Detta är vad jag har gjort det senaste❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Visst är min katt söt? #skrytextra

Ett tag sen allt. Vet att typ ingen läser detta men det är kul att skriva av sig ändå. Vecka 7 börjar nå sitt slut och snart blir det skola igen. Jag har varit borta i ca 2 veckor i fjällen (Idre fjäll &Kläppen) och kom hem i torsdags. Igår spenderade jag dagen med att plugga ikapp, ligger lite efter 😣 och senare på eftermiddagen åkte jag till ett lan. Du vet ett sånt lan man sitter och spelar på? Ett sånt var jag på! Haha men det var inte jag som spelade. Jag testade faktiskt att spela battlefront (tror jag det heter) och jag vann mot min kompis Karin! 🏆

Senare på kvällen lyssnade vi på prästen (detta var ett kristet lan-läger) när vi hade en andakt. I slutet av andakten så kunde man få gå om man ville men jag och typ sju pers till stannade kvar och fortsatte. Vi bad, sjöng lite låtar och hade lite förbön. Mina ögon började tåras lite under andakten och folk kom och tröstade mig. Jag förstod inte varför för det kändes så skönt att bara låta ett par tårar rinna. Det här med respekt under andakter har jag börjat tänka på mer. Att folk har så lite respekt att dom börjar prata under andakter förstår jag mig inte på. Dem kunde ha gått därifrån.. ÅHH jag blir så irriterad. 😠 Vi spelade lite och kollade på film (Pitch perfect) och snackade.

Min vän hon började para ihop lite folk tillsammans med hennes kille och det har hon gjort ett tag. För längesen parade hon ihop Karin med en kille och jag vet inte vad jag tänker om det. Visst är det väl roligt i stunden men jag tycker synd om Karin för hon snackar inte ens med snubben. Aja jag vet inte, jag ska inte lägga min näsa i blöt. MEN, hon försökte para ihop mig med den här nya killen eller asså det var första gången jag träffade han och jag vet inte. Visst killen är väl trevlig men inte alls min typ efter vad jag hörde att dom snacka om. Jag är mer den personen som lyssnar, respekterar och följer lagar & regler. Pappas lilla flicka typ. Den här killen verkade dricka (vilket jag inte gör) och han verkar nyttja tobak. Typ det som jag är emot. Man ska inte döma boken pga omslaget. Jag vet inte..

Jag har sökt gymnasium! Jag sökte Samhäll Samhäll som första och Natur som andra på samma gymnasium. Jag tänker att det är en bra grund sen kan jag syssla med lite av det jag vill. Kan ta kurser till något annat senare om jag vill bli florist eller något liknande. Det är inte försent😉 . Jag vet att jag kommer in på dom betygen jag har men det svåra är att hålla uppe dom. Jag hoppas att jag höjs i teknik iaf för där har jag D. Jag säger inte att D inte är bra men mitt mål är att inte ha högre än D. Jag har bara D i teknik.

Detta blev ett långt inlägg. Jaja hejdå! Sköt om dig!❤

Likes

Comments

Ja, god jul! Det är ju faktiskt jul nu. Jag har ju inte lagt ut något på ett väldigt långt tag haha, men tänkte att jag skulle göra det nu. Eller i alla fall i dag. Jajaja.. Bilden tog jag för ungefär sex veckor sen, när det fanns snö ute. Nu ska jag ta bort mitt smink för att sedan göra om det i morgon bitti! Godnatt! <3

Likes

Comments

Hej!! Jag vill bara säga att jag praktiserar denna veckan innan lovet! Ha det bra<3

Likes

Comments

​Hej! Lite bilder jag tog typ nyss. Funderar på att lägga upp dem på Facebook. Vad tycker du? <3 

Likes

Comments

När man hör om det hela tiden. "Åh sånna försöker bara få uppmärksamhet genom att få andra att tycka synd om dem" eller "varför äter du inte? harru anorexia eller?". Jag fattar verkligen inte mänskligheten.. Jag tänkte i alla fall dela med mig av min ätstörning, som jag har haft och har.

Jag har egentligen i ungefär hela min barndom vetat att jag var överviktig. Att jag åt för mycket godis och glass. Men jag tyckte det var så gott så jag brydde mig inte. Vi har aldrig haft någon fungerande våg hemma hos mig heller.

I omklädningsrummet jämförde jag mig alltid. Sommaren efter femman hände det något som sänkte mitt självförtroende något enormt. Men i ungefär mitten av sexan fick jag nog. >NEJ. Jag vill inte bli behandlad på ett annat sätt. Jag vill inte få hjälp av min vän, när vi körde jage på rasterna mer<.
Så jag började sluta äta vanlig mat. Godis o sånt fortsatte jag på helgerna med, skippade någon gång ibland me
n jag drog ner på vanlig mat. Min kompis pappa sa att jag hade blivit smalare (har känt han hela mitt liv, han är opassande och kan slänga ur sig hyfsat mycket skit). Mamma såg att jag började gå ner i vikt och undrade om jag åt ordentligt. Sommaren 2014 åkte jag och min familj till Israel. Men eftersom jag såg mig själv som stor så täckte jag alltid magen när vi bada. När vi shoppa så köpte jag magtröjor även om jag skämdes över min mage. Men jag bar dem. Mamma o min lilla syster tyckte jag va jättefin. Men jag såg inte det. Min lilla syster var även avundsjuk på mitt utseende då fick jag veta. Att jag va "smal". Men jag fortsatte äta dåligt även där borta vid Medelhavet.
När vi kom hem började jag sjuan. Wow sjuan. Jag skämdes fortfarande över mitt utseende och över min kropp. Men under höstterminen fick jag höra att jag va snygg, att jag hade förändrats och under en festival kom en kille fram till mig och bah "Anna, vad har hänt? Du ser helt annorlunda ut". Jag tog inte det som en komplimang och bah "vadå då?" och typ skrattade åt det.

Under vårterminen hängde jag ofta med denna tjejen som avskydde skolan. >Den är till för killarna< fick jag intrycket av henne. Hon var uppmärksamhets kåt typ. Hon var centrumet enligt hon själv. Vi kallar henne för Linda.
Jag fortsatte i alla fall att dra ner på maten. Ibland åt jag inte ens mat på dagarna utan bara låg framför datan och intalade mig >det är för en bra sak< när jag egentligen bara ville äta.
Denna
killen då sa till Hannas (hon heter inte det) vän att jag va snygg. Då blev Linda avundsjuk på något sätt. Hon gillade verkligen inte att jag fick mer uppmärksamhet av denna killen för hon ville ha uppmärksamheten av honom. (Jag visste inte att han tyckte att jag va snygg, fick reda på det ett år efter typ). När jag fråga var han var en gång (eftersom han var den enda som saknades i början av den första lektionen) fråga hon varför jag brydde mig. Han blev i alla fall tillsammans med en annan så that love story ended före den ens började.
Jag började i alla fall på en ny skola i åttan. I Göteborg. Då började jag jämföra mig ännu mer eftersom alla är smala i den klassen jag går nu. Men jag slutade att dra ner på maten utan åt mer. När jag skulle gå till skolsköterskan var jag nästan underviktig (vilket jag inte förstår att jag var) och när min kompis klagar hela tiden på att hon är tjock och hon räknade kalorier ett tag till och med blev jag sur varje gång. Jag höll inne det några gånger men andra gånger sa jag mina åsikter att hon var perfekt osv. Hon slutade bry sig. Men jag började bry mig mer.

​​Jag åt inte mycket. Ibland äter jag mer och ibland äter jag mindre. Varför? För att jag inte kan kontrollera det. Om jag äter glass äter jag mindre mat nästa dag. Har jag problem? Kanske. Men jag orkar inte bry mig och jag vill passa in. Om jag inte passar in, passerar jag och det vill jag inte. Jag vill inte stå där när hela min klass går i sport och inte jag. 

Vet inte vad jag ville få ut med detta blogg inlägget. Jag söker inte empati. Jag tror du slösade tid på att läsa det. Förlåt. Såg att Ida Warg hade lagt ut en video om sin ätstörning hon hade och jag vill bara dela med mig om min någonstans för ingen vet om den. 

Dagens låt: 

One of us - Rebel, Allie Crystal 

Jag tog bilden i dag den 9 Oktober 2016.

Likes

Comments

Hörni, jag mår inte bra :-(

Jag vet inte varför men i dag har dagen känts kaos. Jag har inte varit glad på hela dagen typ, mina vänner ville inte äta i bamba så jag fick gå med några i min parallellklass som ignorerade mig ungefär hela tiden. Jag vet inte vad det är som får mig att känna så här. Allt är skit :-(
Tog bilden i dag alldeles vid skolan, laddade upp den på insta - franssonanna

Jag mår inte bra, vad är det som gör att jag mår så här??

Likes

Comments


Ensam i flocken efter att de andra dog. Nu bor Pytte-Maja som min lillasyster kallar henne. Visst är hon söt? Jag är så glad för nu har jag en till modell i min samling. 

Dagens låt: 

Awesome God - Michael W. Smith

Tack o hej för mig :*

Likes

Comments


Skola skola skola. Allt handlar om skolan. Betygen. Allt handlar om betygen..

Jag är så trött att allt är ett kretslopp. Man föds, går till dagis och sedan skolan. Efter grundskolan blir det gymnasiet som påverkar din framtid och därefter blir det jobb eller universitet. Sen får man jobba hela sitt liv och man kanske hittar kärleken. Sen dör omgivningen och tillsist du själv.


Jag år så trött på skolan, det är vad jag ville få fram med denna texten. Jag går i 9:an nu och om mindre än ett halvår ska jag ha bestämt min framtid. Jag orkar inte.


Sen vill jag bara säga att jag har haft en fantastisk sommar. Jag har campat på Hönö, varit en vecka på High Chaparral med min vän och dansat med det kristna "rock bandet" Youngsters/Barn-oas.
Jag är så nöjd med min sommar att jag vill att den ska fortsätta. Jag vill inte gå tillbaka till det vanliga livet och heller inte till verkligheten då man måste gå till den obligatoriska skolan som tar upp en stor del av veckan och som kräver att jag ska begränsa mina aktiviteter.

Alldeles i slutet på sommarlovet fick min familj två katter, Ulla och Berit. Jag vet att vi/jag är wannabe Helen men jag håller med henne. Det är gulligt med gammaldags namn men vi har haft det före henne. Signe hade vi på en kanin.
Blir så trött när jag försökte bevisa någonting nyss.

Sen så har våran katt Kitty (typ våran tredje katt som heter Kitty) fått en liten sötnos som min lillasyster kallar för Pytte-Maja. Fy va gulligt namn, PYTTE-MAJA.

Liten life update.

Dagens låt:

Mary, did you know? - Jordan Smith

Tack för att du läste allt detta, adiós amigo.


Likes

Comments

​Det ska stå såg där det står säger! Hahah min vän tyckte att en kille såg ledsen ut så hon såg glad ut. Fy va elakt egentligen men aja. Bara jag som inte vågar lägga upp så mycket som jag vill på min story? Jag vet inte varför men jag har så många så jag vågar inte plötsligt. (Många och många, typ 70 pers).

Förlåt för den dåliga uppdateringen här! Verkligen ledsen.

Hoppas ni mår bra, så hörs vi. Ciao :*

Likes

Comments