Jag har tänkt på detta länge, att starta en ny blogg alltså. Suttit många nätter och försökt skapa olika designer och sköna typsnitt till en potentiell blogg, blivit nöjd med det jag åstadkommit och sen börjat klura på det första inlägget. Skrivit och raderat, skrivit och raderat och sen har det inte blivit något. Det här med blogg tycker jag är så mysigt att när man väl är inne i det, men i början är det en odräglig blandning av prestation och nästan lite ångest om hur-ska-jag-på-bästa-sett- framställa-mig-själv liksom. Lite larvigt kanske men det är känslan.

Hursomhelst satt jag och tänkte på det idag ännu en gång, att bara starta igång skiten liksom och nu sitter jag här redo för att publicera mitt första inlägg.

Mitt namn är Anna, bosatt i Skåne gående på första ring på Spyken i Lund. Jag är sexton, har lite ångest och existensiella kriser då&då, gillar att diskutera systraskap och feminism, tänker en del på allt och inget vilket ofta slutar som oklara texter bland anteckningar på datorn, pendlar mellan mina skilda föräldrar och hänger på diverse sociala medier, är rädd för döden och blir väldigt enkelt trött på skolan snabbt. Trots detta skrattar mig igenom det mesta, för det fungerar för mig. Det är min skyddsmekanism. Allt detta och en del annat tänker jag att denna blogg kommer att handla om, livet generellt och alla dess frågor från mitt perspektiv. Varmt välkommen!

Likes

Comments