Længe før solen stod op denne morgen pakkede vi bilen i Michigan og satte kurs hjem mod St. Louis. Som jeg skrev i indlægget i går, så gav Cathy og John (Donna´s forældre) os et lift. Efter omkring 5 timers kørsel, kan I jo nok godt gætte ud fra overskriften, hvad vi mødte - The Windy City of CHICAGO yaaaaay; og ja det kom som lidt af en surprise for mig, da jeg ingen anelse havde. Donna og og hendes forældre ved, at jeg er helt vild med storbyer, og da Chicago jo er USA´s tredje største by, har jeg altid gerne villet besøge byen, Men ja som sagt vidste jeg intet, indtil de fortalte at jeg skulle kigge ud af vinduet og gætte hvor vi var <3 Det var alt sammen noget Donna´s forældre havde planlagt for mig dagen forinden, fordi at jeg havde hjulpet dem godt med at pakke/flytte. Havde dog aldrig drømt om, at de ville surprise mig med at tage mig til Chicago som et tak. Men de fik en kæmpe krammer, og hvor er jeg taknemmelog <3 Men ja vi kom godt hjem efter en hel dags kørsel, og vi fik både overværet solopstandelsen og solnedgangen, elsker, elsker, elsker det. Her er nogle af billederne jeg tog.. Knus Anna


p.s. og JA Chicago er ligeså fedt, som jeg altid har troet det var, hehe

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Velkommen til staten Michigan - sådan lød det sidste fredag (d.10)!!! Efter en køretur på omkring 13 timer ankom Donna og jeg her til Marquette, MI; mega koldt skal jeg lige hilse og sige. Vi kom fra shorts i st.louis til sweatre og varme dynejakker i Marquette. Men når man nu er en lille glad explorer fra Danmark, så føles det jo nærmest hjemeligt at se lidt sne + føle lidt kulde igen. Vi kørte herop i en lille lastbil, da Donna havde nogle ting der skulle fragtes med os. Det meste af dagene her er gået med at hjælpe Donna´s forældre med at pakke, da de flytter til Florida. Vi har dog også været ude at udforske og set Michigans natur udfolde sig fra sine aller smukkeste sider! Her er en lille timeline over, hvad vi har set de sidste 10 dages tid.


Fredag morgen - klar på 13 timers køretur.

Søndag kl. 10:00 tog jeg med Donna´s mor mig med i katolsk kirke. Meget interresant og anderledes måde at gå i kirke på end hjemme i Danmark. Da jeg ikke er katolik, deltog jeg ikke deres ritualer inde i kirken, bedte, eller lignende, men jeg synes det var sjovt at få lov til at opleve hvordan kirke også kan være.

Mandag d. 13 tog Donna mig ud for at se Lake Superior; en enorm sø, og hvis jeg ikke var fortalt andet, var jeg gået ud fra, at det var havet. Strand, kæmpe bølger og et endeløst syn af vand var hvad, vi mødte. Vi tog også ud til Black rocks, hvilket var så flot. Midt mellem træerne var der nærmest et paradis med istapper og træer der bogstaveligtalt var frosset til is. Har aldrig oplevet noget lignende det - SÅ SMUKT!

Samme dag gik vi også lidt rundt i nogle små hyggelige butikker, der alle var pyntet op til jul; vi endte med af købe den bedste varmekakao( Michigans bedste, men efter min smag den bedste jeg har prøvet). Den blev nydt foran pejsen hjemme hos Donna´s forældre, hvor vi boede de 10 dage, vi var der.

En af dagene kom Donna´s søster forbi med Brooklyn (hendes hund). Mega skønt at lege lidt rundt med hende; der blev jeg dog også lige mindet lidt ekstra om, hvor meget jeg savner Kizzy derhjemme).. Pakkede mig ind i store vinterstøvler, store varme bukser, 3 trøjer, vinterjakke, hat og handsker - og så var vi ellers klar til at befinde os ud på en kold gåtur i sneen.

Lørdag havde Donna lejet en bil, så vi kunne udforske Upper Michigan endnu mere. Vi tog afsted 07 om morgenen med målet om at se Donna´s favorit vandfald - Tahquamenon Falls. Det var egentlig en 3 timers køretur derhen, men blev et par eksta timer, da vi havde en del stop på vejen for at se nogle andre vandfald, gode udkigssteder og ellers bare for at tage en masse billeder.

På vejen kørte vi også forbi en lettere interessant by - CHRISTMAS. Ja det er navnet. Elsker, elsker, elsker det! Ikke fordi byen var vitterligt stor, men bare så fuldført. Alle gadenavne havde en relation til jul på den ene eller anden måde f.eks evergreen, elf, deer osv.

Og endelig kom vi frem til TAHQUANEMON FALLS <3333 Noget af det mest imponerende og smukkeste jeg har oplevet!! Vi kunne endda høre vandfaldet fra laaaaaaang afstand. Det var så stort og så smukt. Vi tog et ton af billeder, og ellers nød vi bare synet big time, selvom vi nærmest var bundfrosne. Men man må hvert fald sige, at det har været hele turens højdepunkt.

På vejen hjem fra Tahquanemon falls besøgte vi også et par andre vandfald, og selvom de var flotte, så var det bare så langt fra at være noget lignende i nærheden af Tahquanemon.

Et sidste stop på turen den dag var ved Minor Castle - et af de smukkeste udsigtspunkter over Lake Superior. Noget lidt specielt, synes jeg, var deres skraldespande der; håndtagene var specialtlavet, så bjørne ikke kunne åbne dem og stikke deres poter i og spise skraldet. Synes det var lidt sjovt, så tog et billede, lol ;)

Resten af tiden her i Michigan gik bare med at pakke og ellers bare nyde vores lille "miniferie". I morgen (d.21) giver Donna´s forældre os et lift hjem til St. Louis, så vi kan nå at gøre klar til Thanksgiving, hvilket jeg glæder mig så meget til! Knus fra Anna

Likes

Comments

Oktober er slut, og vi er allerede halvvejs inde i November (tiden flyver virkelig bare afsted)! Jeg tog nogle videoklips gennem hele oktober måned, og tænkte jeg ville klippe det sammen til en lille video. Så her er udkommet af, hvad det blev til ;) Ligenu er jeg forresten i Michigan for at besøge Donna´s familie; så her skal vi være en uges tid, så vi stadig lige kan nå at komme hjem til thanksgiving. Det tog os en 13 timers køretur for at komme fra st. louis(MO) til Marquette Michigan. Vi kom fra solskin til tonsvis af sne, så vi har tændt op i pejsen og nyder bare vores lille "miniferie". Knus fra mig

Likes

Comments

Sidste torsdag kom volleyball sæsonen desværre til en ende.. De sidste par måneder har jeg tilbragt hver hverdag med mange timers volleyball. Ikke en sport jeg rigtig gik op i eller var interesseret i, før jeg startede. Men hvor er jeg glad for, jeg bare gjorde det anyways! Jeg havde det fedeste team og holder så forfærdeligt meget af hele holdet og vores trænere. Alle har taget i mod mig med åbne arme, inkluderet mig i alt, lært mig alt de kunne, og jeg er så taknemmelig for for at have været en del at teamet! Senior Night var vores sidste hjemmekamp, og det gjorde vi meget ud af. Vi pyntede hele hallen op, fik gaver, cookies, blomster og lavede posters - fed afslutning på en god sæson!

Dagen efter havde hele holdet en sleepover hos vores træner -MEGA HYGGELIGT! Vi havde et lille bål, hvor vi ristede skumfiduser etc. Vi fik en MASSE mad, som vi alle havde med og ellers hyggede vi bare med film, prankcalls og en masse andet <3

* Som nogle ved, så var 2 af mine venner og jeg sidste torsdag aften involveret i et biluheld.. Vil ikke gå i detaljer her, ville bare lige selv give en lille lyd fra mig, om at vi er alle nogenlunde okay, men vigtigst meget taknemmelige for stadig at være i live og sluppet så "let" fra det. tak til alle der har skrevet og været der, det betyder alt <3

Likes

Comments

Så lørdagaften var jeg til min første bonfire, yay! Volleyball teamet og trænerne mødte op hos familien Styles til et kæmpe bål, hvor vi startede ud med at spise en masse god mad og hygge <333 Vi havde ingen andre planer for aftenen end bare at hygge og at have det sjovt. Vi spillede lidt volleyball, ristede en masse skumfiduser... og når jeg så var vi også på HAYRIDE!!!! Kellys far kørte os alle bag på en traktor fyldt med halmballer, vi kunne sidde på - og så sang vi ellers bare en masse sange (pisse sjovt) <3 Vildt god aften med skønne, skønne mennesker, som jeg holder meget af!

Likes

Comments

Hej alle, nu er det ved at være et godt stykke tid siden jeg sidst opdaterede lidt på, hvad jeg går og laver, men altså har så travlt med en masse andre ting for tiden, men altså intet nyt er jo godt nyt, lol

Der er sket en hel masse ting siden jeg sidst opdaterede og jeg har allerede oplevet en masse!! Så vil lige give en lille opdatering på nogle af de ting jeg har lavet på det sidste.
SOLAR ECLIPSE!!!! Fed fed fed oplevelse! Jeg var så heldig, som man nu kan være at være kommet til USA på det helt rigtige tidspunkt og det mest perfekte spot! Total solformørkelse er et meget specielt fænomen og også meget sjælden, så alle var meget oppe og køre over det! Mange skoler var lukket den mandag, og de fleste tog fri fra arbejde o.lign. Min skole (Valley Park) holdte dog et stort event i stedet for at holde lukket. Så alle os elever hyggede rundt med alle børnene fra elementry og lavede en masse aktiviteter med dem indtil solformørkelsen var fuld. Det var en meget underlig følelse, at man både kunne mærke det blev koldere, men også stille og roligt mørkere og mørkere midt på dagen! Da solformørkelsen var på sit fuldeste begyndte alle og heppe og klappe, og det endte med at være en helt utrolig dag, selvom mange var en smule bange! ahahah.. Det er virkelig noget, jeg aldrig vil glemme!

Første football game :) Da jeg går på en lille High School, har vi ikke et football team på min skole, men min veninde fra FOX High School havde deres første football game for et par uger siden, og jeg var så heldig at gå med hende. Vi fattede ikke en meter af, hvad der foregik eller nogle af reglerne overhovedet... men vi havde en god aften alligevel, for stemningen var crazy!!! Alle var helt oppe og køre og i deres bedste humør - mega fedt!

Sadie Hawkins Dance <333 Så sidste weekend havde min skole deres sadies dance (hvor pigen inviterer drengen), jeg inviterede Nick ud, men vi gik alle ud som en stor gruppe sammen for at tage billeder i en park, og derefter tog vi ud og spise på en italiensk restaurant - vildt hyggeligt! Katie og Gracie hjalp mig med at lave posteren til Nick, en af dagene hvor vi havde en sleepover og så "Gossip girl" hele natten (de går meget op i, at det skal være en formel måde, man inviterer hinanden ud på dances på).. Ugen op til dancen, havde vi spirit week, hvor vi hver dag skulle klæde os ud efter et nyt valgt tema hver dag - herre sjovt!!! Til dancen gjorde jeg mig klar med Gracie og Katie - hyggeligt og vildt stressende, da jeg også havde en volleyball turnering den formiddag, og ja Gracie gjorde mig ikke ligefrem mindre stresset ahahhah ;) Efter dancen tog vi hjem til Gracie´s kærestes hus hvor vi badede i deres pool, spiste masser af pizza og så film, efter havde jeg en sleepover med Katie og Gracie <33 yay.. Denne weekend er jeg blevet inviteret til Homecoming på min venindes High School, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til, da hendes HS er meget større (2000 elever)

Jeg er også så heldig, at min skønne værtsfamilie elsker at køre rundt til alle mulige helt ekstemt smukke steder i USA, så jeg får virkelig set en masse!! De sidste par weekender har vi været rundt til diverse parker, vandfald, national Parker etc. (Nogle af mine favoriter er set ovenfor på billederne ...også Johnson´s Shut-ins <3) Det er så skønt og smukt her i Missouri (og meget varmt! 35 grader hele denne uge, pyh).. Men alligevel går alle med sweatre i skolen, for klasselokalerne er virkelig iskolde pga. aircondition, så mange af eleverne medbringer selv tæpper, og der er tæpper i hvert klasselokale, ahahh..

Men ja, alt i alt så har jeg det bare vildt godt og har fået så mange skønne venner og veninder både på volleyteamet, i klasserne, fra min udvekslingsgruppe, som der også er et billede af oppe over ;) Jeg er så taknemmelig for at være endt op netop her, og jeg har virkelig den skønneste lille familie, som jeg føler mig så hjemme ved! Der er selvfølgelig hårdere dage end andre, men har kun haft én dag med decideret slem hjemve (forfærdelig dag!!!!!!).. Jeg har været her 44 dage nu, og tiden flyver virkelig bare afsted, også fordi at jeg har travlt og noget at lave hele tiden, og er nærmest aldrig hjemme før omkring sent om aftenen. Men alt i alt, så har jeg da bare rigtig godt!

Knus Anna <3

Likes

Comments

Så nåede jeg til weekend efter min første skoleuge (vi startede onsdag d.16 august), så jeg har egentlig kun været i skole 3 dage ;) Kort og godt så går det bare vildt godt, og de sidste dage er virkelig bare fløjet afsted! Der er hele tiden noget at lave. Jeg startede på pigernes volleyball team dagen inden skolestart, hvilket var vildt rart, så jeg kendte nogle på selve skolestartsdagen. Jeg går på en meget lille skole, hvilket egentlig er okay, da alle er så imødekomne og nysgerrige og hjælpsomme (især når jeg skal åbne mit locker, det er nærmest et talent at åbne det, haha). Jeg kommer enormt godt ud af det med alle pigerne på volleyteamet allerede efter de 4 dage jeg har kendt dem!

Med hensyn til selve skolesystemet, så er det virkelig noget, jeg skal vænne mig til. Hver time varer ca. 45 - 50 min (som I kan se på skemaet), derefter løber nærmest alle ud af klasserne for at nå hen til den næste klasse - en anelse stressende.. Jeg har fået nogle vildt fede klasser, synes jeg! Nogle af de lidt sjovere fag, jeg har i første semester er Forensics og Forrest Ecology. Forensics er lidt ala CIA, hvor vi arbejder med bevismaterialer, finger aftryk, DNA prøver og alt hvad CIA nu laver ( så Donna og jeg så en masse afsnit af NCIS i går).

Hver dag efter skole har vi 1,5 time trænings volleyball - elsker allerede teamet! Hele stemningen omkring sport herovre er HELT anderledes end Danmark. De går så vanvittigt meget op i teamspirit og hepper på hinanden, råber og larmer og bakker hinanden op på en vildt fed måde - Alle er vildt engagerede SÅ FEDT. Efter træningen i går kørte alle på en mexicansk restaurant lidt uden for Valley Park og hyggede.. Bagefter ville pigerne vise med noget der hedder SnowCome, så der kørte vi hen efter - det blev lidt halvsent, før vi var hjemme igen :) Noget af det jeg også skal vænne mig til er, at alle mine venner har bil, selvom nogle kun lige er blevet 16. I dag fik vores hold lidt før fri fra skole, for vi skulle ud og spille vores første volleykamp ( jeg kiggede på, da man skal have 14 træninger for at spille). VI VANDT BEGGE KAMPE! GO HAWKS!!!!

Har også så småt vænnet mig til vejret her i Missouri. Vildt varmt, siger jeg bare! De dage jeg har været her indtil videre har vi haft omkring 30 grader hver dag og en meget høj fugtighed. Noget der også er lidt sjovt ved at bo her, er at man lidt føler, man bor i en regnskov, for som sagt er fugtigheden meget høj, men alle skovene omkring ligner en komlpet regnskov og lyden minder mig også helt vildt om en regnskov - med alle de små dyr, som larmer helt urimeligt meget hvor end, man er,  ahha ;) Til gengæld bliver man nødt til at medbringe en sweater/hoodie i hver klasse, da air conditionen er så høj, at man virkelig oprigtigt fryser, hvis man kun har t-shirt på..  

I morgen(lørdag) tager jeg ud med nogle af mine venner fra skolen for at kigge på kjoler til en dance, der er på skolen om 1 måned.. Knus fra mig


Likes

Comments

<3 Welcome to Missouri <3 Yayy, så er jeg endelig ankommet til st. louis, hvor jeg skal tilbringe de næste 10 måneder af mit liv.. eller jeg ankom faktisk i går, men altså jaja, nok om det. Da jeg landede i st. louis lufthavn stod Donna og Gordon med et kæmpe skilt med mit navn på, som I også kan se på et af billederne - det var en meget varm velkomst. Jeg var dog så uheldig, som man kan være, da jeg skulle have min kuffert ;/ Min kuffert var blevet forbyttet med en anden, så jeg måtte pænt vente til i dag (dagen efter) med at få alle mine ting.. Vildt træls.. Men altså lufthavnen gav 100 dollars til at jeg kunne købe nyt tøj indtil min kuffert ankom - så det gav anledning til at Donna og jeg i dag har brugt hele dagen på shopping (klager ikke) <3 Det er helt vildt så meget man kan få for 100 dollars herovre! Men ja, vi var ude og spise på en rigtig lækker italiensk restaurant i går, da jeg ankom. Da vi kom hjem til lejligheden fik jeg en rundvisning og fik endelig lov til at se mit værelse - vildt flot! Er så glad for at være her, og jeg har det SÅ godt! Mit værelse var også fyldt med billeder af Kizzy og min familie, så det var faktisk lidt halv rørende - og jeg indså lidt, hvor meget jeg savner dem <3 Vi spillede også et spil, der minder lidt om Ludo derhjemme, så det var vildt hyggeligt! Jeg har allerede været her næsten 2 dage, og tiden går lyn hurtigt! Lige nu er klokken 21:30 og vi sidder ude på terrassen oppe i lejligheden i toppe og det er stadig vildt varmt - så dejligt at nå at få lidt sommer ;)) I morgen skal jeg møde mine lærere og vælge mit skema, hvilket jeg glæder mig vildt meget til<3 Knus Anna

Likes

Comments

Man må sige, at dagene i New York bare fløj afsted - sådan virkelig! De sidste 2 dage fik vi til at gå med en guidet tur mere - denne gang var det dog på lower Manhattan, hvor vi også var en tur i SoHo. Til sidst på dagen hvor vi var på lower Manhattan fik vi 3 timers freetime, hvor man enten kunne gå ud og gøre, hvad man havde lyst til eller tage med en båd ud på Staten Island, hvor man sejler forbi frihedsgudinden.. Jeg valgte at tage med ud og se frihedsgudinden. Vi tog toget ud til hvor båden gik fra - jeg gik så lidt bagerst sammen med 2 andre drenge fra campen og snakkede - og 1,2,3 så kunne vi ligepludselig ikke finde de andre, fordi vi bare havde gået i vores egen lille verden og snakket (mega dumt, men også ret sjovt) så vi ringede til en af staff personalet og fandt så heldigvis de andre igen efter en 20 minutters tid, hahah ;) Men den sidste dag fik vi en rigtig hyggelig picnic i Central Park, hvor vi spiste, spillede kort og bold og ellers bare hyggede helt vildt. Et par timer senere tog vi i Jersey Garden, som er et stort outlet med mærkevarer til INGEN penge! Da vi kom hjem derfra nød vi ellers bare den sidste tid med hinanden og mig, emma, Jose og nogle af drengene gik først rimelig sent i seng, fordi vi :))

* En af de vilde ting ved campen var, at man på SÅ kort tid kom så tæt på hinanden.. Det føltes nærmest som om, at vi havde kendt hinanden i flere år - ret vildt! De fleste, jeg gik med, var fra København, så jeg endte faktisk med at tage mig selv i mange gange at snakke helt københavnsk, ahhah.. og de sagde ligesåvel at de var begyndt at snakke halv jysk ;)) Vi har allerede planlagt reunions sammen når vi kommer hjem.. så der bliver en masse ture til København og Århus, når jeg kommer hjem :)) Da vi piger sagde mojn til hinanden var vi alle nærmest ved at fælde en tåre.. Knus Anna

Likes

Comments

Hej Allesammen.. Vil lige lave en "lille" første opdatering på, hvad der er sket, siden jeg forlod Danmark for 2 dage siden. Vi ankom hertil vores hotel i Newark d. 8 efter en rigtig fin flyvetur nærmest helt uden noget turbulens, så det var rigtig dejligt! Resten af aftenen d. 8 slappede vi bare af på hotellet (vi var ret trætte og kunne godt mærke jetlaggen havde ramt lidt..). D.9 næste morgen startede vi dagen ud med noget morgenmad og dernæst en times møde om det at være udveklingstudent, regler osv. Kl. 11 kørte vi ind til selve New York (MEGA FEDT). Har jo været der tilbage i November før, men det er altid en fornøjelse at være i New York (der er også bare en herre fed stemning alle steder). Vi havde en guide det meste af dagen hvor vi både var et smut i Central Park, inde og se en kirke(kan ikke huske navnet, ahha), og ellers bare rundt og se en masse andre kendte steder og bydele på Upper Manhattan. Da vi kom hjem, var vi MEGET trætte allerede kl. 20... men Emma og mig var alligevel ikke helt klar til at sove, så vi fandt en 5 drenge og spille kort med i et par timer - vildt hyggeligt.. Jeg tog et par stemningsbilleder i løbet af dagen også :) KNUS ANNA <3

Likes

Comments