Jag gillar att sätta upp mål för mig själv, det gör mig mer motiverad att jag ska klara det, oavsett vad! En sak som mina föräldrar alltid har sakt till mig är att kämpa. Kämpar man för något o aldrig ger upp så kommer det att löna sig i slutänden! Såklart kommer det komma hinder ett antal gånger, men man ska alltid fortsätta kämpa.

Här är några mål som jag har under 2017:


Börja träna mer och regelbundet!
Jag menar inte att träna för att bli smal eller "beach 2
017" nej, inte det!
Träna för att det är roligt och för att få bättre kondition o styrka för att orka mera i vardagen!

Höja och behålla betygen i skolan!
Skall försöka att höja samt behålla dem betyg i skolan. Just nu at the moment känns det mycket bättre i skolan med plugget än vad det gjorde i 7an. Såklart är det mer plugg i skolan nu i 8an, men har fått en bra "struktur" på hur jag skall lägga upp plugget vecka för vecka!

•Skaffa ett sommarjobb.
vill kunna tjäna mina egna pengar utan att fråga mina föräldrar om pengar heeeela tiden.

Här är några mål under 2017, jag har även lite mer personliga mål, ifall ni vill så kan jag såklart skriva lite om dem också!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hellojj!
Jag tänkte börja skriva lite smått här igen, eller försöka skriva så mycket jag hinner.
Mera upd och mera roliga bilder. Jag tänkte skriva mer om mode, vilket som är ett intresse hos mig! Även om lite allmänt som händer i mitt liv, resor & åsikter!

På jullovet åkte min familj till Guadeloupe, vi var där i 2veckor. Saknar det sååååå mycket, värmen, maten och alla roliga saker vi gjorde.

Likes

Comments

Såååå mysig helg i Stockholm!! Att gå på Justins konsert var sååå roligt!!! Jag o mina kompisar sjung o dansade. Det hände även väldigt roliga saker både innan konserten o efter, hihi!
Pusss

Likes

Comments

Jag har gått i ungefär 3veckor i skolan, är redan skoltrött , hahaha. De flesta säger att 8:an är värst :/
Så är inte jättetaggad på skolan nu.

Likes

Comments

Vill verkligen tacka alla som har gett så bra respons till mig, på olika sociala medier. TAACK!! blir sååå glad! tycker det är jätteroligt när folk gillar och kommenterar, Det gör även så att jag blir mycket mera motiverad till att blogga. Ifall ni har några tips till bloggen så kommentera gärna det, så att bloggen kan bli så bra som möjligt! Ni får självklart kommentera ifall ni har några frågor också..

Mina planer för dagen var att åka ut till holmarna med Linnea. Men vakna upp med molnigt och kallt väder, inget båt väder hahaha. Får se vad som händer idag, har ni några planer för dagen?

Pusss

Likes

Comments

Sååå skönt med lite varmare väder :))

I dag var jag med Linnea, sååå mysigt! Vi köpte glass o satte oss i bergen men det blåste en del så vi bestämde oss för att åka ut med båten. De blåste inte mindre ute på havet, hahahha. När vi cykla ner till båten så träffa vi Tim och hans kompisar från Falun.

Det är verkligen så mysigt att vara här på Hönö när det är fint väder. När jag kom hem så åt jag grillat med familjen, sen har jag och Sofia kollat på en film.

I mon ska jag till frisörren, är jättenervös för jag ska färga mitt hår ljusare ( har aldrig färgat/tonat mitt hår tidigare hahha ) men jag hoppas verkligen att det blir bra nu innan skolstarten!

Pusss


Likes

Comments

Hej!! Mitt namn är Anna Gustavsson och är 14år gammal. Jag kommer ifrån Göteborg och tänkte börja blogga då och då, hoppas att ni kommer att följa och gilla bloggen. pussss

Likes

Comments