​Nu är det äntligen fredag. Under veckan har jag haft mycket att göra, eftersom jag var hemma nästan hela förra veckan ligger jag väldigt mycket efter i skolan. Jag har varit väldigt dålig att uppdatera på bloggen under den här veckan, men ska bli bättre på de. Ikväll ska jag bara vara hemma, kolla film och bara ta det lugnt. 

Hoppas alla har en bra o mysig fredadskväll. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon, igår blev de inget blogginlägg. Jag vaknade klockan sju av att klockan ringde, gick ut och släppte ut hästarna då. sen käkade frukost. 

Nu ska jag vila tills jag ska på gymnastik klockan 10, där jag är hjälpledare. Kommer 1 längre inlägg senare idag. 

Likes

Comments

​Idag har jag varit i skolan, fredagar är alltid skönt. Då vi slutar 13.30, och har rätt chill lektioner 🙏🏼  I helgen har jag inte mycket planerat, rätt skönt faktist. Ikväll ska jag faktist bara vara hemma, kolla film och bara ta det lugnt. Imorgon vet jag heller inte riktigt, ska fixa stallet och rida. Hoppas alla haft en bra vecka och en grym helg. ❤️

Likes

Comments

Natten har inte varit den bästa, har legat och funderat mycket så har inte blivit så mycket sömn. Vaknade av att de var jätte kallt i mitt rum och var förkyld, så blir hemma idag för mig.

Har sjukt mycket att göra klart i Svenska för vi har redovisning imorgon, så måste fixa klart de,  Kommer ett till inlägg senare idag

Ha en bra torsdag :)

Likes

Comments

Chaplin, f.01 efter Tip-top och Creta

Chaplin är ett svenskt halvblod och min sen sedan ett år tillbaka. Han kommer från början från Skåne. Innan vi köpte Chaplin red jag honom, under en period. Han är just nu under igång sättning, vilket funkar väldigt bra både han och jag tycker att det är roligt att komma igång igen. Anledningen till att han har stått, är för att han gjort en stor operation, han fick tarmvred och behövde göra en buköppning. Vi var väldigt oroliga att han inte skulle klara sig, och fick stå på Ulltuna i Uppsala i 2 veckor. Men världens bästa häst, han klarade av operationen och all efterbehandling och mår mycket bra idag. Vi har hunnit varit på 2 dressyrträningar, den första var jag inte alls så nöjd efter, men man kan inte förvänta sig allt för mycket eftersom han stått så länge, och inte hade ridits så jätte länge. Men den senaste träningen, som var i torsdags gick super bra och jag är jätte nöjd. Så nu är det bara att träna vidare. För vi har så mycket mer att ge.

.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Eftersom jag aldrig har bloggat förr tänkte jag presentera mig själv lite kort. Jag är en 15 årig tjej som bor i Alunda, utanför Uppsala. Går sista året på grundskolan. I min blogg kommer jag dela med mig om min vardag, de kommer handla till viss del om hästar. Hoppas ni gillar det.

Likes

Comments