Header

Hej vänner

Tacksam, det är vad jag är. Jag är tacksam att jag har så fina vänner runtomkring mig. Jag är tacksam för att de förstår mig och inte begär något mer av mig än just mig. Jag är tacksam för att de förstår mig och känner mig. Jag är tacksam för att jag aldrig behöver använda ord för att förklara hur jag mår utan de ser igenom mig. Jag är tacksam för allt de gjort och gör för mig... Jag är en person som är uppväxt utan en vänskap som denna. Personer har svårt att förstå mig, och om jag inte känner att jag kan vara mig själv med människan, så vill jag inte ha personen i mitt liv. Jag har under så många perioder försökt vara någon jag inte är... just för att passa in... men med dessa behöver jag inte vara någon annan än den jag är! Oavsett hur knasig, klumpig eller ångestfylld jag är så finns de där.. och vet ni vad, det är det vänner är till för!

Så här kommer ett inlägg tillägnat till mina fina vänner, för vart skulle jag vara utan er? Jag är inte bra på att berätta hur mycket jag uppskattar er, jag är inte bra på att säga att "vet ni vad? utan er skulle jag inte vara vid liv!".. För det är sanningen. Jag är så sjukt tacksam för er kärlek och att jag alltid får vara mig själv med er. Tack för att ni vill vara min vän, och tack för att jag får vara eran. Detta inlägget är till er.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej vänner

Youtube är någonting som har funnits med länge för mig. Jag hittade självaste Darren Criss 2011 och Justin Bieber 2008 genom det, egentligen av ren slump.. men det säger en hel del om mig.

YouTubes har funnits med otroligt länge.. i början var det mest Troye Sivan och Tyler Oakley för mig. Dock runt 2013-2014 måste ändå vara det året då Youtubers var störst för mig. Youtubers har kommit och gått för mig, men dessa 5 har ändå lyckats hålla kvar mig.. så här kommer de, utan innebördens ordning: mina top 5 Youtubers.

-------------------------

Caspar Lee
Caspar är en person som jag fann runt den tiden jag behövde någon som mest. Jag var inne i en djup depression men han lyckades ALLTID få mig att skratta. Jag kollar inte alls lika mycket på honom länge, i många fall känner jag att jag växt upp men han stannat... men på något sätt kan jag ändå fastna framför hans videos och må så mycket bättre. Det är någonting speciellt med honom, vilket gör honom så bra. Han kommer nog alltid ha en speciell plats i mitt youtube-hjärta.

Viktoria Harrysson
Den här Youtubern är den nyaste på listan, men även en av de jag uppskattar mest. Viktoria är en transtjej på 14 år, och finns inga ord för hur stor förebild hon är för unga transpersoner idag.. binära som icke binära. Jag är otroligt glad över att hon finns och sprider information till okunniga cispersoner eller omedvetna transpersoner. Jag önskar att jag hade haft en förebild som henne när jag var yngre. Jag har följt henne sedan hon hade runt 10k och nu har hon runt 40k, är så glad över att få se hennes kanal växa.

Lisa Jonsson
Ni känner henne förmodligen som Misslisibell. Lisa är en person jag följt under ett bra tag, jag har sett henne växa från ett barn till den person hon är idag. Jag måste nästan säga att Lisa är en av de mest underskattade personerna på youtube. Hon håller sig ifrån dramat och kör sitt race, och det är en grej jag verkligen gillar med henne. Älskar även att hon står upp för mobbning som hon gör. Hennes fans är unga och behöver stöttning... jag önskar att jag hade haft det under högstadiet. Hon är en otroligt fin och jordnära person och helt enkelt awesome.

Shane Dawson
Shane har jag följt under en längre period, men nu på den senaste tiden har jag kollat väldigt mycket på honom. Hans videos gör mig lycklig och han lyckas nästan alltid få mig att skratta. De är så olika från alla andra videos på youtube nu, vilket gör honom unik och speciell. Han är verkligen en sån härlig person och så otroligt charmig.. älskar det.

Therese Lindgren
Therese har jag följt i flera år nu, och jag har aldrig tröttnat på henne. Jag älskar att se hur öppen hon är med sin psykiska ohälsa. Psykiskt ohälsa bör bli mer uppmärksammat än vad det är idag, och jag tycker att det är så bra att en sån stor Youtuber som henne tar upp det. Älskar även hur mycket hon snackar om djurens rätt och veganism.. en otroligt stor förebild helt enkelt.

-------------------------------

Så, där var min topp 5, vilken är eran?

Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

I lördags var jag, Anton och några underbara vänner på Håkan Hellström. Håkan var grym som alltid, det är något speciellt med honom när han går upp på hemmaplan. Vi stod vid baren allt för länge men på något sätt lyckades vi sluta vid mitten av publikhavet ändå! När en konsert slutar med hesa röster och sönderdansade fötter, då har personen på scenen lyckats.

Tack för en underbar konsert Håkan.. och tack till mina fina vänner för att jag fick dela den med er. Jag är otroligt lyckligt lottad över att jag fått träffa er.

Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

Förra helgen kom min kära vän Becka hem till mig. Vi har en distansvänskap sedan 2012 och jag blir lika glad varje gång vi träffas. Förra helgen var det hela 3(!!!) år sedan och jag kan inte beskriva känslan när jag kunde krama om henne igen <3

Distansvänskap SUGER 95% av tiden.. men den 5% som blir över när vi träffas slår allting. Jag har 3 av mina nära vänner mer än 2h ifrån mig.. and it sucks.. och snart blir det 4 stycken.. men det är värt det u slutändan ändå.

Nu ska jag fortsätta jobba
Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

Igår åkte jag och min kära vän Felicia till Varberg. Vi åt glass, gick runt i centrum och hade allmänt trevligt.. sån där dag alla behöver få ibland.

Om en vecka flyttar hon tillbaka till England och jag kommer sakna henne och våra spontana och härliga moments! Vi har klarat av distans förut och jag är helt övertygad om att vi kommer klara av det denna gången också! Men klart jag kommer sakna att ha min bästa vän ett stenkast ifrån mig.

Om ni vill följa henne och hennes resa till England och läsa mer om vår kväll igår så kan ni följa henne på @Wallerdals ​ Ni kommer inte bli besvikna, I promise.

Nu ska jag åka till jobbet,
Vi hörs
Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

Idag har jag tänkt bjuda på bilder på förändringarna som skett med vår lägenhet sedan vi flyttade in. Vi har bott här i ca 1 år och 3 månader och vi känner själva att väldigt mycket har hänt sedan dess. Jag har letat och letat efter gamla bilder, men tyvärr har både min mobil och Antons gamla mobil lagt av och därmed har en del bilder försvunnit... men efter mycket letande hittade vi några bilder, så enjoy: vår lägenhet från början till nu.


Vardagsrummet

Såhär såg det ut när vi flyttade in, helt utan några möbler.

Första dagarna, från att allt stod kaos i hörnen till att både pianot och gitarrerna började komma upp.

Här är bilder från när vi hade bott här i ca: ett halvår.

Bilderna är från hur det ser ut nu. Vi har bytt mattan, vi har bytt tv och tv-hylla samt hängt upp fler tavlor.


Sovrummet

Sovrummet när vi flyttade in.

Sovrummet såg ut såhär när sakerna började komma på plats.

Såhär såg sovrummet ut från ca ett halvår tills för några veckor sedan.

Såhär ser vårt sovrum ut nu! Största förändringen är att vi köpte en ny, större och skönare säng.


Köket

Köket när vi flyttade in! Vi hade inga luckor och ingen diskmaskin.

Såhär såg det ut när vi började få till köket, fortfarande ingen diskmaskin.

Här är köket idag! Nya gardiner, underlägg, tavlor men framförallt har vi en diskmaskin!


Toaletten

Toaletten har det inte hänt så mycket med sedan vi flyttade in. Vi har skaffat en tvättmaskin, bytt toalettlock, satt upp duschdraperi och lagt dit lite mattor för att "dölja" golvet


Hallen

Såhär såg hallen ut när vi flyttade in.

Detta är vår hall nu. Vi har ställt in ett vitrinskåp, satt upp en tavla och här syns även bilden vi har på toalettdörren.


Balkongen

Till en början såg vår balkong ut såhär, men efter en bra rengöring blev den finare.

Efter ca: 1 år la vi golv på balkongen och köpte till ett bord, och det ser fortfarande ut såhär.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Sådär! Nu fick ni se skillnaderna som har skett med min och Antons lägenhet sedan vi flyttade in 1 april 2016.
Jag kom precis hem från jobbet och nu ska jag ta det lite lugnt innan jag går och lägger mig inför morgondagens jobb.

Hoppas att ni har det bra

Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

Jag har inte bloggat på ett tag, och har egentligen ingen mer anledning än att jag inte har hunnit, helt enkelt. Jag har börjat jobba för sommaren nu.. och första veckan har varit totalt kaos. Vi har också varit hundvakt nu i helgen ... så när jag inte jobbade så umgicks jag med henne. Jag fick iaf hem min klänning jag tänkte ha på bröllopet är jättenöjd med den, men får se om det blir att jag har den eller någon annan klänning. Anton kom också hem med en ny filt, det finns inga ord för hur mysig den är! Vill bara påpeka att det är fake-päls, och att jag aldrig skulle köpa äkta. Jag vill inte stödja den eller någon annan industri som skadar våra fina djur.

Det har också skett en stor förändring med vår lägenhet. Jag hade tänkt att lägga ut ett inlägg om det, men insåg att det har skett en hel del över lag sedan vi flyttade in... så jag tänkte att jag skulle göra ett större inlägg med alla förändringar. Är supertaggad själv på att se det, man tänker inte så mycket på skillnaderna när man själv bor här.

Jag tänkte helt enkelt bara göra en liten update, jag sa till mig själv när jag startade bloggen att jag skulle göra minst ett inlägg i veckan, jag har tyvärr inte hållit det så bra. Ska försöka skärpa mig! :D

Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi
Kram

Likes

Comments

Hotell Amaris, Sunny Beach: vår fina pool.
Vi besökte ett shoppingcenter utanför Sunny Beach och såg IKEA, stolt Svensk som man är...

Havet.

Tyvärr badade vi bara i havet en gång eftersom jag fick utslag av någonting i vattnet... men det var skönt.

Resturang HC Andersen.

Piren: Flowerstreet, Sunny Beach

Resturang: Road 66 och Mandarin

Kung i baren var en bar vi såg på gatan, var tvungen att ta en bild.

Hej vänner.

Häromdagen kom jag och Anton hem från Bulgarien. Vi har haft det helt underbart men känns ändå skönt att komma hem till Sverige igen. Vi haft haft det varmt och skönt, och även fast Bulgarien tydligt är ett "köttland" så fanns det otroligt god vegetarisk mat, allt från pizza till sallad. Måste även inflika att både öl, vin, drinkar och shots.. samt mat var farligt billigt, och vi kunde utan problem äta ute och köpa alkohol till oss båda för under 150kr tillsammans.

De hade även happy hour nästan överallt, då köpte man en drink och fick en drink på köpet.. vilket gjorde att drinkarna låg på ca 25kr styck. Vi blev också ofta bjudna på gratis shots och drinkar tillsammans med maten, vilket är helt sjukt ändå... och det var mycket inkastare på varje resturang som ville bjuda en på typ allt. Jag lär sucka högt nästa gång jag äter eller dricker ute här i Sverige, haha. Vi är som sagt väldigt nöjda, och detta var helt klart ett bra budget-resmål som passar perfekt för två studenter.

Nu ska jag ta och läsa en bok och bara slappna av. Känts som om vi gjort saker hela tiden sedan vi kom hem.
Ni får ha det super, så hörs vi.

Kram


Likes

Comments

Hej vänner!

Bjuder på lite bilder från midsommar! Firade med de bästa möjliga nere i Skåne. Hade awesome som alltid.

Nu är jag och Anton påväg till Landvetter, flyget till Bulgarien går om några timmar! Vi hörs när jag kommer hem.

Ni får ha det awesome
Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

I onsdags satte jag mig i bilen till Skaraborg för att fira min fina Jennifers student. Tiden har gått så fort, kommer ihåg när vi satt på bänkarna vid Trädgårn' i Göteborg för snart tre år sedan. Hur "pinsamt" det än är att vi lärde känna varandra genom ett boyband, så är jag otroligt lycklig över att de är en del av mitt liv, mina små fina vänner. Grattis till studenten till både Jennifer och Ebba, ni är så bra.

Kram

Likes

Comments