Har nyss kommit hem från ännu ett jobbpass. Det gick bra å jobba trots finns och halt väglag. Idag hängde mamma med, vilket var roligt. Har lovat henne att hon ska få hänga med någon gång för att det har varit en dröm för henne väldigt länge. Dels för att se hur det är att köra lastbil ovh hur det yrket funkar. Allt går så mycket fortare när man är två. Men nu ska jag sova så godnatt.

Likes

Comments

Godmorgon denna dimmiga november. Vaknade av att larmet på telefonen gick vid halv 9. Gick upp för att göra mig i ordning för att vi skulle iväg med Torsten till vetrinären. Där han skulle få en spruta. Vilket gick superbra. Dock blev jag väldigt förvånad när jag kollade ut genom fönstret. Vilken dimma det var, såg inte ens över till grannen. Men det var ändå väldigt fint. Sitter just nu och kollar tv och äter frukost. Ska snart åka till mamma en sväng innan det vankas jobb.

Likes

Comments

Sitter just nu under täcket och värmer mig efter en promenad med morsans hund, Det var skapligt kallt ute, tror det var runt 2 plus ute. Inte helt säker men enligt snapchat var de det. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag var förbi mormor och hon bjöd mig på mat. Efter maten så bakade hon och jag biskvier och dom vart riktigt goda, första gången jag bakade biskvier i hela mitt liv och känner mig väldigt stolt över att dom vart så bra. Jag älskar att baka och testa på nya saker inom bakning. Och sen att min mormor tycker om och baka gör ju saken bara roligare. Snart går bussen som tar mig till min älskling, där jag sover om dagarna, Så när jag kommer dit blir det att natta kudden för en arbetsdag imorgon. Men jag säger redan godnatt för nu ska jag göra mig i ordning och packa väskan, måste ju få med mig allt. får verkligen inte glömma nåt,

Likes

Comments