...Låt mig bara säga hur glad jag blev när regnbågen kom med på den sista bilden (!!)

Idag var vi på en guidad tur där vi fick se gejsrar, vattenfall, berg och varma källor. Island är verkligen så himla vackert. Det var dock galet kallt och smarta jag tog tydligen den tunnaste jackan jag kunde hitta. Nu väntas shoppingcenter, spel och blue lagoon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Yaaayyy vi är äntligen i Island. Känns så skönt att vara här! Flyget var smidigt och gick bra, vi har återförenats med våra icelanders och alla är spända på veckans schema. Stay tuned!!

Likes

Comments

Har varit hundvakt åt världens sötaste hund. Hon är sååå gosig och jättelätt att ha att göra med. Vi känner ägaren väldigt bra och det här är nästan som ett extra hem för henne så hon stormtrivs vilket är jättekul!

Likes

Comments

Pizza med mozzarella och pesto<33

Sitter för tillfället framför en film och myser med mamma. Så skönt att det äntligen är lördag! Pappa har åkt väg på en kryssning med några vänner och även mina systrar sover borta så det är bara vi kvar här i lugnet.

Idag så åkte jag, Bella och mamma till Erikslund och shoppade lite (jag körde!! :D), vi passade även på att gå till banken och växla pengar eftersom att vi åker till Island på tisdag. Det ska bli så himla roligt att se deras natur och bada i varma källor. Är taggad till tusen!! Hoppas ni får en fin lördagskväll, stay safe.

Likes

Comments

2 dl fryst mango 
2 dl frysta hallon
3/4 banan 
1 krm riven ingefära
1 dl Oatly havredryck

Likes

Comments

Säsongen för förkylningar är här och jag har försökt att göra allt i min makt för att inte drabbas. Handsprit, ingefära och citron, varma kläder m.m. Hela min familj har stannat hemma från jobb och skola den här veckan och jag har själv åkt dit nu tyvärr. Kan knappt andas och mitt huvud håller på att explodera så det känns ju lite surt. Ska göra mig själv lite te och hålla tummarna för att jag kan gå till skolan imorgon. Hoppas ni mår bra där hemma, vi får fortsätta kämpa!!

Likes

Comments

Klackar- Target // Byxor- Vero moda

Likes

Comments

Bilden är från några dagar sedan då jag försökte prokrastinera plugget lite. Satt och kollade på film med Josefin medan vi åt lite mellanmål tillsammans.

Det är äntligen fredag!! Känns superskönt med en helg då den här veckan har varit ganska hektisk. Snart ska jag bege mig mot Frida för att fixa lite grejer och sen åker vi till Tilde och Tuva för att fira dem. Ska bli jättekul!

Likes

Comments

Jag satte mig ned och tänkte catcha upp på youtube och oj, vad inspirerad jag blev av den här videon! Titta på den.

Likes

Comments

Instagram@emiliasvennblad