View tracker

Hejsan hoppsan!
Idag har jag haft en dag med simning och skola.

Jag gick upp vid 07.30 och missade där med julkalendern så jag ska se den så fort jag får en kvart över. Sen så gick jag till skolan och hade matte, idrott, franska och so. Vi hade även svenska men på både svenska och so lektionen satt vi och gjorde iordning våra argument och sedan debatterade vi om för och emot dödshjälp, kvinnlig omskärelse, homosexualitet och abort och det gick väll hyfsat bra förutom att jag tycker att det bar lite orättvist med tiderna som vi fick på oss för första gruppen fick ca 40min på sig och anda gruppen 30min och sedan så använde den tredje gruppen ca 20min och där efter fanns det bara 7min kvar till den sista gruppen som jag var med i och då hann man inte säga så mycket men det var ändå skoj. Efter skolan sen gick jag till bussen och åkte buss in till Kungsbacka där jag hade träning och efter träningen hämtade mamma mig och vi körde hem och jag skrev en önskelista och sen åt hela familjen tillsammans och tittade lite på idol före jag nu ska gå och lägga mig för att imorgon är det tävling och jag är inte ett dugg taggad men jag kommer köra så gott jag kan så vi hörs imorgon.
Godnatt❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Tjenare!
Idag har jag varit på Euroskills, Universeum, jag har varit nordstan och tagit mig ifrån Brunnsparken till pappas jobb och sen har vi tagit oss till lager 157 och Rusta för första gången.

Jag vaknade imorse vid 04.35 och hann inte äta frukost fören min syster sa åt mg att dra på mig kläder och sen gick vi tillsammans ut och gjorde stallet och sen logerade jag Bilbo och Alexandra tömkörde* Billy. Sen så gick vi tillbaka in och jag tog en clementin och satte mig i soffan och tittade på julkalendern och åt även mina chokladkalendrar och hade lite mys före jag var tvungen att göra sallad och packa inför dagen när behag skulle in till Göteborg med klassen. Så sen gick jag till skolan vid 09.30 (ja, vi hade sovmorgon) och sen tig hela klassen bussen in till Göteborg och svenska mässan där vi gick runt i ca 2h och kollade på Euroskills som är EM inom olika jobb där man jobbar med kroppen oftast som t.ex. murare, frisör eller som kock. Sen så efter att vi var inne på Euroskills inne på svenska mässan där det var väldigt varmt och mycket folk gick hela klassen till Universeum och bara gick runt och kollande på alla djur och klimat och på alla experiment. Sne efter Universeum som vi var på i ca 3h så tog jag pendeln in till Göteborg centralstation och alla andra åkte med pendeln mot Kungsbacka och tillbaka hem. Men jag åkte till Göteborg central och gick in till nordstan en stund för att leta julklappar men jag hittade inte någonting så istället tog jag spårvagnen från Brunnsparken till kaptensgatan och därifrån gick jag till pappas jobb och tillsammans så körde han och jag till Kållered köpstad och först gick vi in på lager 157 men där hittade vi inget men efteråt så gick vi till rusta där jag som tur var hittade några julklappar som jag köpte. Sen så åkte vi hem och satte upp en julljus slinga i fyra olika färger och sen åt jag och nu ska jag sova för imorgon är det en vanlig tråkigt skoldag igen.
Godnatt❤️

  • 2 readers

Likes

Comments

Simpass

Fart 2 med sprinter tillsammans med Håkan och Paula

400 baklänges me drill
4*100me 1 ben 1 drill 2 ss
4*75spec rödzon
2*50vf DPS/acc

16*25spec supersprint 8 u.u 8 m. fenor @40
100löst

10 vändningar fr. 10-15m

4*50spec MAX @1.30
400fr arm 3-5-7-takt/25 m. paddlar + dolme

200vf avsim

/2400m

Likes

Comments

Veckodagarna

Hallojsan!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att gå i skolan och haft lektioner och sedan simmat och varit lite funktionär på stippen men annars är dagen precis som vanligt.

Jag gick upp vid 08.00 och åt då en clementin före jag gick till skola vid 08.45. Hela dagen idag har vi typ varit halvklass i skolan pga att många har varit och dömt niornas matcher och då blev det bara halva klassen kvar knappt, men vi har jobbat på som vanligt och dem som var och dömde matcherna hat missat en del och behöver ta igen. Sen så efter skolan så gick jag hem och tog det lugnt i någon timme före jag tog bussen in till Kungsbacka och gick från stationen till simhallen tillsammans med Matilda och där efter så satt jag och tog tid på 05-09 när dem simmade 25m fr/ry/br/fj och det är ungefär som en tävling som kallas för stippen men man tävlar mot sig själv och tiden istället för alla andra. Efter det så hade jag ett eget pass tillsammans med resten av min grupp och träningen gick bra och efter det så åkte jag hem och åt middag och nu ska jag sova.

Imorgon ska jag upp vid 05.00 fastän jag har sovmorgon till 09.45 pga att jag måste ta Bilbo på morgonen istället för på kvällen om jag ska kunna bra kvar med skolan och sedan själv i Göteborg och köpa julklappar och sådant. Men nu måste jag iallafall sova så...
Godnatt❤️

Likes

Comments

Veckodagarna

Hejsan!
Idag har jag haft en ganska bra dag med debatter och annat skoj som t.ex volleyboll.

Japp, idag så vaknade jag vid 7 tiden men somnar ju som vanligt om igen och går upp då vid ca 07.30-07.45. Sen så åt jag en clementin och gick till skolan. I skolan började vi med att ha engelska och skrev lite om olika radioprogram och nyheter. Sen efter engelskan hade vi idrott där vi spelade volleyboll matcher hela lektionen och det var riktigt roligt när man kom in i det om man hade ett bra lag dom jag hade. Efter idrotten sen hade vi lunch och där efter NO men vi jobbade matte istället för NO för att vi har tagit ganska många matte lektioner som vi kört NO på så vi tog tillbaka lite tid. Sen hade vi SO och då började vi med lite redovisningar och sen så satte vi igång och fortsatte skriva på våra argument till en debatt vi ska ha på fredag eller liknande. Vi kommer att debatera om för och emot dödshjälp, abort, kvinnlig omskärelse och homosexualitet. Jag fick mor abort och det gick väldigt bra för mig och min grupp att komma på bra mot argument och liknande. Tillslut så slutade vi och då gick jag hem och tog stubbe ut på en tur och sen så slappade jag i några minuter före jag började att laga middag och idag blev det lövbiff med klyftpotatis, sallad och en sås som vi brukar äta till. Efter det gick jag på träningen och det kommer vi och har blivit några förändringar i träningstiderna och på tränar fronten och det tror jag stör mig ganska mycket men så får det vara ibland.

Efter träningen sen så gick jag hem och hittade inte ett skit att äta som jag tyckte var gått eller som jag var sugen på men tillslut blev det ändå snabbnudlar och efter det så gick jag och lade mig och nu ska jag sova och imorgon så har jag sovmorgon och ganska slappt på morgonen med "bara" bild så vi hörs imorgon kväll efter våran träning.
Godnatt❤️

Likes

Comments

Simpass

Teknik med sprint tillsammans med Malin

50slarvsim
4*25fr u. andning

9*100 v.20 25vf-ben
25fr axel ovanför vatten
25spec drill
25fr rotation

200vf fokus på känslan
4*50vf från pall
200 slösim
4*25vf max @60
200 slowmotion
4*25vf 15m max från pall

200avsim

/2250m

Likes

Comments

Veckodagarna

Hallojsan!
Idag har jag haft morgon träning på morgonen före skolan och sedan var jag i skolan i sisådär 7.5h typ. Efter det gick jag hem och åt middag och skulle egentligen ha tagit bussen vi 16.55 men efter att jag hade ätit och varit stressad pga att inte ha någon tid hemma så fick det bli så att jag struntade i träningen och tog en ledig kväll som jag tittade lite på teletubbis, spelade dator och läste lite. Och sen så har jag även surfat in mig på julklappar till familjen och släkten och jag har några klara men vad kan man egentligen ge sin mamma?
Jag vet inte vad hon ska få och jag har lite problem där eftersom att hon bara vill ha/önskar sig inrednings saker och annat tråkigt som jag inte tycker är roligt att ge. Så om kungar några tips till mamma, mormor, farmor och pappa skulle jag vara tacksam...❤️
Sen så har jag även ätit middag 2.0 idag och nu ska jag sova eftersom att jag inte mådde 100% på eftermiddagen och mina händer typ darrade så ligger jag antagligen efter i både sömn och mat så jag ska passa på att sova nu så...
Godnatt❤️

Likes

Comments

Simpass

Skönt morgonpass med Paula

200vf
8*75 rull me 25ben/25drill/25ss v.20
6*50me växlingar @1.00

2*125 75fr/50ry @1.45 m. paddlar
12*50fr @1.10 (1. 4and 2. 3and 3. 2and 4. 2and)*3

400me m. fenor 50drill/50ss
2*100 50fr/50ry

/2600m

Likes

Comments

Veckodagarna

Tjenare!
Idag har jag haft en bra dag med skoj och bak.

Jag började dagen med att mamma väckte mig vid 08.30 och frågade om jag ville äta frukost med resten av familjen men jag sa såklart nej och "sov" vidare. Sen gick jag upp och spelade lite Sims men orkade inte en längre stund utan satte mig istället och kollade på lite kläder som jag senare beställde. Efter det så åt vi även lunch och tillslut så ca 2h efter det så började vi baka pepparkakor nu när det ändå är 1:a advent och vi tände lite ljus och hade mys. Sen åt jag middag lite snabbt och pappa körde mig sedan till bussen så att jag skulle kunna träna i Kungsbacka. Så jag började med ett gympass men det gick inte så bra och jag antar det för att jag inte hade lust eller var inspirerad till att gymma. Sen så simmade vi ett fjärils och lagkapp pass tillsammans med Malin och tillslut bär vi var klara så åkte jag hem. Åt lite soppa och bröd och nu ska jag sova för att imorgon väntas en tidig uppgång med simning och skoj.
Glad Första Advent och GodNatt❤️

Likes

Comments