Header

Har alltså jobbat tre dagar denna vecka och är otroligt tacksam över "helg". Hur ska jag klara av ett åtta till fem jobb fem dagar i veckan? Aja det tas då. Idag firar vi med vin till maten och troligtvis en AW på stan. Morgondagen bjuder möjligtvis på fest och helgen bjuder på sommarstuga + vänner + god mat + planering av framtiden. Lycklig individ!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är en av jackorna jag köpte igår! 25 kronor för denna. <3 Hade dock typ en precis likadan hemma så slet sönder denna lite för o få till en annan look. Nöjd! Funderar på att matcha denna med något snyggt till imorgon, sugen på att dra in till stan och ta ett glas vin. Torsdag ändå.

Likes

Comments

Vaknade 04:46 idag (alltid nojig över att försova mig), var på jobbet 06:24 och jobbade till 13.30. Efter ett tidigt morgonpass unnade jag mig med lite secondhandshopping på vägen hem, fyndade en del faktiskt! Längesedan jag var där & nu fick jag med mig två jackor, en snygg jeanskjol och denna härliga collegetröja hem, allt för 83 kronor! Älskar <3

Nu ska jag storstäda huset och tvätta, glömt att man måste göra det när man är ensam hemma. Att fixa middag/lunch är ett projekt också. 

Likes

Comments

Sandalerna överst är jag så chockad över att jag verkligen gillar. Mamma har haft sånna i olika färger i hela mitt liv och har verkligen aldrig funnit dom snygga. Men nu typ måste jag ha ett vitt par att matcha med en knallröd jumpsuit ute på stan. Att man kan ändra åsikter ändå, guldvärt!

Känner att jag låter mina fötter andas alldeles för lite. Strumpor på så fort jag vaknar och lämnar jag huset trycker jag ner dem i några av mina sneakers. Har samma skor året runt, inte haft sandaler eller ballerinaskor på kanske fyra fem år. Trist!! Känner verkligen för att bryta den trenden nu, och måste verkligen up my shoegame inför hösten då jag kommer vistas på ett kontor fem av sju dagar i veckan. Dessa ovan är ju i alla fall lite mer buissiness än Converse!

Likes

Comments

Passade på att utnyttja skrivaren lite och skrev ut lite bilder från Pinterest istället för att bara länka bilderna därifrån. Lite mer äkta feeling + kreativt för mig! Älskar att klippa och klistra, funderar på att köpa en korktavla och pinna upp lite grejer eller en stor blanksidig bok och bara kladda.

Länkar för enkelhets skull min Pinterest istället för att länka varenda bild, jag själv brukar bli galen på källlösa bilder, kan få dille på en tröja från en bild etc och har man ingen källa på bilden > nästintill omöjligt att hitta tröjan > uppgiven Anna. Så här hittar ni allt ovan. <3

Likes

Comments

Har tänkt "imorgon ska jag börja blogga" typ ända sen jag slutade någon gång i mars, men trots många försök att få start på allt tog det aldrig fart. Så, raderade allt och startade om. Det känns lättare att börja när det inte finns massa redan påbörjade trådar. Så en helt ny, tom start känns fett bra. Vi kör!!

Likes

Comments