Det blev en dag på hemmaplan idag, bjöd in Johanna istället för att fara upp till Varberg. Vi fick skrivit på uppgiften tills vi inte förstod mer, då skickade vi in den och packade ihop för dagen. Dagen fortsatte aningen turbulent, Lovvan körde av vägen på grund av ishalka vilket resulterade i att pappa fick komma och hjälpa oss dra upp bilen med bussen. Livet på landet har sina fördelar, man löser problemen man stöter på ganska bra på egen hand. Hälsade på sjuklingen Tilde en sväng, sen däckade jag hemma i sängen i två timmar. Blev sedan bortbjuden på tacos borta i Långås, trevligt att avrunda dagen på så vis. I morgon väntar några (många) timmars skola uppe i Varberg, sen tänkte jag passa på att ta lite långhelg. Alldeles välbehövligt, tro mig.

Likes

Comments

Rensade huvudet i eftermiddags, en promenad längs stranden tillsammans med Em. Kom hem och fixade våffelfika.

Likes

Comments

På hemmaplan, samlade med vänner. Nu väntar ett nytt år med nya möjligheter.

Likes

Comments

Sista kvällen här uppe i norr, i morgon styr vi hemåt igen. Avslutade semestern med fondue uppe i toppstugan med hela familjen.

Likes

Comments

Idag var alla toppliftar stängda, vi fick nöja oss med de backar som gick att komma åt. Fick åkt bandvagn till baksidan, men även liftat med en skoter, vilket inte hör till vanligheterna.

Likes

Comments

Isiga backar och stängda liftar. Idag blev det inte mycket åkt på förmiddagen, heller inte under eftermiddagen. Visst har vi vart med om bättre skidåkning.

Likes

Comments

Deppigt att missa hemvändardagen. Inte varje juldag man spenderar utan sina vänner. Blir ingen utgång, utan ikväll sitter jag uppe i en stuga i fjällen med min familj. Konstigt, men blir nog bra det också. Frisk luft gör kroppen gott.

Likes

Comments

Det blev jul i även denna stugan. Kalkonmiddag, precis som vanligt.

Likes

Comments

En annorlunda julafton. Startade morgonen med två timmar skidåkning, sen gick vi hem och åt julfrukost med de andra. Dagen har gått i lugnets tecken, middagsvila på soffan och kortspel. Ikväll ska vi enligt familjetradition äta middag och dela ut lite klappar. God jul på er allesammans!

Likes

Comments