Säger ofta att jag inte hinner med, men det är verkligen en känsla jag burit med mig på sista tiden. Det ena jobbet avlöser det andra - är det inte barnpassning så är det fotojobb, sommarjobb eller något helt annat. Har fortfarande inte hunnit börja kika på bilderna som togs på bröllopet förra helgen, då tiden helt enkelt inte funnits till... Idag gjorde jag min sista dag på Pexymek, framöver blir det inget mer sommarjobb där. På måndag börjar det verkliga vuxenlivet och jag kommer inom en snar framtid, rutinmässigt, kliva in genom ytterdörren på Stafsinge Förskola. Nytt är bra, ska bli spännande med nya utmaningar. Men allra först väntar en helg med jobb, denna gången servering på ett lantligt bröllop under morgondagens lördag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mysiga promenader får jag aldrig nog av. Det lilla räcker, då är jag nöjd. For på roadtrip söderut härefter. Köpte fika och for hem igen.

Likes

Comments

Efter en hel dag på jobbet picknickade jag thaimat med Johanna och Emma nere i småbåtshamnen. Riktigt mysigt att få sitta där, andas frisk luft samtidigt som man byter ord och meningar med varandra. Tänk vilka fina vänner man hinner skaffa sig ändå, vänner livet ut. Och tänk vad mycket kul vi ska hitta på under tiden - livet har ju bara börjat. En kortare roadtrip på vägen hem resulterade i en väldigt tjusig solnedgång, kan knappt förstå att vi lever här. Förundras varje dag och önskar ibland att jag kunde fota med hjälp av ögonen. Finns otroligt mycket att se, tur livet bara har börjat.

Likes

Comments

Har haft fullt upp hela helgen, inte hunnit landa förrän först nu ikväll. Håkan i fredags, trevlig upplevelse i sällskap av flera tusen människor. Under lördagen fick jag äran att närvara under David och Ulles bröllop, där kameran fick jobba för fullt. Har massvis med bilder att gå igenom dagarna framöver, riktigt roligt! Ett gäng om dagen och albumet borde snart vara i sitt rätta skick. Avrundade lördagen med utgång, vilket vakterna tydligen inte tyckte var lämpligt. Men det var kul så länge det varade och i morse vaknade jag upp tidigare än vanligt en söndag. Spenderade förmiddagen i Tildes sällskap och efter lunchtid for jag till grannarna för att genomföra en syskonfotografering. Det finns mycket att lära, men kul är det. Klockan tickar och egentligen är det läggdags sedan ett tag tillbaka. Men bilder är roligt, så tänkte ägna några minuter till åt bröllopsbilderna innan jag släcker mina blå.

Likes

Comments

Likes

Comments

Gustav sken som en sol, femton år fyller man en gång och då är moppetiden äntligen kommen. Jag minns hur fri man kände sig, kunde köra vart man ville när som helst. Det enda som stoppade en var pengarna på kontot. Blev bjuden på en runda i det nya vrålåket, regn kommer han slippa - den lille lyxgrisen. Motorn gick varm där ett tag, många som ville både åka med och testa köra själva. Bredvid stod resten, njöt av en härlig sommarkväll.

Likes

Comments

Sista tiden av sommarlovet springer iväg. I söndags kväll satt jag på en stol inne på Hwitan och skrattade tills tårarna rann, i sällskap av mina bästa vänner. Innan dess hade jag ägnat helgen åt innebandy och barnpassning. Jag försöker hitta på saker hela tiden, variation är ju det allra bästa. Ikväll blev jag bjuden på kvällsmat hemma hos Em, efter att jag varit på möte inför helgens fotojobb samt storstädat min bil. Såg Sverige förlora matchen mot Italien, men fick åtminstone en trevlig kväll borta på Sandlyckeringen. I morgon blir en ny dag - återstår att se vad som blir av den.

Likes

Comments

Igår kväll somnade jag i en solstol inne på torget i stan. Grease på storbild, med ett torg fullt av folk i blandade åldrar. Knoppade alltså en sväng på utomhusbion, i sällskap av Emma, Johanna och Daniel. Emellanåt känns det tufft att jobba sommartid, därför passade jag på att ta ledigt halva dagen idag och fortsätta min sömn - denna gången i en solstol på stranden. Kändes himla skönt att fånga lite D-vitamin när solen väl visade sig. I morgon blir ingen stranddag, men jag hoppas solen visar sig ändå. Utomhuscup nere i Ängelholm väntar och då är sol mycket bättre än regn. Hejhopp!

Likes

Comments

Idag hämtades vår nya katt hem, lilla Astrid. Förhoppningsvis blir hon och Sivan ett bra team framöver.

Likes

Comments

Tittade till svampen så inte turisterna tar med den hem. Gick hack i häl på mamma, njöt av kvällssolen som tittade fram.

Likes

Comments