BLACK FRIDAY! Firar därför med ett blogginlägg och visar upp förra fredagens mysmiddag hos Erica och Mathias. Denna vecka har gått så snabbt och jag är så laddad inför helg. Idag ska jag sluta tidigt för att möta upp Towe på stan för att luncha tillsammans, samt spana in Black Friday såklart (ingen är förvånad). Trevlig fredag och helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min ihärdighet här är numera skandal. Men när helger är fullproppade av roligheter och massa jobb i veckorna så hinner man inte med så värst mycket mer än så? Nu är jag hemma och har sjukdag nummer två. Jag gillar inte att vara hemma ifrån jobbet, även fast jag har varit så dålig att jag verkligen inte har kunnat jobba så känner man sig ändå som en bov/mes/klen som inte orkar ta sig till jobbet. Varför är det så? Jag måste lära mig och acceptera att jag inte är en maskin som bara går och går och går trots att tanken är tom.

Jag längtar efter helg och julmarknad i Huseby 💛

Likes

Comments

Att ha timmar över på eftermiddagen/kvällen till att kunna dra på sig sockarna, mysbyxorna och dra över sig filten är guldvärt. De senaste helgerna har verkligen gått i ett, skulle jag rabbla upp allt jag gjort så skulle inte alla tecken få plats i detta inlägg. (Skämt och sidor) Något som är viktigt och som blev så lyckat var min fina väns Babyshower i söndags, så överraskad 💙 Och nu längtar vi alla efter lilla gossen.

Dags att bege mig mot jobbet snart, det blir en bra dag idag. Eller hur?

Likes

Comments