En "mitt i veckan middag" med vänner är så lyxigt. Igår kom två vänner hem till oss och vi gjorde en smarrig räksallad, så lyckat och gott 😄 Deras dotter är så himla gullig, smart, och man blir alltid på så härligt humör av henne. Ni vet barn som är så charmiga att man inte kan sluta le när man kollar på dom? Sån tjej är Ofelia.

Igår hämtade jag ett paket som kommit med posten. När jag fyllde år så fick jag presentkort hos ODD av vänner. Vilken lycka 😄 Så häromdagen klickade jag hem ett par handdukar som ska få pryda badrummet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sån himla trevlig tisdag vi hade igår. Mötte upp Ida och hennes dotter Ofelia på Hansa City och strosade runt lite, samt fikade såklart 😁 Efter det satt jag hemma i ute i solen i tre timmar och lyckades bränna mig i ansiktet och på bröstet. Vårsolen är livsfarlig, men så härlig! (Idag vaknade jag upp till ett grått Kalmar igen, hoppas det bara är en tillfällighet som detta gråa är på besök) ... Igår eftermiddag var vi hemma hos våra vänner på grillpremiär, och jag tror att jag hade skrattsjukan hela kvällen. Så härligt att få skratta hejdlöst. 😁

​Hemma i Elin och Patriks fina hus 

Likes

Comments

På uteplatsen i solen och dricker dagens första kopp kaffe. Det är redan jättevarmt här ute och jag räknar med att det går att sola lite idag? Får väl smörja in kroppen i solskyddsfaktor likt en bebis har. Så blek som jag är nu har jag aldrig någonsin varit. Eftersom vi brukar starta året med en resa till värmen så brukar ju kroppen alltid ha en grund innan man lägger sig i den svenska solen. 😁 Det kan bli en sväng till plantagen för inköp av blommor, dessa jag ser framför mig nu ser för tråkiga ut.

Ha en superdag!

Likes

Comments

Sommartid? Javisst. Det är inget man behöver tänka på längre, det man har som klocka är ju sin mobil och den ställer om sig själv (haha). Det är inte som förr, när mamma sprang runt och flyttade på visorna på klockorna hemma i huset där vi bodde. Time flies.

Igår kom Sanna och Leo hem till mig, vi tog en promenad in till stan. Gick runt och kikade butikerna, och sedan gick vi tillbaks hem till mig för en kaffe och lite fika. En perfekt lördag i strålande sol.

Senare idag ska vi träffa Erica och Mathias, och Kalmar ska bjuda på 16 grader och sol. Helt galet ju? upp till bevis.

Likes

Comments

Nu är vi hemma efter ett dygn på SPA i Kosta. Innan vi åkte dit så körde vi ut till Stensö och Robin pressade mig till mina snabbaste 5 km någonsin i löparskorna... Lagom urladdade kom vi fram till Kosta, vi tog varsinn massagebehandling, badade bubbel, simmade i pool och sov på en solsäng. På kvällen kan jag ha ätit den godaste middagen någonsin. På morgonen dagen efter gick vi en morgonpromenad i solsken, och på vägen tillbaks till hotellet köpte vi oss varsinn tidning att plöja sista timmarna inne på Spat 😁

Två perfekta dagar, och man behöver ha denna typ av dagar oftare. Och det är något vi verkligen kommer unna oss.

Likes

Comments

Snacka om att jag fick vårfeeling under min långpromenad imorse. Sån feeling så till och med utemöblerna till uteplatsen åkte upp ifrån källaren när jag kom hem 😁

Imorgon åker vi iväg ett dygn på vardagslyx. Massage, spa och övernattning.

Likes

Comments

Morning på er. Snart ska jag hoppa i skorna och möta upp en vän för en morgonpromenad. Så härligt 😄 Solen skiner, och man blir ju automatiskt så mycket piggare och gladare? Och jag är extra glad idag, för igår köpte vi biljetter till Melissa Horn i sommar. Hon kommer till kackelstugan i Borgholm, och jag har hört att det ska vara väldigt mysigt.

Likes

Comments


Det är skönt att umgås med sig själv. Det hade jag aldrig sagt för några år sedan, eller månader rättare sagt. Jag var tvungen att ha någon vid min sida hela tiden, jag kunde inte sitta still på min rumpa hemma i soffan en sekund. Jag höll igång min kropp så långt tills den sa nej, nu räcker det. För mig har det blivit som ett vardagslyx, en skön stund på dagen att umgås med sig själv och låta tankar komma och gå som de vill. Det kanske blir bor en liten ensamvarg i mig trots allt?

Dessa lediga veckor är behövliga för mig. Även om jag inte vill inse det själv 😄

Likes

Comments

Nu ska jag snart börja fixa mig inför kvällen 😄🍸 Ikväll ska vi äta middag på stan och göra ett besök på Kalmarteater.

Likes

Comments

Startade min morgon tillsammans med bästa vän. En timmes promenad i solen ☀

Under förmiddagen har jag storstädat lägenheten, varit hemma hos mamma och pappa sväng, och varit i affären för att inhandla gottis till kvällen. Erica bjöd hem mig på taco-fredag, och det tackar man ju inte nej till.

Vad har ni för planer i helgen?

Likes

Comments