​Skulle egentligen behöva städa, tvätta och duscha men vad gör jag? Jo jag sätter mig i soffan med datorn istället. Det är så typiskt mig, eller kanske är typiskt för oss alla? Hur kommer det sig att vi prokrastinerar? Är det bara för att saken man ska göra låter tråkig så man skjuter upp det gång på gång?

Hade en liten fundering idag på bussen. Rättare sagt, när jag gick av bussen och rusade iväg för att slippa säga hej till någon jag förut kände. Iallafall, när går gränsen från att vara vänner till bekanta och sedan vidare till främlingar? Hur många veckor, månader, år måste det passera från när man kan sluta hälsa på folk? Bara låtsas att de har gått upp i rök och inte finns i samma korridor som dig t.ex.
När man får nya vänner, betyder det att man måste sluta hänga med sina gamla? Det är så konstigt hur man inte tänker på framtiden när man är med sina vänner. Hur i nuet dem kan vara bland det viktigaste prioriteringar för en medan om kanske två år, kollar man ned i marken medan man passerar dem. 
  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag såg honom idag. Han klev på bussen precis bakom mig men jag låtsades inte lägga märke till honom. De känns så konstigt, verkligen. Att vi känt varandra så länge och nu gått till det stadie då man inte kan gå fram och hälsa... Dock så är det nog mitt fel. Han hörde faktiskt av sig till mig i somras efter att jag kommit hem men jag sa att jag inte ville träffa honom. Jag kunde ju inte låta mig utnyttjas sådär igen.

Är det inte konstigt hur vi stannar i dessa "förhållanden" som man vet varken är bra eller nyttiga för en? Hur man intalar sig att man inte kommer bli den som blir sårad i slutet men ändå tar det flera månader innan man kommer över det. Och sen, när man väl kommit över det och trott att man byggt upp något slags immunförsvar emot allt så räcker ett enda litet "hej." och man är tillbaka på ruta ett igen.


Likes

Comments

Fastän nostalgin inom inom mig håller på att ta över min kropp kände jag att det var dags att radera min utbytesblogg. "Lettersfromwest" kommer alltid vara en del av mig och likaså mitt år i USA. Trots det så tycker jag inte att alla de fantastiska minnena väger upp den konstanta påminnelsen utav de sämre delarna av året, vilket är därför jag valde att ta avsked från bloggen och gå vidare.

På den bloggen kunde jag inte skriva ärligt om vad som tidigare har hänt och om mina känslor kring allt. Den kändes då bara som en vikt mot bröstet.

Missförstå mig inte, jag saknar Bozeman. Jag saknar att var cheerleader och att heja på basketmatcher. Jag saknar att lyssna på min psykologilärares oförutsägbara konversationer med elever. Men framförallt, saknar jag Karianne och Alina. Är iallafall så tacksam över skype och att vi där har kunnat pratat ut efter utbytesåret.

Likes

Comments

Vi är inkompetenta, idiosynkratiska och vi kan inte simma. När man skriver uppsatser med ett begränsat vokabulär så är man "för lat" och vill inte anstränga sig. Medan om man använder ord utav "högre klass" så har man fuskat och låtit ens föräldrar skriva uppsatsen. 

Varför klagar folk på dagens ungdomar hela tiden? Blir så otroligt irriterad när vuxna människor inte visar en hänsyn eller ens tar en på allvar. Vi förväntas att agera som vuxna men vi blir behandlade som barn. Vi blir generaliserade och placerade i olika boxar med varierande etiketter på, istället för att bli omhändertagna som individer. 

Är bara så ofattbart less på alla anklagelser och kritik och jag är extremt trött på att försöka motbevisa mig inför allt och alla. 

Likes

Comments