Pluggat hela dagen. Tända ljus, härlig musik och en spinnande katt bredvid. Gick ganska smärtfritt faktiskt.

Likes

Comments

Hittade denna i gömmorna. Liten och charmig redan då. Lilla plutten är inte så liten längre, men fortfarande lika omtyckt av alla.

Likes

Comments

Är det verkligen en vecka sedan jag skrev sist? Förstår inte vart tiden tar vägen, hinner inte alls med. Har tydligen haft annat för mig. Skolbloggen tar tid, den gör den. Utöver den ska det läsas böcker och skrivas paper, medverkas på föreläsningar och likaså workshops. Längesen vi hade såhär mycket i skolan. Var på studiebesök i Göteborg idag, en heldag med massor av intryck från olika museum. Hyfsat roligt ändå, mindre roligt för hjärnan och kroppen. Utöver allt som har med skolan att göra försöker jag njuta av vardagen. Hösten är här och jag vill ha fler höstpromenader. I morgon är det helg igen, kanske hinner jag med en eller två då. Gäller ju att passa på innan löven trillat av träden, för sen blir allt grått och tråkigt.

Likes

Comments

Fredag, äntligen fredag. Har hunnit städa huset, besöka charmtrollet ovan samt umgås en sväng med syster yster. Ikväll ska jag passa Ebba, Gustaf och Hollie, härlig fredag ändå måste jag ändå säga. Riktigt höstväder dessutom, perfekt att mysa i soffan framför tvn. Ta hand om er! ♡

Likes

Comments

Ingen bra dag idag. Flydde till stranden så fort jag lämnat väskan innanför ytterdörren. Andades luft, bra luft. Rensade tankarna, njöt av värmen i ansiktet ett tag. Hösten är bra vacker, så är det bara. Såg sen premiären av Wahlgrens värld, fantastiskt roligt. Skrattade ikapp med mamma i soffan, himla skönt.

Likes

Comments

Perfekt höstväder idag. Perfekt för en promenad. Har vart i skolan hela dagen, slutade egentligen tre men sitter fortfarande kvar. Tänkte
det var lika bra att ta tag i allt, som jag länge skjutit framför mig. Ut kommer jag en annan gång. Strax klar, så ska ta nästa tåg hem.

Likes

Comments

En söndag i lugnets tecken. Sällskapade mamma en sväng till stan, knåpade sedan ihop en fotobok från helgens dop. Fantastiskt kul med minnen på bild, längtar tills den kommer. Ikväll lägger jag fötterna på kudden och kollar en sväng på Wallander, laddar inför morgondagens föreläsningar. Kramar!

Likes

Comments

​Tilde Wiwi Hall. Nu är hon döpt, kusin vitamin men även gudbarn. Så himla roligt! ♡

Likes

Comments