View tracker

Igår hade jag en sån behövlig ensam-eftermiddag-kväll, som är så skönt ibland. Efter jobbet gick jag in till stan och handlade lite julklappar i min egna takt. Och när jag strosat runt i några timmar så mötte jag upp min bror och Robin för att testa maten på Taco- bar, vilket var mysigt och gott.

Sedan åkte jag hem och började pyssla och slå in mina paket. Jag fick en snilleblixt att göra rosetter på varenda paket, vilket jag tröttnade på i slutet. Varför är det alltid så? ..

Men dom är så fina under granen. Robins fråga när han kom hem var " Kommer mina paket få ligga där under ens?" Robins paketinslagning och val av papper är under all kritik. Som jag säger, våra framtida barn och han kommer få ha en egen gran i källaren någonstans. Så ni kan ju gissa svaret på Robins fråga.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så underbart härligt. Idag flexade jag ut vid 13,00 med en hel veckas semester framför mig. Imorgon åker hela gänget till London där vi ska gå på julmarknad, mysa runt, shoppa, och pussas under julbelysningen. Hur mysigt låter inte detta?

Det har länge varit min dröm att åka på julmarknad i London, men eftersom jag har arbetat på ett företag som har sin topp över jul så har jag aldrig kunnat vara ledig tidigare. Så denna långweekend ser jag så mycket fram emot, plus att jag tror att jag behöver komma iväg ett tag.

Nu har jag varit ute och löpt 9 km i mörkret, alltid lika läskigt och hoppar långt åt sidan så fort en cyklist cyklar förbi. Men jag vägrar gå in och träna när det fortfarande är så varmt ute, december och 12 grader? hur härligt är inte det? ... Trots det hoppas jag faktiskt på lite snö till julafton så man får den där härliga julkänslan, för den har jag inte fått ännu. Har ni det?

Nu ska vi över till mamma och pappa på middag. Givetvis går vi källarvägen, haha.


Likes

Comments

View tracker

Nu har jag startat julen på riktigt. Julgranen är pyntad och årets första julbord tillsammans med kollegorna är intaget. Jag cyklade hem ikväll mätt och belåten på både mat och skratt. Att slänga sig i soffan under filten när jag kom hem var guldvärt!

pyntade mig själv med en rosett kvällen till ära

Likes

Comments

Idag är en morgon när jag vaknar vid 05.00 och studsar upp ur sängen, kan inte alla dagar starta så bra? Många säger "går du upp så tidigt, så har du ingen energi till eftermiddagen", men för mig är det precis tvärtom. Ju längre jag sover på morgonen, ju tröttare blir jag på dagen. Därför ställer jag klockan även på helgen, kanske inte på klockan fem men absolut inte senare än klockan åtta.

Nu ska jag fixa mig inför jobbet, och sedan i eftermiddag har jag ett julbord med kollegorna att se fram emot. Ska bli mycket trevligt!

När jag svabbade trapphuset häromdagen och Robin stod innanför dörren och skämdes, jag förstår inte varför ... haha 

Likes

Comments

December - perfekta månaden för mig som älskar mysigheter. Att sätta upp en massa belysning, tända ljus och mysa ner sig i soffan under en filt är under min topp tio-lista i december. Denna fina ljusslinga köpte vi på Clas Ohlson, och den var som gjord för vår uteplats. Så nöjd!

Likes

Comments

Förra helgen beställde vi nytt soffbord till vardagsrummet. I onsdags var det på plats och jag kunde äntligen börja fixa hemma (köpa nya kuddar i vanlig ordning) ... Vi har alltid haft vit heminredning, och jag har nästan varit lite allergisk mot allt annat än vita möbler, beiga/gråa kuddar tills jag nu helt plötsligt fick se vilken varm känsla det blev. Så mycket hemtrevligare! Robin godkände allt... utom kudden med toffsarna, såklart.

Jag gillar att han bryr sig om hur vi har det här hemma, inredningmässigt. Men ibland får jag bara säga, - Tyst, nu gör jag såhär det kommer att bli bra. Sen efteråt när jag fixat klart får jag alltid ett "okej, det blev väl bra då". Sen kan man förstå att han är trött på mig när jag ska bolaga min shopping med honom, och det är nya kuddar högst upp på listan varje gång. Men så är vi flickvänner! Männen får lära sig det.

Likes

Comments

Lördagmorgon, underbara lugna morgon.

Har druckit morgonkaffet, och ätit frukost. Har en planerad löprunda, men kollar ut genom fönstret och inser att jag kanske ska ställa in den direkt. MEN! Jag ger mig inte, mot GBG-varvet, hopp i skorna, ut och spring.

Likes

Comments

Äntligen fredag igen. Eller, äntligen? Hinner man ens längta efter fredag och helg? Veckan går så himla snabbt. Men tack för det, mer njutning åt helg och ledighet. Och en lång morgon framför nyhetsmorgon! Guldvärt. 

Igår gick jag med i Blondinbellas nyskapade aktiegrupp på Facebook. Helt plötsligt förstog jag, vilka kunskaper jag har fått på väldigt kort tid. Jag är inte så säker på mitt tankesätt och värderingar ännu att jag kan gå in och kommentera. Behöver få mer kunskap runt omkring!

Vid middagsbordet och vid promenarder pratar Robin mycket om aktier och försöker förklara, och även berätta om olika tänkbara bolag och eventuella bolagsköp till min portfölj. Det läskiga är att jag har lagt det helt i hans händer, litar på hans kunskap och att han behandlar min portfölj väl. Jag slänger in lite dumma kommentarer ibland. Jag kan vara lite ivrig "fan, sälj det och det. Det händer ju ingenting" - Anna, du har det på sikt.
Ah, okej då, tålamod är inte min bästa vän.

Aktie är en investering.

Likes

Comments

Det var inget smart drag av mig igår att sitta och dricka kaffe till 21.30. Jag har aldrig trott på dehär " det är för sent för en kaffe, jag kan inte somna då". Efter att ha varit vaken en gång varje timme denna nattt, så ändrar jag mitt troende och börja leva efter. - aldrig kaffe efter klockan 18.00!

Tur det är fredag idag, ha en fin sådan

Likes

Comments

Lite choklad hjälper mot allt, så är det faktiskt. Man blir lycklig, och med lyckan kommer allt det bra.


Likes

Comments