Igår blev det en lång dag, men vad gör väl det? Först jobb i fler timmar än normalt... Sedan gick jag hem och tog min stadigvarande powernap på 30 minuter, sedan är min kropp nollställd och redo igen. En gammal kollega kom hem till oss på ett kvällsmöte, mest för att träffa Robin och komma igång inne på Avanza-bank, samt prata aktiehandel. Jag serverade kvällsfika i form av nybakta kanelbullar och kaffe ☕ Det var liksom min uppgift.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Läser man bara rubriken så kan man ju tro att jag är såhär mysig varje söndag. För att ge en förklaring, så är väl söndagsbaket något som händer 1 gång per år. MEN världens mysigaste söndag? Jag bakar aldrig. Verkligen aldrig. Men igår efter att jag och en vän hade varit på Öland och lunch/fikat på ett mysigt fik blev jag i "bakmode"helt plötsligt. Finns det något som heter så? Jag är inte en människa som är känd för sitt tålamod, så detdär med att bullarna ska jäsa först 15 minuter, och sedan 1 timme innan de hoppar in i ugnen... Förstår ni hur jobbig den känslan är? 😳

Likes

Comments

Morgonkaffet i soffan ☕️
Jag gillar söndagar, de känns som den lugnaste dagen på hela veckan. En dag som är till för att "göra sig redo" inför en ny arbetsvecka. Som vanligt ligger vi oftast i fas med hushållssysslor och därför innebär söndag väldigt mycket, VILA för mig. Idag ska jag träffa en vän för fika/lunch på Öland.

Jag är så nervös. Vi har hittat ett hus (som på bilderna) är drömmen för oss. Jag vill ha, jag ska ha, jag vill ha. Robin blir så trött på mig för att jag alltid "köper allt innan visning", sen blir jag besviken när vi kommer dit och ser det live. Men detta objekt är verkligen en DRÖM. Vi står egentligen inte under rubriken "husletare" men som den hemnetbesökare jag är så kikar vi om det verkligen dyker upp något som är intressant. Vi vill ju egentligen inte sälja vår pärla, än.

Likes

Comments