Jag var med Sofia idag, Wöööw vilken surprise. Haha njaaa men en känd gammal kompis vid namn Amanda var jag med det var typ as länge sen jag träffa henne så det var fett kul, vi träffade några av hennes vänner på kvällen så det hände väl lite saker idag. Som vanligt skriver jag på kvällen så aa nu skriver jag godnatt. Bye bye!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haha aa hej igen! Jag har inte vart så duktig med att skriva här känner jag, funderar på att börja lite smått igen men alla mina få läsare är nog borta. Men jag kör lixom ändå, har inte hänt så mkt plockat svamp haha Wöööw Nä men det va gott men smutsigt haha nä men ska sova nu så hörs man imon kanske👌🏻bye bye

Likes

Comments

Hejsan svejsan ska lägga mig nu och gå upp klockan 6 smart Asså kommer att bli en kul och lång dag imorgon, vara skit trött och allt :)

Likes

Comments

Jaop en barnslig dag idag, var på Liseberg och åkte bara dem där barn karusellerna med syskonen men det var väldigt mysigt ändå allt gick såååå långsamt till och med köerna. Jaop på kvällen var jag med Johanna (som vanligt) men gick hem sent egentligen är detta en väldigt ointressant dag idag men hoppas detta gjorde er lite smartare så hörs/ses vi snart bye bye :)

Likes

Comments

hej hej! 

Det var ett tagsen nu, det e sommar men jag tror inte någon har missat det. Jag har varit värdigt upptagen nu de senaste tiden så det har inte blivit så mycket bloggande. Först och främst har jag blivit konfirmerad det var väldigt kul och vi var i Frankrike. Man träffade så härliga personer i taize som ligger i Frankrike, ska nog tillbaka dit nästa år. Jag har varit nyligen i Skarasommarland med Emma, jag hade tur och van första vinst på något sätt;). Jag har också varit med Johanna väldigt mycket men nu har hon varit i Grekland nu och kommer hem på söndag och vi funderar på att hitta på så mycket mer efter. Men detta var lite om mitt lov en så länge och det kommer nog mer. Men herrå så länge :)

En väldigt härlig grupp jag hade i Frankrike

Några till från gruppen plus ledaren som var så oförglömlig, rolig person.


Några i min grupp igen 


Några rörande ord från gruppen 


Konfirmations avslutningen 


En kvälls bild vid sjön

Min vinst på Skarasommarland 

Likes

Comments

Idag så hade vi orienteringsdag det var väl så där allt gick väldigt dåligt jag och min kompis tappa bort oss gick några meter åt fel håll sen så funkade inte att koka pasta och aa bara massa trubbel. Men efter skolan så åkte jag till Johanna men det var ingen ide tyckte jag för att det var som att prata med en vägg så jag åkte hem istället och bara slappat. Jag hoppas att jag inte får göra om denna dagen den var fruktans värld. I morgon ska jag inte göra så mycket ska nog ha först lite kalas hemma sen ska jag nog sticka till Johanna och Vickan. 

Likes

Comments

Jag har tyvärr glömt av att skriva något inlägg men jag kom på det idag så nu gör jag det då. Min prao är slut och skola börjar på måndagen, jag har haft en jätte rolig helg i fredags så var jag med johanna och hennes mamma hade kalas så det var väldigt kul, lördagen var jag med johanna vi åkte till stan sen så gjorde vi inte så mycket tills Eurovision började. Nu så e jag hos johanna och väntar tills hon ska vakna (jag sov över hos henne alltså) Jaop idag vet vi inte vad vi ska göra men Vickan kommer sen ikväll så vi får se då vad som händer

Likes

Comments

Helgen är nu över och jag har haft en underbar helg jag sov över hos en kompis och sen så sov i hos mig i en tält. Jaop ni hörde rätt alla föräldrar sa tt det skulle bli kalt men det var väldigt varm där inne i tältet. Nu ska jag plugga till ett prov och börja tagga en vecka till på prao i Ellos. Jag har inte så mycket att skriva mer om min helg men den har varit väldigt rolig och mysig. Men så måste jag berätta en väldigt rolig sak. Jag och mina kompisar var i stan och vi kollade på modevisning i stan och en kille som var med var så helt perfekt och när han gick iväg från oss så var det som en film han gick i takt till musik som var i bakgrunden och sen så försvann in med befolkningen.  Men jaop det var min helg bye bye 

Likes

Comments

Hej jag har varit på Ellos och praoat i dem här tre dagarna i veckan. Det var meningen att jag skulle vara på ett dagis nästa vecka och praoa där men jag och en till tyckte att det var så bra på Ellos så vi har ringt och fixat så att hon och jag kan stanna på Ellos tills nästa vecka. Man har fått göra massa saker och det har varit väldigt kul kanske ska fundera på att sommarjobba där så då får vi se hur det blir med det när jag blir 16år. Jag är ledig både imorgon och på fredag medan dem dagarna ska jag vara med kompisar och bara umgås lite, så det ska nog bli kul så jag får se om jag har tid att blogga då men ni få ha en bra torsdag allihopa som inte har skola eller jobbar.

Likes

Comments

Jaop idag var det då fredag om ni inte har missat det. Jag var sjuk både onsdag och torsdag så jag har missat massa i skolan och idag var det inte så mycket jag kunde göra förutom att lyssna på allas redovisningar som alla i klassen hade. nu så sitter jag i en soffa och har väldigt ömma fötter för jag och en kompis har varit ute och gått i 2h så ja nu så ska jag äta lite diam glass. Så ni får ha det gött nu och ha en bra helg 😉

Likes

Comments