Efter 15 timmars körande fördelat på två dagar har jag och Hanna anlänt till Namsos i Norge. Körningen gick helt smärtfritt. Vi hyr en ovanvåning hos en privatperson. Det är helt avskilt och innehåller allt. Så skönt. Jag ska praktisera i hemtjänsten här och idag vart jag och kollade runt och fick mycket information. Norskan känns svår men hyfsat överkomlig. Vädret för tillfället är katastrof, närmare storm skulle jag vilja säga. Till helgen ska det vara fint väder och då ska vi ut och vandra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur härligt är det inte nu när hösten börjar komma? Skulle nog vilja säga att hösten är en av mina favoritårstid. Dock tycket jag att alla är charmiga på sitt sätt. Den sista veckan har börjat kännas som höst för i september var det finare väder och det är först nu som höstjackan åker på. Eftersom denna höst kommer att spenderas i Norge där det oftast är snö vill jag ha ut så mycket av allt här hemma innan. Detta resulterar att jag är ute och går hela tiden, för vad är skönare än en powerwalk ute i skogen med solsken, fågelkvitter och orangea löv?


Likes

Comments

Contains affiliate links

Någonting som jag verkligen inte kan få nog av är marmor, den dagen som jag flyttar hemifrån ska nästan allt i min lägenhet bestå av marmor. Det är så snyggt och stilrent, inger även en känsla av lyx. min favorit ovan är klockan. Tänk den på en helt vitt vägg.

Likes

Comments

Sedan i våras har jag och en klasskompis spånat på om det varit möjligt att åka till Norge och göra vår praktik. Det var så många olika saker som skulle klaffa, byte av praktikperioder, boende, få praktikplats i Norge och rent ekonomiskt med stipendier. När vi började denna terminen var det väldigt ont om tid då vi ska iväg i mitten av oktober. Hör och häpna så löste sig allting. Den 13 oktober åker vi upp till Namsos för att göra 6 veckors praktik. Jag hos en kommunsjuksköterska, Hanna på kirurgen. Vi planerar för hurtigrutten och vandring. Har inköpt riktiga vandringsskor och ska köpa varma kläder. Om 4 veckor så bär det av


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Senaste tiden har jag arbetat, ungefärligt dygnet runt känns det som. Har som sagt en del resor inplanerade närmsta tiden. Då tycker jag det är ännu roligare att jobba när man har ett mål. Sedan går resten av tiden åt till att ha tentaångest. Inte för att jag pluggar utan mer att bara tänka på att man ska plugga och att tentan är redan imorgon. Det får gå so det vill, klarar jag det blir jag överlycklig. Gör jag inte det så är det inte värre än att ha omtentamen om en månad. Borde egentligen plugga just nu men Instagram och Facebook är så mycket mer lockande. Tentan är som sagt imorgon middag så passar på att klämma in en Magnetröntgen på morgonen.

Likes

Comments