Är de någonsin fel med pannkakor? Det tycker inte mina barn iaf. Dom tycker att de och köttbullar med makaroner är den godaste maten i världen.

Har ni några goda maträtter som förekommer ofta hemma hos er?

Ikväll är vi ensamma hemma, pappan i huset är iväg med några gamla vänner och släpper loss lite, skönt!
Jag var iväg i tisdes med lite middag vin och bio! Det krävs inte så mycket för att man ska få laddat sina batterier på nytt ❤️

Haft massor att göra nu denna veckan, varje dag något uppbokat känns det som, så ska bli skönt med lite helg och lite "ledighet"

Tiden går annars i super fart, snart är det skolstart för barnen och Elias börjar 1 klass med allt vad de innebär 😱 tycker inte att jag är redo för det egentligen men har väl inte så mycket val... 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 6 Readers

Likes

Comments

Känslan utav att vara otillräcklig...


Nu krånglar förskoleplatsen för oss..
Har haft, har fortfarande barnen på samma förskola. Sonen har ju dock början skolan nu, men mellan tösen är kvar, nu är risken väldigt stor att vi inte får in lillasyster på samma ställe utan får lära känna ett nytt ställe.

Alltså att jag då kommer ha barn på 3 olika ställen, 3 olika lämningar 3 olika hämtningar och 3 olika platser. VILKET ÄR HELT JÄVLA GALET!!

Jag vet inte hur jag ska göra, vad ska jag göra?!
Ska jag flytta mellan tösen nu ca 2 år innan hon ska byta igen och börja förskoleklass bara för att ha dom på samma ställe? Ska jag rubba hela hennes värld med nya vänner nya fröknar nytt ställe bara för att jag ska ha lättare vid hämtningar och lämningar?!

Hur jag än vrider på det så blir allt fel.. Vet inte vad jag ska göra, blir knäpp, sitter bara och gråter..

Har redan nu så dåligt samvete för vem som ska vara längst på förskolan eller fritids.. Ska jag ha 3 ställen att hämta på, då innebär de att den 3 stackaren får vara kvar på fritids eller förskolan 1 timme mer än dom andra. Bara för att jag aka hinna dit, hämta ingen, höra ifall det varit något, samla ihop allt och sen köra till nästa ställe och göra samma sak och sen till det tredje stället..

Jag vill inte, jag kan inte de.. detta kommer förstöra mig..

Hade kunnat skola in Lina på det tredje stället för att sen skola om henne när där är plats där vi vill vara men då har ju hon redan hunnit finna sin plats på de nya, och då måste jag rucka hela det för henne istället...

Hur jag än gör blir det fel!! 😭

FAAAAN!!

#föräldraledig #förskola #skola #fåihopdet #ångest #dåligtsamvete #3barnsförälder #fan #3ställen

  • 12 Readers

Likes

Comments

När man sitter själv så tänker man också en massa extra...

Har fått höra några gånger nu på sista tiden att, med mina egna ord då, jag älskar för mycket. Att folk jag bryr mig om inte vågar vara öppna och ärliga mot mig för dom är rädda för att göra mig besviken, eller för att få höra dömande ord ifrån mig eller bara få "blicken utav besvikelse" ifrån mig.

Jag förstår inte, vad gör jag för fel alltid.. Älskar för mycket - folk, vänner, familj, är rädda för mig och därför väljer att inget berätta eller älska för lite och så blir allt fel på de viset med.

Jag är en sån person som alltid satt mina nära och kära framför mig själv, och verkligen trott att mina nära och kära ska ha känt sig trygga med att dela sina liv med mig, deras kriser deras svårigheter deras lycka.. Men nej.. visar sig att dom istället är rädda.

Jag vill vill sluta! Jag vill vara den som man vågar ringa mitt i natten för något är fel! Jag säger de hela tiden, jag finns alltid tillgänglig men det är aldrig tillräckligt.

Känner nu, som 3 barns mamma att jag måste göra något åt det, jag måste fixa mig och mitt beteende så mina barn inte växer upp med samma rädsla, och inte ha mod att berätta när något är fel, mitt problem är ju dock att jag inte vet vad jag gör för fel...?!

Vad gör jag?! Ska jag sluta bry mig om alla andra?! Ska jag sluta finnas där?! Vad ska jag göra... 😶

  • 14 Readers

Likes

Comments

Jag vet inte med er men antar att ni kvinnor - tjejer - flickor någon gång känt att ni inte ser ut som alla andra och därför ej varit bra nog.
Så har jag iaf känt det ofta under mina 28 levnadsår.

Kändisar som fått barn och sen direkt kommer tillbax till drömkroppen eller alla modeller som också ser så bra ut efter barnafödandet.

Jag har i princip alltid känt att jag ej kan visa mig ute för jag har min hängiga mage och tuttarna sitter inte där dom sitter på alla andra. Håret är inte tjockt och glansigt och kläderna är inte de dyraste, men vet ni vad?!

Jag har 3 barn, min kropp har burit och skapat 3 liv, mina tuttar har gett mat till 3 fantastiska barn, man kan säga att jag offrat min kropp för att få mina 3 fantastiska barn. Och jag ångrar inget alls, tvärt om, jag hade kunnat offra min kropp igen !!


Idag bryr jag mig fortfarande om hur jag ser ut, men insikten har också kommit att jag borde inte bry mig om vad alla andra tycker eller tänker. Jag har en man som älskar mig precis som jag är, jag har mina barn som ser upp till mig och tar efter mig och mina funderingar.

Men framför allt, jag har mig själv! Jag är frisk och jag mår bra, jag har möjligheten att gå upp på morgonen och leva, varför ska jag bry mig om vad alla andra tycker är rätt och fel?!

Livet är kort! Lev det väl, och ångra inget! ❤️

#kvällsinsikten
#kroppsideal #sjuksynpåsigsjälv
#levlivetleende
#kärlek #livet #kändisar #kändis #kroppenmin #världssyn #kvinna #insikt #funderingar #fuckidealet

  • 29 Readers

Likes

Comments

Denna middagen är inte så fin att se på men smakar väldigt gott och mättar bra!! Och framför allt den går snabbt att göra!!

Det är 1 packet bacon som jag skör i småbitar och steker upp först.

Blandar 3 ägg
Ca 2dl grädde
Ca 1 matsked fiberhusk

Som jag sen häller över baconen på stekpannan där de toppas med en massa god ost och salt och peppar.

Sen får de gotta till sig på pannan tills de får en fin färg på bägge sidor.

Serveras med en god sallad för den som orkar göra de, jag gjorde inte idag då jag är ensam med 3 små huliganer hela dagen, men de är som sagt väldigt gott till !

#lchf #lchfinriktadmat #lchfsomlivsstil #lchfrecept #lchfmamma #lchfförvaraktigviktminskning

  • 30 Readers

Likes

Comments

Jag kanske är sen på denna grejen men herregud vad smart!!

Dessa skruvar på skedarna på sån squeeze mat och frukt är ju suverän!

Jag som ibland är ganska spontan vill ha snabb och enkel mat med mig till alla i skogen ochvar jag än åker så denna är kanon för min lilla tjej på 8 månader.

Skeden funkar dock bara till de maträtterna utan bitar i så innan 6 månader och ner går kanon!

Rekommenderas starkt!!

Jag köpte skedarna på citygross, 3 stycken för 140kr har jag för mig, men så värt det!!

Utflykterna är räddade! 👌🏻👌🏻

#semper #nestle #citygross #barnmat #barnskedar #perfekttillutflyckter #spagettibolognese #sempervälling #frukt #tips #trebarnsmamma

Likes

Comments

Dagens middag blev lite ihop plock - alltså världens bästa mat!

Lite köttfärs gratäng med bacon tomat svamp och ost ! 👌🏻

-Recept-

1 lök
Ca 800g köttfärs
1 packet bacon
1/2 packet Philadelphia ost
Ca 2 dl Créme fraiche
2 st Tomat
4 st Svamp
3 dl Riven ost
1/2 packet Tackokrydda

Bre på Philadelphia osten på botten utav formen lägg på ett bra lager. Där efter häller du på créme fraichen ovanpå.

Stek köttfärsen och löken en stund innan du lägger de över osten och cremefraichen. Därefter Delar du baconet i småbitar, steker de gyllenbrunt och sen på med de på köttfärsen.
Tackokrydda - svamp - tomat och sen en massa ost över det hela och sen in i ugnen i ca 25-30 min på 160grsder ( varmlufts ugn )


Till detta har jag rättika ( resten utav familjen har vanlig potatis) lite kokta grönsaker och lite extra cremefraiche sidan om som sås 👌🏻👌🏻

Så gott verkligen!!
#lchf #lchfinriktadmat #lchfsomlivsstil #lchfmamma #middagstips #lchfrecept

  • 33 Readers

Likes

Comments

Hej alla!
Jag har haft en ganska duktig frånvaro här, har haft mycket i livet som hänt på en gång.
Jobbar mig uppåt för varje dag, hoppas kunna komma igång med allt igen då detta är skit jobbigt.

Men för mer info eller tidsbokning så finns jag fortfarande på blandannat
Facebook - Anna B Andersen
Instagram - EliasSofia89
#annabandersen

Likes

Comments

  • 79 Readers

Likes

Comments