Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Någon vänlig själ där ute som har tips på bra redigeringsprogram? Något där skärpan blir sig lik originalet...

Likes

Comments

Allting börjar sakta men säkert falla på plats. Känner mig glad igen, sista stressen från skolan börjar lägga sig. För att göra en lång historia kort fick vi i förra veckan slita oss gråhåriga när vi skrev om stora delar av vårt examensarbete. Men det var de värt, för godkända blev vi till sist. Nu har jag samlat alla betyg från skolan, vilket betyder att mina 3,5 år är över. Försöker fortfarande landa, längtar efter att bli jag igen. Vardagen med jobb ska kickas igång, men det först i morgon. Idag passade jag på att umgås med bästis hela dagen, fikade i spöregn och åkte en hel del bil. Mysig söndag, det lovar jag!

Likes

Comments

Jag må vara känslig, men det får man vara. Tårarna har runnit längs kinderna sen igår, när jag hittade Allan påkörd på vägen. Gör så ont att se hur saknad han är, speciellt av Sivan. Ont i själen, ont i hjärtat. "Bara en katt", det var han verkligen inte. Dessutom händer detta helt fel tidpunkt, alldeles fel.

Likes

Comments

Nu kan jag äntligen titulera mig som nyexaminerad förskollärare. 3,5 års tid är förbi och nya utmaningar väntar. Nyp mig.

Likes

Comments

Det blev ingen bra början på idag. Åkte till skolan, väl förberedd inför ventileringen. Satt med en klump i magen hela dagen. Mot slutet fick vi veta att vi blev godkända på seminariet, dessvärre blev resultatet av vårt egna arbete. Aldrig varit så ledsen på skolan som när jag åkte därifrån idag. I tio veckor har vi kämpat, tagit hjälp av vår handledare och skrivit ett examensarbete som både hon och vi tyckte var bra. Idag sågades arbetet totalt och enligt examinatorn behöver vi skriva om i princip hela arbetet då vi fått fel information av handledaren. Jag blir så ledsen, det borde inte få gå till på detta vis. Tio veckors bortkastad tid, känns det som för stunden. Finner knappt ord för hur besviken och ledsen jag blev. Tror knappast det hjälper att sova på saken, men i morgon är det dags att sätta fart igen. Skam den som ger sig! Fick åtminstone avrundat dagen på strandbaden med Em, välbehövligt kan jag lova er.

Likes

Comments

Tradition med frukostpicknick. Hela familjen på mini-äventyr.

Likes

Comments