bott på två olika ställen nästan hela mitt liv och hålt på att flytta där emellan har det blivit många packningar gjorda i olika väskor. När jag dessutom pluggar och sedan behöver åka direkt till jobbet eller träningen så behövs det en rymlig väska som får plats med allt som jag kan tänkas behöva under dagen. Nu har jag definitivt hittat den perfekta väskan till allt!

Jag beställde hem en Sandqvist rygga förra veckan och är nu helt kär! Det är verkligen en perfekt väska som rymmer massa saker. Dessutom älskar jag den stilrena designen som går att matcha till nästan allt.


Likes

Comments

Lördag kväll tillbringades tillsammans med Agnes. Vi gick en lite shoppingrunda på stan, åt middag och såg sedan Hitta Doris på bio. Verkligen en behövlig kväll. Att få umgås med världens mest positiva människa stärker mig så mycket, tack för det Agnes!

Hitta Doris var en 10 poängare! Så bra!! Den var rolig även fast den egentligen går under kategorin barnfilm, och det blev till och med en tår i slutet.

Bilderna är inte de bästa men visar upp dem ändå... hehe..

Ha en grym söndagskväll kram!

​Drömigaste presenten skulle vara blommor från Bunches...

Tycker så mycket om denna person! <3

Likes

Comments

Söndag morgon är nog det bästa på hela veckan. Älskar att bara ta det lugnt på morgonen utan at behöva stressa iväg på massa måsten.

Är just nu helt fast i Vampire Diaries, sjukt bra serie. Men måste dock släppa serien och lämna sängen snart för jag har en lägenhet att städa och plugg att göra 😁

Likes

Comments