Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mindre bra dag idag, huvudvärk och grejer. Underkänd tenta med, dags att ta tag i livet. For till gymmet på vägen hem från skolan, sen om Tilde och väl hemma stod maten serverad på bordet. Tog en promenad efteråt med broder, sen ägnade jag resten av kvällen åt att färdigställa cv och personligt brev framför tvn. Kanske kan jag söka ett gäng jobb i morgon, håller hoppet uppe i alla fall. Får varva jobbsökandet med plugg och tv. Kram på er!

Likes

Comments

Bokade fem intervjuer till vårt examensarbete i morse, fick bockat av tre av dem i eftermiddags. När barnen slänger sig om halsen för att sedan fråga hur länge jag ska stanna, då vet man att man har gjort ett bra intryck från allra första början. Älskar komma tillbaka till jobbet, saknar det redan. Fick därefter sprungit två ärenden på stan, innan jag och Emma tog en välbehövlig promenad i skogen. Gott med frisk luft, det mår kroppen bra av. Avrundade kvällen i soffan framför Rebecka Martinsson, en dramaserie på tv4. Riktigt bra, den blir det fler avsnitt av. Hoppas allt är bra med er mina vänner, dröm sött.

Likes

Comments

Sällskapat en favorit hela dagen. Världens bästa lilla minimänniska. Promenerat och lekt. Nu myser vi framför tvn.

Likes

Comments

Rörigt huvud. Skolan funkade sådär idag, svårt att koncentrera mig. Körde om Tilde på vägen hem, alltid mysigt att träffa den glada filuren. Samlades sedan med laget på Hermans, där trerätters väntade för att fira avslutet på säsongen. Mycket trevligt, bra stämning. I morgon kommer Johanna hit, då ska jag jobba på koncentrationen. Ämnet i sig är spännande, svårt ibland att få huvudet att hänga med bara. Men det löser sig. Allt löser sig till sist.

Likes

Comments

Promenerade en sväng och insåg att vädret var kanon, så tog en runda till när jag ändå var i stan. Nu hem och nana.

Likes

Comments

Startade dagen med frukost på Stålboms. Perfekt uppladdning inför lite skrivarbete!

Likes

Comments

Avrundade kvällen hemma hos syrran. Lugn kväll, perfekt måndag.

Likes

Comments

Gatorna sopas, så sakteliga blir vi alla redo för våren. Vi rullar fram på gatorna, vi har turen att vara här. Grämer mig fortfarande åt olyckan igår, så tragiskt. Uppdaterat mig själv via internet hela dagen, hoppas inte den är någons fel. Tills vi får reda på svaret ska jag göra allt jag kan. För jag kan.

Likes

Comments