Igår kväll somnade jag i en solstol inne på torget i stan. Grease på storbild, med ett torg fullt av folk i blandade åldrar. Knoppade alltså en sväng på utomhusbion, i sällskap av Emma, Johanna och Daniel. Emellanåt känns det tufft att jobba sommartid, därför passade jag på att ta ledigt halva dagen idag och fortsätta min sömn - denna gången i en solstol på stranden. Kändes himla skönt att fånga lite D-vitamin när solen väl visade sig. I morgon blir ingen stranddag, men jag hoppas solen visar sig ändå. Utomhuscup nere i Ängelholm väntar och då är sol mycket bättre än regn. Hejhopp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag hämtades vår nya katt hem, lilla Astrid. Förhoppningsvis blir hon och Sivan ett bra team framöver.

Likes

Comments

Tittade till svampen så inte turisterna tar med den hem. Gick hack i häl på mamma, njöt av kvällssolen som tittade fram.

Likes

Comments

"Paus en timma", var det en gång en man som sa till mig. Min paus härifrån blev dock många fler timmar än bara en denna gång. Mer än halva sommaren har passerat och något vidare strandväder har det dessvärre inte varit. Det ena jobbpasset har bytt av det andra, men samtidigt försöker jag nyttja dagarna så gott jag kan. Jobb blir ju min vardag nu, när jag äntligen är klar med skolan. Många frågar hur det känns, beskriver det som lite skräckblandad förtjusning. Men ska samtidigt bli fantastiskt kul, att få testa teorin i praktiken. Nog tjötat, ville mest kika in och säga att jag lever.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag plockat gubbar i Morup, för att sedan äta upp hälften. Nu några rader ur "Avdelning 73" innan ögonen slocknar. Natti!

Likes

Comments

Någon vänlig själ där ute som har tips på bra redigeringsprogram? Något där skärpan blir sig lik originalet...

Likes

Comments


Better Blogging Nouw