Header
View tracker

Fashion wanties atm:
- Vintage jeans som jag kan rippa hål vid rumpan (så den får andas <3)
- VÄSKA!!
- SKOR!!
- Thrasher Magazine hoodie, typ grön
- Stor fluffig mysig jacka
- Byxor som inte är jeans, typ höga "fancypants"
- Festkläder + liten väska
- Mysiga snygga varma kläder dvs hoodies yes pls

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att ställa upp i tävlingar lönar sig, minst sagt!! Detta fina ting låg i brevlådan när jag kom hem, fatta vilken treat efter att ha suttit o skrivit nationella hela dagen <3 Ännu inte listat ut riktigt hur man ställer in längden så den passar men de får pappa lösa, perfekt accessoar för att piffa upp lite outfits! Den framhäver min blekhet något enormt dock så får busa in mina händer + armar tills imrg lol. Men det är de värt :'))

Likes

Comments

View tracker

Provade outfits igårkväll och kände att detta vore fint, sen när morgonen var kommen kom jag på att det är minusgrader ute :') Slitna jeans o croptops lär få vänta ett halvår tyvärr. Så fick byta i sista sekund vilket resulterade i en obekväm outfitdag.

Annars har dagen varit ganska händelserik, började med sovmorgon följt av en föreläsning om Teknik språnget, ett alternativ efter studenten vilket jag verkligen tyckte lät intressant! Sedan gick jag på ett möte för att utvärdera mitt gymnasieprogram tillsammans med några andra teknikelever vilket också var givande. Stannade i skolan efter det och pluggade matte i fyra timmar och hade utvecklingssamtal efter det. Så en ganska bra dag ändå! Unnade mig en sub och en latte också, mat förgyller alla dagar verkligen. <3

Senaste plus och minus:
+ Ica bjöd på clementiner* utanför tåget en morgon
- Matte nationella
+ Vunnit en klocka!!
- Kommit hem efter 8 två dagar pga skolarbete
+ Beställt en potentiell 18 års klänning
- Haft livskris deluxe angående allt

Annars så :') Hoppas er vecka varit bra so far iallafall!!

Likes

Comments

Alla som gillar och dyrkar serien Friends har way way plus hos mig. Finns ingen lika bra serie som den, den tar alla priser i alla kategorier. Bejb Joey alltså <3 Tycker det är extra kul att analysera modet lite också, Rachel är ju fashion deluxe där och man ser verkligen hur alla trender kommit tillbaka, polon, velvet, höga stövlar, chokers etc. Så himla fina är de iallafall, de 20 minuterna som avsnitten erbjuder är min happy time of the day nu när det är så äckligt mycket i skolan. Ska kolla ett nu haha, trots att jag egentligen kanske borde plugga ööh.

Likes

Comments

Så sexigt men ändå fulsnyggt och konstigt, vet inte ens när jag skulle använda dom men vill ändå ha :') Ett par glittriga och ett par med stora hål skulle sitta fint, tänk va smoking man skulle känna sig med dom på sig!!

Likes

Comments

Ursh hörrni. Blev av med min kamera igår. Ursh för klumpighet, ursh för folk som tar, ursh för gårdagen. Har börjat komma över ångestvågen som rumlade runt hela min gårdag + natt + morgon iallafall, tröstade mig med att shoppa lite secondhand. Fick med mig två svincoola tshirts, ett par jeans som jag ska ta sönder :') och fem stycken lp skivor! Ser ni första btw?? Måste ju varit meningen att jag skulle gå dit, hittade en signerad av Magnus Uggla till Anna???? Sjukaste ju. Den får hedersplatsen i mitt rum nu. Och de fyra över var bara så fina trots att jag bara känner till två av låtarna. Värda köp!

Likes

Comments

Måste tipsa er om en grym adventskalenders tävling som @Juliasager håller i! Hon lottar denna vecka ut en klocka från Nicole Vienna. Hur fett är inte det?? Är själv med och tävlar! Inte spons på något vis haha vill bara tipsa er då jag tycker det är sjukt grymma klockor man kan vinna. HÄR är en länk till tävlingen!

Likes

Comments

ALLTSÅ JA!! Äntligen har min vinterjacka kommit, beställde den strax efter jag skrev detta inlägg, vilket var för ca en månad sedan. Suck på frakten må jag säga, så sjukt lång tid ska det väl inte ta från England? Såg den först på Asos sida men i och med att den var slut i lager där så klickade jag hem den via orginalsidan som Asos beställt via. Well well, nu är den här <3 Lite kall (men det visste jag redan), så ska köpa någon billig tunn flis att ha i, annars är jag redo för vinter!! Kommer bo i denna med luvan uppfälld, mina senaste vinterjackor har inte ens haft en luva så detta blir lyx. Från Lipsy!

Likes

Comments

SÅ fina och välgjorda texter och videos, old but gold. Får sommarpepp deluxe av första låten, men känner mig ändå inte deppig av att se den nu under vintern. Får typ hopp om livet, kärlek och allt där till. Frank är nog min inofficiella depp låt, så sjukt fin, vill bara gråta så fort jag hör den. Så meningsfull text.

Likes

Comments

I know I know inget att hypea över bara en siffra och skäms över hur mycket jag nämner den nu men this will be the last time okej good :) :) :). Kände mig mogen när jag satte ihop detta kollage lol, men omg vet ni hur mycket dedär glasen kostar??? 15 kr styck. Vet att man kan satsa högre och typ önska sig fina glas men känner att jag är en klumpig person och jag kommer ha sönder många glas inom de kommande 10 åren så why not satsa på lite finare då kanske? Vi kör Ikea tills dess heh. Och åh högtalaren, alldeles för dyr men alldeles underbar skulle passa så satans bra i mitt rum och älskar bra ljud (vet att pappa också gör det så man kan ju hoppas han tycker det känns värt). Läppstift vill jag verkligen ha flera av och har spanat in Creame D'Nude från Mac och tycker det verkar som the perfect nude för mig. Skorna omg vill ha båda SÅ GÄRNA. Klackarna är ULTIMATA, storlek 39 om någon känner för o skämma bort mig <3 <3 <3

Shoutout till den som räknar gångerna jag skrev omg i denna text lol.​ 

Likes

Comments