Ja nu är vi väl inne på vecka tre i grannlandet. Mitt kort har jag äntligen fått och medans har jag hoppar in lite extra på mitt gamla jobb. Det är sådan stor skillnad sen man var här tidigare men ändå känns det så bra.

Bor hemma hos Ann nu för tillfället men har spenderat helgen hos min kaka. Så himla skönt att bara ibland få finnas till i hennes närvaro.

Annars flyter väl livet på här borta. Varit lite kaos i huvudet men allt löser sig ju faktiskt om man bara frågar. Så enkelt är det faktiskt.


Annars hänger jag bara med dessa underbaringar 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är allt klart där nere i fars nya lägenhet. Princip allt i allafall. Nu känns det mer som ett hem än ett flytt/ombyggnadskaos.


Och nu är även biljetten bokad, på lördag far jag över till Bergen. Synd bara att jag fick reda på att mitt planerade boende sket sig nu ikväll, tur att Ann och Kakan finns så att jag kan bo där till en början! :)

Så denna v är jag i Sthlm. Måste dock neråt igen för att hämta kläder osv i Åtvid då resan blev av tidigare än planerat. Lite krångel ska det väl alltid vara, annars stämmer väl inte livet va?;) Ännu en utmaning kan man se det som. Men någon gång faller väl allt på plats! 😊👌

Likes

Comments

Sist jag skrev hade jag precis kommit hem från Bergen, och som det ser ut just nu är jag snart tillbaka där igen.

Under tiden jag varit ifrån har jag både hunnit införskaffa mig ett truckkort och spenderat en vecka i Istanbul med Jennifer. Det var väldigt känslomässigt att vara tillbaka efter tre år till detta land. Trotts att jag denna gång inte hälsade på någon jag kände av de som bor där dvs turkkompisarna så var det ändå riktigt nice. Turkiet har alltid varit och kommer alltid vara speciellt för mig.Nu för tillfället befinner jag mig nere hos far i Åtvid igen. Spendera lite tid innan det är dax för mig att bege mig på nytt. Men trotts att han jobbar lär jag sysselsätta mig, för det har inte hänt något med penseln sen jag lämnade här sist 😉 och nu är även båda grännakusinerna här 👌​


Fridens liljor! 

Likes

Comments

​hjärtat blöder lite när jag fick höra det imorse. Det är i Bergen jag ska vara. Med er, med DIG. 


😍

Likes

Comments

Ohhh herre vad jag har saknat er

Likes

Comments

2016 är här!


2015 har jag lite sådär delade tankar om. Så hoppas på att 16 kan erbjuda något riktigt bra. Hittills har de bara varit bra och ikv blev de bestämt med en liten tripp till Bergen som fick mig på bättre humör! 😍

Ska få träffa alla fina människor där som jag saknat! 😀✌

Likes

Comments

.. Och är inte till för att stoppas!


Likes

Comments

Ja tydligen så blev min lediga helg till en jobbhelg för att alla säger olika utan att de andra vet om de.

Dock kommer inte det stoppa mig från dagens festligheter. Förhoppningsvis kommer jag iväg i tid från jobbet så jag hinner fixa mig innan alla andra gäster dyker upp! :)

Men med lite skön musik påväg till jobbet, en positiv inställning, trevlig attityd och massa kunder så de blir tempo på cafeet så ska nog denna dag betas av ganska snabbt! :D

later.

Likes

Comments

Då var det cirkus 4 månader sedan det skrevs en rad här inne..

Har många ggr loggat in, men sedan har det bara tagit stopp så har
loggat ut efter att ha suttit och stirrat ett tag på skärmen.

I helgen som var fick jag äntligen träffa dessa personer som jag sist skrev om att jag saknade
så mycket. Helt fantastisk som alltid. För att inte tala om Zandras älskade barn <3

På återseende.

Likes

Comments