Idag är jag sjuk igen, antar att träna och festa inte är det smartaste man kan göra när man precis varit sjuk. Vet att jag inte är ensam om att ha extrem ångest över att vara borta från skolan, känner att jag missar så mycket viktigt. Ska iallafall dricka mycket te och hoppas på att bli frisk snart! Tycker det är synd och väldigt dåligt planerat av skolan att man är tvungen att plugga även om man är sjuk. Hade helst velat ligga i sängen hela dagen och göra ingenting, men har massa grejer som jag måste få gjort. Har en NO presentation i veckan som jag är sjukt nervös över, att prata inför klassen är inte min favoritgrej i världen liksom. Ska även återberätta en text på franska och har på riktigt ingen aning om hur fan jag ska lyckas med det, jag kan inte ens säga hej på franska typ haha? Har massa uppkommande prov och läxor också som måste göras, wohooooo :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här har ni några bilder från gårdagen! Jag hade en födelsedagsfest tillsammans med några av mina superfina vänner, hade verkligen så kul och ser fram emot att få göra det igen någon gång. Ett jättestort tack till alla som kom!❤

Likes

Comments

Hej! Idag gick jag endast till skolan en lektion för att göra ett prov. Känner att det gick ganska bra, är så glad över att få det överstökat! Nu är jag hemma igen och ska ta det lite lungt och försöka bli frisk så snart som möjligt! Så mina planer för resten av dagen är endast att dricka te och kolla på serier, ganska skönt ändå :)

Likes

Comments

Igår hade vi som uppgift i skolan att skriva krönikor, jag valde att skriva om ämnet stress. Tror att det triggade igång mig lite för senare på dagen märkte jag verkligen hur stressad jag var. Valde även att skippa träningen, jag kände att jag hade för mycket att göra. Har haft väldigt fullt upp under ett tag nu och vet att det kommer fortsätta på det viset ett tag framöver, längtar SÅ mycket till höstlovet! Ser verkligen fram emot att kunna slappna av och ta en paus från skolan. Har massa roliga planer, kommer berätta när det närmar sig!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Anna och fyller snart 15 år. Tidigare idag fick jag en impuls och bestämde mig för att starta en blogg, detta är resultatet :) Bilderna ovan visar lite av det som jag har gjort under 2017. Jag ÄLSKAR att dansa, och gör det 5 gånger i veckan! Tycker även om att vara med kompisar och att sjunga. Går i nionde klass och just nu är det ganska fullt upp med prov, inlämningar och snack om gymnasium, så det blir inte så mycket tid över till annat. Hoppas ni vill stanna!

Likes

Comments