View tracker

Såååå mysig helg i Stockholm!! Att gå på Justins konsert var sååå roligt!!! Jag o mina kompisar sjung o dansade. Det hände även väldigt roliga saker både innan konserten o efter, hihi!
Pusss

Likes

Comments

Plugg, plugg & plugg!
I skolan har vi jättemycket i just nu :/
Men tänker framåt, på fredag Stockholm o JUSTIN BIEBER!! Snart höst lov!! Ååååh vad jag längtar!!!!

Pusss

Likes

Comments

Hejsan ;)) idag på idrotten blev jag biten av 3 getingar, gjorde så jävla ont!! :(( hahahah.
Men efter skolan har jag pluggat, hatar att plugga men det måste bara göras! Snart åker jag o Sofia till hönö, Yeeey!!!!!! Mamma o pappa är redan där.

Helgen är lite oklar på vad som händer men men, hahahah.

Pusss

Likes

Comments

Jag har gått i ungefär 3veckor i skolan, är redan skoltrött , hahaha. De flesta säger att 8:an är värst :/
Så är inte jättetaggad på skolan nu.

Likes

Comments

Jag uppdaterar inte så mkt på bloggen just nu, detta beror på att dagarna ser nästan likadana ut, hahaha.
Skola, plugg,träna och när jag har tid osv så är jag med kompisar!

I mon börjar konfirmationen, jag tycker att det ska bli roligt eftersom då får jag träffa mina vänner på hönö igen!! Saknar vissa sååååå mycket!!!

Helgens planer är att jag o några kompisar ska ses ute o käka på kvällen o sen så blir det säkert något roligt efter.

Pusss

Likes

Comments

Hej!!! Har inte bloggat på ett tag nu, detta beror på att jag har börjat skolan igen, då jag inte har haft tid! Jag har redan massor med läxor osv, här är lite "random" bilder hahaha

Pusssss

Likes

Comments

Vill verkligen tacka alla som har gett så bra respons till mig, på olika sociala medier. TAACK!! blir sååå glad! tycker det är jätteroligt när folk gillar och kommenterar, Det gör även så att jag blir mycket mera motiverad till att blogga. Ifall ni har några tips till bloggen så kommentera gärna det, så att bloggen kan bli så bra som möjligt! Ni får självklart kommentera ifall ni har några frågor också..

Mina planer för dagen var att åka ut till holmarna med Linnea. Men vakna upp med molnigt och kallt väder, inget båt väder hahaha. Får se vad som händer idag, har ni några planer för dagen?

Pusss

Likes

Comments

Sååå skönt med lite varmare väder :))

I dag var jag med Linnea, sååå mysigt! Vi köpte glass o satte oss i bergen men det blåste en del så vi bestämde oss för att åka ut med båten. De blåste inte mindre ute på havet, hahahha. När vi cykla ner till båten så träffa vi Tim och hans kompisar från Falun.

Det är verkligen så mysigt att vara här på Hönö när det är fint väder. När jag kom hem så åt jag grillat med familjen, sen har jag och Sofia kollat på en film.

I mon ska jag till frisörren, är jättenervös för jag ska färga mitt hår ljusare ( har aldrig färgat/tonat mitt hår tidigare hahha ) men jag hoppas verkligen att det blir bra nu innan skolstarten!

Pusss


Likes

Comments

Hej!! Mitt namn är Anna Gustavsson och är 14år gammal. Jag kommer ifrån Göteborg och tänkte börja blogga då och då, hoppas att ni kommer att följa och gilla bloggen. pussss

Likes

Comments