Hej babes!
Idag är jag på extra bra humör, tog en välförtjänt sovmorgon (oops) och har nu spikat datum&klockslag för min slutgiltiga intervju med AuPairinAmerica! Sen är det bara jakten på en bra familj som gäller! Känns så sjukt att det verkligen börjar närma sig nu. Har hållit på med min ansökan i över ett halvår, har verkligen räknat dagarna haha.


Likes

Comments

Nu går denna tjej& sover, inte för att jag är speciellt trött (hade bara ett prov+sov 2 timmar på dagen) utan för att jag helt enkelt inte har nåt annat att göra. Älskar verkligen provveckor, knappt i skolan alls och inga läxor heller. Godnatt.

Likes

Comments

Riktigt seriöst nu... handen på hjärtat. Finns det någon i Vasa med omnejd som har missat Magokoros sushi? Fan va gott. Äter här typ varje vecka. Så värt det.

Likes

Comments

Tjo vänner. Är inne i en intensiv period just nu, massor som ska göras, provvecka, lappar som ska hämtas och scannas, spring hos läkare, och mitt i allt detta ska jag skriva teoriprov.

Likes

Comments

Ville bara titta in&säga att ALLT FLYTER PÅ SÅ JÄVLA BRA JUST NU. Är allt mer taggad för vad detta året har att ge. Vill bara att månaderna ska gå snabbtsnabbtsnabbt. Bara jag tänker på sommaren blir jag alldes nervöspirrig i magen. En skön känsla alltså. Gymmet flyter på, skolan går så bra som den nu kan gå, all min lön går direkt till ett sparkonto för det kommande året. Är otroligt lycklig. Kanske söker ett till jobb då jag fyllt 18, bara för att ;). Kram.

Flummigt inlägg jag vet... så som de ska va ;)

Likes

Comments

-Banan&spenat-smoothie är mitt favoritmellanmål atm
-Jag har blivit opererad en gång under mitt liv
-Jag skulle vilja skaffa ett till jobb, vill tjäna mer pengar !
-Jag äääälskar vinterväder men älskar sommaren.
-Jag ska bli moster för tredje gången och är så himla excited!
-Mina favoritserier är Modern family och New girl.

-På senare tid har jag blivit rätt så obrydd om det mesta, saker jag förr skulle ha tyckt var sjukt pinsamt rycker jag bara på axlarna åt nu
-Jag är feminist
-Om jag fick välja det själv, skulle jag vilja sova 12h varje natt
-Att bli 18 år känns otroligt roligt men samtidigt skrämmande

Likes

Comments

Helloo! Sjuuukt trött atm, städade långt in på natten igår nämligen. Skönt att få det undan dock. Ligger & chillar på jobbet nu, väntar tills klockan blir 17, hockey-time!

Likes

Comments

Hade såå trevligt igår, började med att åka in till stan för att sköta massa ärenden, sen köpte vi med oss sushi& for till Milla. Vi hämtade även McDonalds mat, en riktig matfest haha.

Sen for jag&Eva på Sport match, som gick riktigt bra ända fram till slutet då matchen vände till förlust för vår del. Börjar bli riktigt trött på att Sport förlorar hela tiden haha.

Seen var det dags för bio! Vi kollade komedin Why him? Och den var super! Jätterolig och älskade skådespelarna. Har varit en flitig biobesökare på senare tid haha. Puss!

Likes

Comments

Känns otroligt konstigt att skriva 2017 istället för 2016, men ack vad jag har längtat efter detta året. Äntligen blir jag myndig, och jag väntar med spänning på alla underbara saker som kommer att hända iår.

Idag steg jag upp ovanligt tidigt, 9:45 ringde väckarklockan, fick alltså "bara" ungefär 10 timmars sömn. Såå tog en powernap nyss. Kikar in här igen senare idag, vi hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments