Header

Det är lite många bollar i luften just nu i slutet av terminen. Men jag lever och mår (mesta dels med huvudet i skolböcker), så jag skriver mer när skolan lugnat ner sig lite mer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1:a DECEMBER🎅🏼🎄✨ Och bara två veckor tills jag flyger hem till Sverige för att fira jul! När man var liten började julkänslan redan nu, när man fick öppna första luckan i chokladkalendern och se första avsnittet av julkalendern. Nu för tiden, är början på december lite av den stressigaste tiden på året - alla tentor, uppsatser, inlämningar och så vidare ska vara klara inom två veckor. Panik. Men jag har iallafall börjat lyssna på julmusik och i helgen ska vi julpynta, så lite julkänsla ska man kanske lyckas klämma in mellan allt plugg!

Förra julen👆🏼

Likes

Comments

Så mycket har hänt sedan sist jag skrev ner några rader här! Först och främst har det varit Jesses födelsedag och Thanksgiving. Vi har också hunnit vara på en camping trip till Death Valley National Park, samt hunnit med en utekväll i Las Vegas. Det har minst sagt varit fullt upp, men istället för att gnata på om varje detalj tänkte jag att ni kan få kika på ett gäng bilder istället!

Likes

Comments

Förra veckan sprang iväg fortare än jag vad jag riktigt hann med. Men den bestod i vanlig ordning av skola, jobb, träning och lite soffmys. Hann också med ett besök hos frisören för att göra lite slingor i mitt hår, men kan inte riktigt säga att jag blev jättenöjd - inte värsta som hänt men inte värt pengarna! Så nu har jag blivit lite sugen på att färga lite mörkare, inte mörkt-mörkt, men lite ljusbrun/caramel/toffee. Vad tycker ni?

Likes

Comments

It is that time of the year 👆🏼
Nu börjar det närma sig slutet av höstterminen alltså! Bara f-y-r-a skolveckor kvar tills alla uppsatser ska vara skrivna, alla tentor tagna och alla inlämningar inlämnade. Sjukt ju. Men känner mig i fas ändå, är mindre stressad än vad jag brukar vara vid den här tiden. Förutom att jag stressar ihjäl mig själv för att jag inte har något jobb när jag är klar i maj. Men det är ju lite svårt att börja söka ett jobb när jag inte kan börja jobba förrän om 7-8 månader haha....Så försöker att inte tänka på det allt för mycket även om det är lättare sagt än gjort!

Likes

Comments

Likes

Comments

Den här helgen har verkligen varit magisk. Inga planer. Ingen stress. Inga måsten. Långa mys-mornar, träning i olika form, barnvakt, filmmys och gotte i massor. Amen ni hör ju. En riktigt recovery helg efter en tuff vecka! Så himla välbehövligt och så härligt! 

Likes

Comments

Skolmässigt har denna vecka har varit den mest påfrestande veckan denna termin. Två presentationer. En tenta. Två uppsatser. Jag har gjort bort presentationerna och tentan, men uppsatserna ligger fortfarande och tynger ner mina axlar. Men snart så är de också klara. Och imorgon är skolan stängd, vilket betyder att jag är ledig - så helgen börjar faktiskt i denna stund! Tack&lov.

Likes

Comments

Tiden går fort när man har roligt? Ja. Stämmer in bra på denna helg måste jag erkänna. Herregud, vad tiden runnit iväg men mycket roligt har hunnits med också!

Igår tog jag morgontåget till Irvine där Annika plockade upp mig. Blev brunch på ett supermysigt ställe innan vi skulle på ett facial treatment event med Mary Kay. Kanske inte var riktigt vad vi tänkt oss, men det var kul ändå och blir alltid bra när man har den bruden vid sin sida!

På kvällen gick jag och Jesse ut och åt middag på vår favorit restaurang. Vi äter där rätt ofta, men nu när servitrisen frågade om vi skulle ha "det vanliga och extra lime på sidan" kändes det som att det kan vara dags att testa någon ny restaurang nästa gång...

Idag var det fotboll, plugg och Friendsgiving på agendan. Friendsgiving är en Thanksgiving med vänner och det var så himla trevligt att hänga med både nya ansikten och gamla bekanta! Det var Jesses kollega som drog ihop det, så det var verkligen en blandad kompott människor - allt från en liten ett åring till 60+!

Likes

Comments

Första november. N-O-V-E-M-B-E-R. Denna höst har ju minst sagt flugit iväg, men det har varit en så himla bra höst att jag klagar inte alls!

Idag hade jag en telefonintervju för ett internship till vårterminen, men eftersom jag inte är citizen här så är det lite mer av en process att anställa mig. Det betyder alltså att jag verkligen måste stå ut från mängden om de ska välja mig, men det kändes iallafall som att jag gjorde ett bra intryck - så håll tummarna!

Likes

Comments