Nu är jag tillbaka i Stockholm, efter en 24 timmars kryssning. Det var verkligen skönt att få åka iväg på en mini-semester och bara ta det lugnt. Maten är verkligen fantastisk så jag åt typ hela resan, haha. På första kvällen åt vi god mat och kollade runt på båten. På tillbaka resan gjorde jag en fantastisk ansiktsbehandling och gick på spaet som fanns på båten. Välförtjänt!

Nu ska jag göra mig klar för att dra till jobbet...phuuu... Hade gärna varit ledig ett tag till men, men.

Likes

Comments

Fick en liten överraskning imorse när jag vakna - det är helt vitt ute och snön faller ner! Vart tog den här hösten vägen?! Tyckte skolan precis började och att sommaren precis slutade.... Och nu är det vinter. Jag är inget jätte fan av snö så det här var inte riktigt vad jag hoppats på, hehe. Men bor man i Sverige så är det väl helt normalt med snö i november.

Nu ska jag dra från Borlänge tillbaka hem till Stockholm och sen sticker jag på en kryssning över 1 dygn. Ska bli så himla skönt!

Vi hörs!

Likes

Comments

Jag älskar hösten och höstkläderna. Att få mysa i en tjocktröja och dra på sig en varm skön jacka är så härligt. 

Här kommer lite bilder då jag står framför kameran för omväxlingskull. Har inte gjort någon redigering men hoppas ni gillar de ändå... En av bilderna blev även ny header va tycker ni om den?


De fina bilderna är tagna av @nilssonmadde kolla in hennes blogg!

Likes

Comments

Några vänner till familjen har skaffat sig en egen food truck så i lördags testa vi deras mat - Jättegod!

Det är så himla skönt med höstlov, känns verkligen välförtjänt. Förhoppningsvis hinner jag blogga lite mer nu när jag är ledig. Jag började lovet i Borlänge och idag har jag och bäst bästa Madde varit ute och fotat. Bilder kommer senare i veckan...

Ta hand om er

Likes

Comments

​Köpte två vinylskivor av mina absolut favorit artister. Älskar känslan av att lyssna på en skiva det blir en helt annan sak att faktiskt ta fram en skiva och lyssna på än att slå på Spotify. 

Likes

Comments

​Lekte lite i Photoshop med att göra bilderna svart-vita och endast välja ut några få bitar att göra i färg, tyckte effekten i bilden blev helt annorlunda mot att bara ha de i den naturliga färgen. Vad tycker ni om resultatet, hiss eller diss?

Ha en bra måndags kväll! Kram

Likes

Comments

Trots mycket plugg så tog jag mig tiden att jobba några timmar igår. Vi hade en föreläsningskväll i butiken jag jobbar i och det är alltid extra roligt att jobba då. Trispot fylldes med massa trevliga människor och goda wraps och veganska muffins 😍

Lite bilder från kvällen kommer här!

Likes

Comments