Veckodagarna

Tjena Morschen!
(i galoschen)
haha, idag har jag haft en grymt rolig skoldag och sedan en bra eftermiddag.

Så vi hade sovmorgon idag och skolan började då ca 09.30 och det var riktigt skönt att kunna sova till 08.00 utan att behöva stressa. Och i skolan så började vi med en timme idrott och sedan lunch. Efter lunchen sen hade vi NO (fast eftersom vi har NO prov på matten imorgon hade vi matte på NO lektionen) och efter det hade vi SO och allt var riktigt kul och jag hade ingen lust att gå hem. Men jag gick hem och hemma så gjorde jag våfflor och pt det till mellanmål före jag började söka lite på språkresor och utbytesår. Efter det sen så åt jag middag och skyndade mig till simningen.

På simningen hade vi också ett roligt pass och vi har nu börjat toppa lite inför UGP1 och NUSS som är i helgen och nästa helg. När jag sedan kom hem från träningen gjorde jag bananpannkakor med Keso och bär före jag nu gick och lade mig. Jag ska alldeles strax sova nu men imorgon så har jag sammanlagt 4lektioner varav en av dem inte innehåller något slags prov/test/läxförhör så det blir en jobbig dag imorgon och efter det så har jag träning som vanligt så jag ska nu sova.
Godnatt❤

Likes

Comments

Simpass

Sprint och ett lugnt pass av Malin

200vf

3*(50popov + 50ry-rotation + 50br 1-2-3 + 50enarms fj)

3*(200lugnt
(4*50 35m max resten löst
(200ry-ben
(4*25 15m max
varv: 1. spec
2. fr
3. fr m. fenor

6st vändningar (3volt 3fj/br) med tidtagning

50avsim

/2950m

Likes

Comments

Veckodagarna

Halloj!
Okej, det är måndag idag och det känns som att det typ borde vara onsdag eller till och med torsdag. Men näpp, det är måndag idag vilket betyder en hel lång vecka kvar fram tills ET blir helg igen.

Idag iallafall å har jag haft träning på morgonen tillsammans med Bella och Issa och när jag sitter och skriver här just nu så känns det som att det var en evighet sedan men det var iallafall imorse som jag gick upp och simmade. Sen efter det så åkte jag till skolan och hade en helt vanlig måndag, fast vi hade träslöjds prov på slöjden. Efter det så hade vi resten av lektionerna och på eftermiddagen sen gick jag hem och hämtade min syrra från fritids och gick även ut med Stubbe samtidigt. Efter det lagade jag middag och sen pluggade.

Efter att jag hade pluggat klart så satte jag mig och spelade Sims och nu ca 2h senare ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntas en dag med simning på eftermiddagen (det gjorde jag inte idag pga att jag behövde plugga bl.a.) och sedan så är det bara skola som vanligt, fast imorgon får vi sovmorgon för att vi slipper engelskan. Men nu måste jag sova så...
Godnatt❤

Likes

Comments

Simpass

Sprint pass av Isabella och Mig

2*200 en ry och en fr v10
4*100 B.A/C.T v10
8*50ben @1.00-1.15

4*(100 @2.00 - 75 @1.30 - 50 @1.00 - 25 @30)
varv: 1. Medley
2. Ben m. fenor
3. Valfritt
4. Frisim m. fenor

100avsim

/2300m

Likes

Comments

Veckodagarna

Tjenare!
Idag har det varit en till lugn dag med lite smått och gott.

Jag vaknade imorse vid 10.00 och satt en stund i sängen och sedan åt jag frukost och sedan så tog jag det bara lugnt och slappade en stund till. Efter det så fixade jag lite i mitt rum och åt sedan lunch före jag tog bussen in till Kungsbacka.

I Kungsbacka sen så träffade jag Matilda och vi köpte lite små saker före vi gick till Hemköp och köpte en sallad som vi sedan åt före träningen. På träningen idag sen så hade vi Jens på uppvärmningen i Judosalen och sedan Malin på ett ganska tråkigt pass med massor utav rygg och frisim, men imorgon bitti ska det antagligen vara ett roligt pass som jag tror att Isabella ska skriva så det blir förhoppningsvis bra.

Imorgon har jag även prov i träslöjd och sedan olika lektion. Men vi hörs imorgon kväll efter att jag har pluggat lite och ska sova.
Godnatt❤

Likes

Comments

Simpass

Fart 2 och ryggsim pass av Malin

5*(50ry-ben
(100ry-rotation
(50acc

8*100ry @1.45-2.00
400fr sträck ut
10*100fr-ben m. platta @1.45-2.00
300fr Popov/ss
10*50 mini max (antal armtag+sekunder)(5fr*5ry)

100avsim

/4100m

Likes

Comments

Veckodagarna

Hejsan!
Idag har det varit en lugn dag med nästan IPad och dator hela dagen i sängen.

Jag vakande imorse vid 9.20 tiden och tog då min telefon och kollade lite Facebook och sådant. Sen så gick jag upp och tog lite frukost och tig det med mig ner till mitt rum och åt samtidigt som jag spelade dator och kollade videos på Ipaden. Där satt jag sedan tills klockan var 16.00 och då gick jag ut på en promenad i ca 1.5-2h före jag gick ner i mitt rum igen och spelade spel på Ipaden.

Senare på kvällen sen var det middag och då gick jag upp och åt och sen så spelade jag, mamma och Alexandra (första omgången) och pappa (andra omgången) Cluedo två gånger. Tråkigt vis nog vann jag inte men jag var iallafall nära. Efter det sen tittade jag och pappa på Cirkeln och mamma var med och då och då. Men nu ska jag sova.

Det var ingen träning idag och jag tog det alltså bara lugnt. Imorgon ska jag antagligen vara lite med Matilda före vi ska träna så vi kommer att höras imorgon kväll igen.
Godnatt❤

Likes

Comments

Veckodagarna

Hallojsan!
Idag så har det varit disco och skola.

Jag vaknade imorse vid 04.30 tiden och åt frukosts om vanligt samt packade och gjorde mig iordning. Sen åkte jag och pappa in till Kungsbacka och jag tränade ett ca 45min långt pass Malin tillsammans med Isabella. Efter det åkte jag till skolan och hade en skoldag med boxning på idrotten och sedan SO prov på eftermiddagen. Efter provet slutade vi och nästan hela klassen gick ner till pizzerian och pt en pizza/sallad där före vi gick till skolan tillsammans igen och började göra iordning till discot.

Sen var det ända vi gjorde var att hålla i ett disco med över 160 personer och vi sålde slut på allt och vi fick till och med åka och handla mer. Sen när discot var slut vid 21.00 så började vi städa och räkna pengar och vi fick in riktigt mycket... ca 8000kr vilket är ca 5000kr mer än förra gången. Men sen gick iallafall alla hem och jag satte mig med Ipaden en stund och nu ska jag sova.

Imorgon ska jag inte göra någonting. Jag ska bara ta det lugnt och satsa på att bli frisk igen.
Godnatt❤

Likes

Comments

Veckodagarna

Tjenare!
Idag så har det varit skola och träning precis som alla andra dagarna den här veckan.

Jag vaknade iallafall och gick upp runt 07.40 tiden och åt då frukost lite snabbt före jag gick till skolan. I skolan hade vi hemkunskap och bakade små franskor som är ett slags bröd och vi fick välja själva vilka slags mjöl vi ville ha och vi märkte att ju bättre och nyttigare mjöl man tog så blev de mindre goda, så bröden blev inte direkt goda men vad gör det egentligen. Efter hemkunskapen hade engelska där vi hade redovisningar och jag redovisade min nyhet som handlade om en bilkrasch i Södertälje den 13/2-16.

Efter engelska sen hade vi lunch och efter det SO med vikare. Efter so;n sen hade vi våran lååånga rast före TTM. Som TTM val den här terminen så valde jag Må Bra och Hälsa vilket kan översättas som idrott och hemkunskap typ. Där gjorde vi idag boxning i ca 2h och det var roligt men jobbigt. Efter TTM:en sen slutade vi och jag gick hem och tog in hästarna och släppte ut Stubbe före jag gick in och satte mig och åt lite mellanmål. Efter det så tog jag bussen till Kungsbacka och simmade där ett lugnt pass med kompisar. Sen åkte jag hem igen och åt middag.

Imorgon ska vi ha disco i klassen på kvällen men före dess ska det bli träning, skola, prov och middag(?) klockan tre på pizzerian för hela klassen. Men eftersom att vi har disco imorgon så måste jag morgon träna så jag ska faktiskt sova nu.
Godnatt❤

Likes

Comments