Header

Idag va de en lång dag för mig och Amy. Vi vaknade vid 6.30 imorse och åt och sen myste tills vi tog bussen in till Sjöbo 9.50. Sen va vi på en träff i Sjöbo för unga mammor. Vi är 4 st mammor som är under 20 år dom träffas en gång i veckan och bara pratar och delar tankar. Känns så otroligt skönt att ha någon som förstår och kan känna igen sig i saker och ting.
Vi klara där vid 12.00 och träffade en kompis tills jag och Amy tog bussen in till Dalby för att sedan byta där till bussen till Staffanstorp. Där fick jag äntligen träffa Hanna, som fick fina Milea några dagar innan mig. Tillsammans med dom och en annan tjej så gick vi till en annan grupp med unga mammor. Var verkligen super mysigt!
Sedan när vi kom hem till Sjöbo vid 19.00 så gick vi hem till Amys pappa Edvin, så dom fick träffas och mysa lite.
Nu va de ett nån timme sedan vi kom hem och ska strax sova.
Godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hajhaj!
Igår va vi på brottnings tävling med min lilla syster Isabella och slutade med att hon kom 2a. Amy var super snäll, men sov dock mest.
Idag blev de en spontanare till gekås i Ullared. Mamma/mormor kom imorse vid 11 och frågade ifall vi skulle sticka till gekås. Så vi va framme rätt sent vid 14.30 Men tyckte att de räckte med tid eftersom sedan blir de 2,5h bilresa för oss, framförallt Amy. Blev rätt mycket köpt, de blev runt 4000kr sammanlagt, men verkligen värt de. Bästa köpet var nog en bröstpump och en kappa.
Idag va de även farsdag och Amy lämnade en liten present till sin pappa. Eftersom vi inte hade möjlighet att träffas idag så blev de bara snabbt nu på kvällen att lämna de.
Nu var de ett tag sedan vi kom hem och vi ska strax gå och lägga oss.
Godnatt ♡

Likes

Comments

Denna veckan har varit lite upp och ner. De var tänkt att vi skulle träffa kompisar i veckan och träffa en tjej som också fick en liten tjej för några veckor sedan. Men i söndags började Amy bli förkyld och fick en hemsk hosta. Så vi har bara varit inne sedan dess och försöker bli frisk. Men de verkar ha blivit lite bättre, så snart är hon förhoppningvis bra igen!
Dock var vi hos BVC i måndags och "lillen" bara växer. Då var hon 6v och 5 dagar och hunnit bli 61cm och 6017g. Vi fick även tid nästa vecka för föräldragrupp då vi ska lära oss massage och vad som kan vara skönt och avslappnande för Amy.
Nu ska äntligen jag och Amy sova.
Godnatt ♡

Likes

Comments

Hejhej!

Yazz, hur ska man börja nu hehe? Kan börja med en kort presentation för dom som inte vet vem jag är.

Jag är en 16 årig tjej från Island, men som befinner sig i en tätort i Skåne. Här lever jag med min familj och min dotter som är snart 7 veckor gammal och heter Amy. Vår vardag består mest av mys. Jag är bara hemma för tillfället med Amy. Tanken är att jag ska börja gymnasiet efter sommaren nästa år. Jag har en garanterad plats på ett gymnasium i lund med stylist som inriktning. Jag hann börja och gick där i 3 veckor innan jag behövde vara hemma, sedan 2 veckor senare kom Amy. Jag blev gravid som 15 åring och valde att behålla, som vissa kan se som helt idiotiskt. Men det är de absolut bästa som hänt mig. Mitt liv har ändrats helt och hållet, men till sååå mycket bättre.

Efter många om och men så bestämde jag mig att försöka blogga lite, eftersom några verkar vilja följa mitt nya liv med Amy. Sen hur uppdateringen blir har jag ingen aning om haha 😚

Likes

Comments