Hej vänner

Söndag! En såndär dag när man inte behöver göra någonting. Har legat i soffan och kollat på serier nästan hela dagen. Ibland förtjänar man såna dagar helt enkelt.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej vänner!

Nu har praktiken för terminen satt igång. Vi har tyvärr bara 2 veckor, men det är bättre än ingenting. Förskolan jag är på nu är supermysig, jag har en helt underbar barngrupp och fina framtida kollegor! Är otroligt glad.

Under förra helgen hade jag fullt upp! Jag var i Värnamo och träffade underbara Jennifer. Jag åkte även upp till fina Uddevalla för att umgås med min bästa Sara. Det är helger som dessa som jag är så GLAD över att jag fått de vännerna jag har. Såna otroliga glädjespridare.

Nu ska jag äta mellanmål och sen fortsätta förbereda mig inför praktiken imorgon.

Vi hörs
Kram

Likes

Comments

Hej vänner

Jag har inte bloggat på veckor, så ursäkta över det.. jag har helt enkelt haft fullt upp! Har haft mycket i skolan plus fullspäckade helger med kalasfirande!

En Update är ändå att vi köpt ett nytt soffbord. Anton ville ha ett större bord och jag ville ha ett vitt, så det fick bli en blandning där! Är supernöjd.

Annars gör jag just nu ALLT för att bli frisk. Har åkt på en förkylning som inte vill släppa.. och just nu har jag inte orken till någonting typ.

Nu ska jag fortsätta kolla på teen wolf
Kram

Likes

Comments

Hej vänner

Här kommer lite bilder från Bröllopet i lördags.

Allt var otroligt fint, är så glad för dem.

Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

Vad har jag gjort sen senast jag bloggade? Ja, vad ska jag säga? Gått i skolan och pluggat som gärnet... men också åkt en sväng till både Ullared och Ikea. Jag har länge velat ha ett påslakan med marmor och jag fick min önskan uppfylld. Nu kan jag inte vänta att få lägga mig i sängen och mysa haha! Att en sån liten grej kan göra en så glad? Och Anton har länge velat ha ett "ljusskåp", så det köpte vi också! Så nu fick jag ännu en plats till min fina Harry Potter-samling.

Annars köpte vi nog mest småsaker, så som schampo och balsam.. vet inte riktigt om det är roligt att visa på bloggen, haha!

På fredag ska jag göra fransförlängning igen, och sen på lördag blir det bröllop! Supermysigt.

Nu ska vi laga god mat, så vi hörs.
Kram

Likes

Comments

Hej vänner

Youtube är någonting som har funnits med länge för mig. Jag hittade självaste Darren Criss 2011 och Justin Bieber 2008 genom det, egentligen av ren slump.. men det säger en hel del om mig.

YouTubes har funnits med otroligt länge.. i början var det mest Troye Sivan och Tyler Oakley för mig. Dock runt 2013-2014 måste ändå vara det året då Youtubers var störst för mig. Youtubers har kommit och gått för mig, men dessa 5 har ändå lyckats hålla kvar mig.. så här kommer de, utan innebördens ordning: mina top 5 Youtubers.

-------------------------

Caspar Lee
Caspar är en person som jag fann runt den tiden jag behövde någon som mest. Jag var inne i en djup depression men han lyckades ALLTID få mig att skratta. Jag kollar inte alls lika mycket på honom länge, i många fall känner jag att jag växt upp men han stannat... men på något sätt kan jag ändå fastna framför hans videos och må så mycket bättre. Det är någonting speciellt med honom, vilket gör honom så bra. Han kommer nog alltid ha en speciell plats i mitt youtube-hjärta.

Viktoria Harrysson
Den här Youtubern är den nyaste på listan, men även en av de jag uppskattar mest. Viktoria är en transtjej på 14 år, och finns inga ord för hur stor förebild hon är för unga transpersoner idag.. binära som icke binära. Jag är otroligt glad över att hon finns och sprider information till okunniga cispersoner eller omedvetna transpersoner. Jag önskar att jag hade haft en förebild som henne när jag var yngre. Jag har följt henne sedan hon hade runt 10k och nu har hon runt 40k, är så glad över att få se hennes kanal växa.

Lisa Jonsson
Ni känner henne förmodligen som Misslisibell. Lisa är en person jag följt under ett bra tag, jag har sett henne växa från ett barn till den person hon är idag. Jag måste nästan säga att Lisa är en av de mest underskattade personerna på youtube. Hon håller sig ifrån dramat och kör sitt race, och det är en grej jag verkligen gillar med henne. Älskar även att hon står upp för mobbning som hon gör. Hennes fans är unga och behöver stöttning... jag önskar att jag hade haft det under högstadiet. Hon är en otroligt fin och jordnära person och helt enkelt awesome.

Shane Dawson
Shane har jag följt under en längre period, men nu på den senaste tiden har jag kollat väldigt mycket på honom. Hans videos gör mig lycklig och han lyckas nästan alltid få mig att skratta. De är så olika från alla andra videos på youtube nu, vilket gör honom unik och speciell. Han är verkligen en sån härlig person och så otroligt charmig.. älskar det.

Therese Lindgren
Therese har jag följt i flera år nu, och jag har aldrig tröttnat på henne. Jag älskar att se hur öppen hon är med sin psykiska ohälsa. Psykiskt ohälsa bör bli mer uppmärksammat än vad det är idag, och jag tycker att det är så bra att en sån stor Youtuber som henne tar upp det. Älskar även hur mycket hon snackar om djurens rätt och veganism.. en otroligt stor förebild helt enkelt.

-------------------------------

Så, där var min topp 5, vilken är eran?

Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

Idag drog skolan igång, termin 5... vart tog tiden vägen? Har bara 1,5 år kvar av utbildningen, snart är jag en färdigutbildad förskollärare!

Skolstarten gick ändå bra, segt att behöva gå upp tidigt igen men skämta att få lite rutiner igen. Kursen verkar otroligt intressant och känns som om det blir en rolig termin.

När vi kom hem körde jag Yoga. Vill göra Yoga minst 3 gånger i veckan, helst fler. Mår otroligt bra av att köra ett pass på 10-30 minuter varje dag. Något jag verkligen rekommenderar till personer med psykisk ohälsa!

Nu ska jag fortsätta att kolla idol,
Ni får ha det superbra
Kram

Likes

Comments

Hej vänner

Idag åkte jag ca: 1,5 timma till mitt ut i ingenstans: Herrljunga, allt för att träffa mina fina och underbara tjejer. Vi har haft en distansvänskap i snart 3 år och det är alltid lika kul att träffas och mysa. Att det blev just Herrljunga är på grund av att bandet som vi känner varandra genom: JTR hade en lite gosig spelning där idag. Sjukt spontant fick jag reda på att de skulle ha en spelning för första gången på ca 1 år, och utan tvekan så skrev jag till mina girls. Det är alltid kul att träffas, men det är klart att det är extra roligt att träffa killarna på köpet.

Vi har en otroligt speciell relation med killarna, och det skulle ta evigheter att försöka förklara det i ett inlägg... så jag skippar det! Jag hade iaf en otroligt mysig dag, vilket är det viktigaste... och oavsett vilket relation vi har så är jag mer än glad över att jag fick lära känna ett helt gäng underbara personer på köpet. Jag vet inte hur mitt liv skulle sett ut utan dem, helt ärligt. Jag har fått se de växa från tonåringar till de unga vuxna de är idag, vilket är ett fint nöje.

Hoppas att ni har haft en lika bra dag
Kram

Likes

Comments

Hej vänner

Tacksam, det är vad jag är. Jag är tacksam att jag har så fina vänner runtomkring mig. Jag är tacksam för att de förstår mig och inte begär något mer av mig än just mig. Jag är tacksam för att de förstår mig och känner mig. Jag är tacksam för att jag aldrig behöver använda ord för att förklara hur jag mår utan de ser igenom mig. Jag är tacksam för allt de gjort och gör för mig... Jag är en person som är uppväxt utan en vänskap som denna. Personer har svårt att förstå mig, och om jag inte känner att jag kan vara mig själv med människan, så vill jag inte ha personen i mitt liv. Jag har under så många perioder försökt vara någon jag inte är... just för att passa in... men med dessa behöver jag inte vara någon annan än den jag är! Oavsett hur knasig, klumpig eller ångestfylld jag är så finns de där.. och vet ni vad, det är det vänner är till för!

Så här kommer ett inlägg tillägnat till mina fina vänner, för vart skulle jag vara utan er? Jag är inte bra på att berätta hur mycket jag uppskattar er, jag är inte bra på att säga att "vet ni vad? utan er skulle jag inte vara vid liv!".. För det är sanningen. Jag är så sjukt tacksam för er kärlek och att jag alltid får vara mig själv med er. Tack för att ni vill vara min vän, och tack för att jag får vara eran. Detta inlägget är till er.

Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

I lördags var jag, Anton och några underbara vänner på Håkan Hellström. Håkan var grym som alltid, det är något speciellt med honom när han går upp på hemmaplan. Vi stod vid baren allt för länge men på något sätt lyckades vi sluta vid mitten av publikhavet ändå! När en konsert slutar med hesa röster och sönderdansade fötter, då har personen på scenen lyckats.

Tack för en underbar konsert Håkan.. och tack till mina fina vänner för att jag fick dela den med er. Jag är otroligt lyckligt lottad över att jag fått träffa er.

Kram

Likes

Comments