Emma åker till Kina på fredag. Firade en förtidig fettisdag igår, eftersom hon missar den riktiga i nästa vecka. Tycker det är jobbigt när alla inte befinner sig på hemmaplan, alltid tyckt. Brukar må sådär men förhoppningsvis går månaden fort, får försöka göra det bästa av situationen. Kan ju räkna ner dagarna, varje dag som går innebär en dag närmare Emmas hemkomst och min examen. Kan inte förstå vart den tiden tagit vägen, hundra dagar kvar av mina tre och ett halvt år på högskolan. Att jag ens skulle komma såhär långt, det trodde jag aldrig. Men snart är jag i mål, det med min flagga i topp.

Likes

Comments

En sväng upp i skogen med Lovisa och Milla. Massa kast med pinnar, men också massa tjöt. Utmärkt avslutning på dagen.

Likes

Comments

Dagarna springer förbi likt aldrig förr. Förstår inte, helgen försvann trots att jag knappt gjorde något. Myste framför tvn hemma i fredags, igår kväll stod mellomys på schemat. Idag har jag pluggat en sväng, bockat av några bockar på listan. Kvar är analysrapporten och tentapluggandet, men det tar vi tag i efter kvällsmat. Tacos på Sandlyckeringen, mumma! I morgon går vi in i fjärde veckan på praktiken, vilket betyder att halva perioden är avklarad.

Likes

Comments

Helgen kan komma nu. Spenderade en halvdan dag på praktiken, nästintill huvudvärk när jag gick därifrån - så rörigt. Plockade med Emma till gymmet, skönt och behövligt. Stannade sedan på kvällsmat och fika, glad att jag har henne. Tacksam också för den delen, även om det sällan märks. I morgon är det fredag, vilket också betyder tre veckors avklarad praktik. Tiden har gått fortare än jag föreställde mig. Ta hand om er, var rädda om varandra.

Likes

Comments

Havagård fick denna sköna böna på besök. Myspys.

Likes

Comments

Två timmar på vift. Vår i luften, sol och fågelkvitter. Fantastiskt väder, värt att vistas i.

Likes

Comments

Hade en kalasdag på praktiken, spenderade flera timmar utomhus och fick bidragit till barnens utveckling genom en QR-jakt ute på gården. Positiva erfarenheter jag tar med mig! När sju bra timmar passerat for jag till gymmet med lillasyster, gött att få röra lite på kroppen. Därefter väntade bowling och shuffleboard med laget. Effektiv dag, avrundar med film i sängen. Hoppas på en härlig dag i morgon, alla hjärtans dag. Då månar vi extra om nära och kära.

Likes

Comments

En härlig dag idag, lagom kallt och solsken. Gott med lite färg om kinderna.

Likes

Comments

Mellomys igår. Idag bäddar jag sängen, äter frukost länge, går i morgonrock och funderar över dagens planer. Kommer fram till noll, skönt.

Likes

Comments

Biodags en fredag. Jag och Emma. Väntat länge, förhoppningarna är höga.

Likes

Comments