Hej venner! Som I nok ved, er det snart jul, og jeg glæder mig som et lille barn! IIhhhhh. Der er altså bare noget ved julen, som jeg ikke kan stå for. For mig er det den tid på året, jeg glæder mig allermest til, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste. Jeg synes, at julen skaber en virkelig rar stemning, og det er så fedt at se ens familie igen. Jule er helt oprigtigt tiden for at finde sammen, men det vil jeg også lave et indlæg om, så jeg siger ikke for meget, haha.

I dag vil jeg gerne dele nogle af de ting, jeg ønsker mig allermest, da jeg selv ved, hvor svært det er at finde på nogle gode ønsker til et nogenlunde budget. Jeg har valgt nogle ting inden for hver kategori, som jeg synes er super lækre, men samtidig til en helt fair pris, som jeg håber, at I vil få glæde af.

Bøger

Herunder har jeg valgt en bog, som jeg selv virkelig godt kan lide. "Anna og det franske kys" er en kærlighedsbog, som foregår i Paris. Selvom den måske kan lyde lidt plat, men helt ærligt - jeg elsker den. Den indeholder både kærlighed, humor og den fortæller også om Paris, som er en helt fantastisk by! Selvom jeg allerede har læst den, ønsker jeg mig "Anna and The French Kiss" (altså på engelsk), for man får virkelig meget mere med, når man læser en bog på dens originalsprog.

Du kan købe bogen her: https://www.saxo.com/dk/anna-and-the-french-kiss_stephanie-perkins_paperback_9781409579939

Makeup

Her har jeg valgt et produkt fra Rihannas nye makeup kollektion "Fenty", som jeg simpelthen synes, er sååååå pæn !! Det er hendes "Match Stock Trio" med tre i en concealer, highlighter og bronzer. Jeg synes helt sikkert også, at der er en masse andre gode bud fra Fenty, da der fx også er 40 forskellige foundation-farver, som jeg VIRKELIG synes er cool. Altså sådan helt fantastisk! 

Du kan finde trioen her: https://www.sephora.dk/makeup/ansigt/highlighter/match-stix-trio-M0005126.html

Tøj

Den her super (!!!) fine top fra hjemmesiden ByStineWither passer perfekt til fx nytår og andre lidt mere fin-påklædning-krævende tidspunkter. Jeg synes, at den er vildt pæn, og du kan style den på virkelig mange måder!

Du kan finde den her: http://bystinewinther.dk/produkt/pleated-kimono-metallic-rosa/?utm_source=%C3%B8nskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=%C3%B8nskelist

Smykker

Her har jeg valgt en ring, som efter min mening er noget af det fineste. Den er meget enkel, men alligevel så smuk. Den minder mig om et citat, som lyder: 'My body is a temple. I am the god of it and I decide how I want to decorate my alter.' Det er et citat, som betyder rigtig meget for mig, og det giver ekstremt god mening for mig.

Du kan finde den her: https://www.janekoenig.dk/tempelring.html

Her er linket til min ønskeliste på appen 'Ønskeskyen', hvor du kan sætte dine ønsker ind. Så kan dem, du har delt ønskelisten med, se og reservere dine ønsker, så du undgår at få dobbeltgaver.; https://xn--nskeskyen-k8a.dk/share/Anna-Holm-Gemmer_OEnsker

Det her var så mine bud på nogle gode julegaveønsker, og jeg håber, at I kan bruge eller ihvertfald få lidt inspiration herfra!

Knus og gode tanker A

Likes

Comments

Hej venner !! Da min far løber Berlin Maraton hvert år, har min familie og jeg siden jeg blev født altid været I Berlin i septembermåned. Berlin er en fantastisk og ekstremt kunstnerisk by med masser af serværdigheder og kultur, som jeg virkelig elsker. Byen er også vildt hyggelig, men jeg har desværre ikke så mange billeder derfra, så jeg håber virkelig, at I vil nyde billederne alligevel <33

Min mor, lillesøster og jeg tager altid ud søndag og shopper, da min far løber. Vi sætter os næsten altid ind på en lækker cafe og spiser morgenmad, hvor vi selvfølgelig bliver forkælede. Derudover shopper vi også en del, da det jo er billigere i Tyskland.

Selvfølgelig får vi også lidt kulturelt med hjem, når vi tager derned, så vi besøger også mange museer og den slags. Her kan jeg helt sikkert anbefale Checkpoint Charlie (Mauer Museum), som er et museum om Berlinmuren, Story of Berlin, som også er et super fedt museum med ting for alle, Stelenfeld, som virkelig har gjort indtryk på mig! Det er en kæmpe "stensamling", som forestiller en masse gravstene til minde for de mange afdøde jøder i Europa. Berlin har jo en meget smuk, men også forfærdelig historie, og derfor kan jeg helt sikkert også anbefale bare at gå rundt i gaderne og suge hele den fantastiske atmosfære til sig!

Sidste gang vi var der, glemte jeg faktisk min mobil i Neumünster, som jo er det kæmpe outlet tæt ved grænsen, hvor vi også fik shoppet en del.

​Berlin er blevet en stor del af mig, og den betyder meget for mig! Jeg håber, at jeg vil besøge byen mange gange mere, da den har en stor plads i mit hjerte. Den kan UDEN TVIVL anbefales! 

Jeg håber, at I har nydt mit aller første indlæg! <33 

Knus og gode tanker A


Likes

Comments