View tracker

Denna donnan, bland det sötaste mina ögon sett. Fick lekt med henne en sväng häromdagen, när all ångest från skolan äntligen var inskickat och klart. Igår fick jag närvara på en förlovningsfest, sällan man får vara med om så mycket kärlek som då. Ska visa er lite bilder, lovar. Har så det räcker och blir över.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Shoppade en del julklappar med lillasyster innan idag, bockade av några på listan. Mindre än hälften kvar att köpa, känns himla skönt. Pluggade en sväng, gav upp och hängde sedan i soffan hemma hos henne. Stugan full av ungdomar, myskväll. Massor av kvällsfika med, vilket aldrig är fel. Dröm sött!

Likes

Comments

View tracker

Kändes som en ganska sömnlös natt inatt. Många tankar i huvudet, svårt att sluta fundera. Livet är inte lätt för alla, vissa människor lever i en grym värld. Har så svårt för att förstå varför man inte vill människan väl. Alla människor förtjänar att må bra, inte dåligt. Vi borde lyssna på varandra istället för att ignorera och trycka ner. Förstår inte meningen med att hela tiden förstöra. Det lilla är värt så mycket, börja bry er. Som sagt, kan inte sluta tänka. Går in i en intensiv vecka, har ett stort arbete som ska lämnas in senast fredag. Ångesten kryper över öronen, känns som jag missuppfattat allt. Avrundade i alla fall söndagen med mindre ångest, julskyltning i stan tillsammans med mamma följt av besök hemma hos Tilde. Senare adventsmys hemma i soffan.

Likes

Comments

En frisk lördag förmiddag. Inga större planer för dagen, återstår att se vart dagen tar vägen.

Likes

Comments

Helg nu, äntligen. Har massor att göra men väljer att stänga av. Inleder helgen med en kväll hemma i soffan.

Likes

Comments

Skolan är igång igen, pang på. Spenderar eftermiddagen med några klasskompisar, jobbar på en uppgift vi fick av läraren.

Likes

Comments

Genomfört sista dagen på praktiken för den här terminen. Ruskigt vad tiden går undan! Var nästan så jag grät en skvätt på vägen hem, tråkigt att inte få träffa de härliga barnen mer. Men lite mer än ett halvår kvar, sen blir barnen vardag. I morgon återgår jag till skolbänken igen, till alla uppgifter, kollektivtrafik och till mina klasskamrater. Blir nog bra det också, när man väl fått bukt på vad som ska göras. Försökt skriva lite här och lite där under kvällen som går, men ska strax pausa för ett avsnitt av Dicte. En julclementin eller två på det, sen är jag mer än nöjd. Godkväll på er allesammans!

Likes

Comments

Letade julgranar. Skojar bara, diskuterade allt annat än världsproblem. Genom skog och strand. Bra start på söndagen som annars innehöll födelsedagskalas hos Tyra, följt av en tripp till Gekås. Fick med lite julklappar hem, en bra början på de få dagarna som är kvar innan jul.

Likes

Comments

Kapade en decimeter av håret i veckan, tyckte det var passande med lite nya hårprodukter då också.

Likes

Comments

Det finns mycket jag inte förstår mig på. Trots det har jag genomfört min sista VFU-dag idag, tre veckors VFU är numera avklarat. Sluppit både förkylningar och sjukdomar, skönt det. For till Halmstad med delar av familjen efter att jag slutat, var mest på jakt efter en ny plånbok men kom hem med en receptbok. For och tränade med Linda när jag kom hem igen, innan dagen avrundades i soffan hemma hos familjen Hermansson. Nu kallar sängen.

Likes

Comments